Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO Max

Започната от Енигмус, Март 08, 2022, 08:55:46 AM

« назад - напред »

uniqad

Нестабилни са все още... Истински ще се зарадвам, ако вземат да върнат и хардуерната акселерация на амлоджик, която за последно беше налична в коди 18.2! Между 10 и 15 градуса пада температурата на процесора при една и съща околна среда... Ако и това бекпортнат цена няма да имат после!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Малкия Мук

Цитат на: Stack;573401Тубата пуска само стерео, да.
Спрях и аз да ръчкам вече.
Ще вземам още 1 Шийлд по-нататък май, може би чак като пуснат следващата му версия. Там засега няма драми с нищо
Само елементума с Коди 19... и андроид 11 дет не се разбират.

Цец0

Има решение и за този проблем. Даже две. Поразрови се в българския коди форум и ще ги намериш ;)

Цец0

Има решение и за този проблем. Поразрови се в българския коди форум и ще го намериш.

Малкия Мук

Да, знам ги и двата начина, но при единия не мога да си инсталирам телевизията а на другия елементума се бъгва много бързо. Единствено нямам никакви грижи с версия 18.9  Явно на Елементума му е дошло време за смяна както стана преди години с Quasar за да може да си работи както трябва с новите версии на Коди и Андроид 11.

морандис

Цитат на: sasho1bs;573406Вярно че има 5+1, иначе HDR има поне от 6 години. Като купих HDR тв в началото само там гледах но на 5+1 не бях попадал или не се бях заглеждал.
:s101 Ако под 5.1 имате предвид някакъв многоканален звук/аудио в Ютуб, то аз такъв не установих - пускам посочения клип от Ютуб от лаптопа по HDMI кабел към ресивър с декодери за 5.1 формати, но си излиза стерео звук?

бачора

Цитат на: морандис;573477:s101 Ако под 5.1 имате предвид някакъв многоканален звук/аудио в Ютуб, то аз такъв не установих - пускам посочения клип от Ютуб от лаптопа по HDMI кабел към ресивър с декодери за 5.1 формати, но си излиза стерео звук?

Може да се влезе в настройките на клипа и да се зададе 5.1. Гледах клипа през телевизор, Nvidia Shield, Chromecast Google TV4k. Всички закачени на AVR, като на всичките се променяше сам. По скоро ме озадачава,че е зададено atmos,а не го вади. Още ли сме втора ръка хора?!?

Дедал

Няма Атмос в ютюб , как по-ясно да се каже ...:s101 то и 5.1 им е обявено само за платената версия на ютюб тв за регион САЩ.

морандис

Да, има някакво mp4a, 5.1 аудио - при мен излезе само на Андроид ТВ бокс, през Smart YOUTUBE TV, но ресийвърът ми само стерео го свири. Или защото нещо по настройките трябва да се направи, или защото ми е по-стара техниката, или ако това е формат AAC 5.1 няма такъв декодер в ресивъра.

yavor1

DOLBY_NATURES_FURY_1920x1080_DD+_ATMOS и.т.н. като тест си работи на Amlogic S912  боксове, но НВО МАХ явно имат допълнителни криптиращи аудиото инструменти, което е притеснително като подход!
Ако бе по-спокойна обстановката, ЕК би завела дело и би осъдила Гугъл .....

https://thedigitaltheater.wetransfer.com/downloads/0f0f4814744e10990bf66f9ed289ced820180318102235/0eb598?fbclid=IwAR2wEsdCM1pv5XvT0JdXUDv75epRHbW1Ei5rZSQo6c7deIoHBXPMuBLaW9M

А относно YOUTUBE, ами има по-добри алтернативи,без реклами и ограничения! Аз ползвам това

https://vanced.en.uptodown.com/android/download

woooow

На slimbox 15.1 с процесор s912, също няма звук с официалното приложение. С коди 19.4 и добавката всичко работи отлично! С коди 18.2, последната версия, в която има поддръжка за амлоджик не работят субтитрите!
С други думи- няма пълен кеф за сега...

sasho1bs

Цитат на: морандис;573477:s101 Ако под 5.1 имате предвид някакъв многоканален звук/аудио в Ютуб, то аз такъв не установих - пускам посочения клип от Ютуб от лаптопа по HDMI кабел към ресивър с декодери за 5.1 формати, но си излиза стерео звук?

Ресивъра ми го разпозна като dolby digital. Ползвах youtube от приложението на телевизора и с оптика отива към ресивъра.

bojko84

морандис

Цитат на: sasho1bs;573573Ресивъра ми го разпозна като dolby digital. Ползвах youtube от приложението на телевизора и с оптика отива към ресивъра.
Какъв dolby digital: DD 2.0(stereo) или DD 5.1(многоканален)?

морандис

Цитат на: морандис;573580Какъв dolby digital: DD 2.0(stereo) или DD 5.1(многоканален)?

Направих промени по настройките на моя андроид тв бокс свързан по HDMI с ресивъра и засвири реално 5.1 многоканален звук от някои клипове през
Smart YOUTUBE TV. Моят ресивър не го отчита като Долби. За проба си конвертирах клипове в MP4 с audio AAC 5.1 и ги качих в Ютуб:
https://youtu.be/zFVH1pL6RYw
https://youtu.be/kKnpaIQQL5U

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания