Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO Max

Започната от Енигмус, Март 08, 2022, 08:55:46 AM

« назад - напред »

v9976

При мен на Magicsee N5 max звука го вадя през bluetooth на слушалките. Ако по време на гледането на филма или сериала изключа слушалките и звука тръгва на телевизора.

Георгиу

От няколко дни имам звук на TX9S с процесор 912 и слимбокс атв 15.3. Предполагам че са пуснали ъпдейт, защото до преди две седмици  нямах звук и гледах през Коди, но сега съм много доволен.

Георгиу

Цитат на: Георгиу;576643От няколко дни имам звук на TX9S с процесор 912 и слимбокс атв 15.3. Предполагам че са пуснали ъпдейт, защото до преди две седмици  нямах звук и гледах през Коди, но сега съм много доволен.

Вчера се бях настроил да гледам новия епизод на западен свят и отново бях неприятно изненадан - пак няма звук. Погледнах и установих, че автоматичните актуализации са включени. Деинсталирах приложението и от сайта на апк мирър изтеглих предпоследната версия 52.30.1 и нещата се оправиха. Изключих автоматичните актуализации и се надявам да няма повече драми.

Underworld

Грешна тема... и не мога да изтрия поста :)

sasho1bs

Цитат на: морандис;573580Какъв dolby digital: DD 2.0(stereo) или DD 5.1(многоканален)?

Разбрах че от оптика не може да излезе формата който използват и за това при мен е стерео. Онзи ден гледах и аз westworld и на мен ли ми се струва или малко са намалили битрейта спрямо преди?

Радо1948

Един въпрос.
Познат си е взел Fire Stick 4k. Според него в маркета на амазон го няма приложението на HBO Max.
Има ли проблем с инсталирането на Max-a или трябва да се правят някакви гимнастики, а и въобще възможно ли е да се инсталира?

Underworld

Трябва да се сайдлоудне. Няма проблем с приложението.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Малкия Мук

Цитат на: Радо1948;581488Един въпрос.
Познат си е взел Fire Stick 4k. Според него в маркета на амазон го няма приложението на HBO Max.
Има ли проблем с инсталирането на Max-a или трябва да се правят някакви гимнастики, а и въобще възможно ли е да се инсталира?
Инсталира си Aptoide TV и оттам си го инсталира.

ogibo

Първо трябва да активираш "неизвестни източници" на стика. Теглиш aptoide TV и там ще намериш НBO-то.
https://www.youtube.com/watch?v=lp8LmCIqfYE

Малкия Мук

Адреса може вече да не е активен и има да си пише. Аз затова и не го ползвам "даунлоадера" ;;650

Валентинко

Малко извън темата-притежателите на този стик,дайте идея за приложение  
 за гледане на free bg.tv.?

Малкия Мук

Цитат на: Радо1948;581488Един въпрос.
В маркета го има HBO MAX но е заключено и не може да се сваля.

Малкия Мук

Цитат на: Валентинко;581496Малко извън темата-притежателите на този стик,дайте идея за приложение  
Не ползвам такива приложения, но каквото върви на Android TV, на Fire TV е същото.

Underworld

Цитат на: Валентинко;581496Малко извън темата-притежателите на този стик,дайте идея за приложение  

Коди

Валентинко

Цитат на: Underworld;581507Коди

За съжаление,на Коди не вървят доста неща.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания