Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Открити са неизвестни вещества във ваксини на „Модерна“

Започната от Слави2, Август 26, 2021, 07:24:23 PM

« назад - напред »

фокус

Цитат на: Вас;565216Аз не троля в полза на никого. Със същия успех аз пък мога да кажа, че вие ковидистите защитавате прищевките на човека, който иска да избие 3/4 от всички тревопасни животни по света, включително и домашни, за да спаси озоновия слой, който изтънявал основно благодарение на пръднята на горките добичета!
 На тоя ли изверг-веган трябва да се кланяме и да приемаме всичко за чиста монета, което иска тоя ненормалник, обграден от самозабравили се лабораторни плъхове! В името на науката....на коя наука бе?!!!:s103
Нещо за опитите да закрива слънцето да си чувал? За изкуствения похлупак над Остин Тексас, който тоя изрод финансира?!;;basi
Колега,аз не съм чул,ама чух за стружките и нано чиповете във ваксините и още куп идиотии,недей и ти сега да се ттелясваш,че ставате много и терапевтите ще почнат да изнемогват;)
На похлупака му намерих глупака!

фокус

Цитат на: mistor;565223Това моного угодно "разбирачите" не коментираха в няколко страници след като го цитира . Ама те в Малта са тъпаци , стадо .... Това което още каза човека е , че вече затварят ваксинационните центрове . Хайде сега всички "многознайковци" да кажат кога ще сработи чипирането , кога ще им бият 3-та, 6-та ,20-та доза и колко са безсмислени ваксините .

Е аз със серийният номер от цифровият сертификат се следя в гугъл мапс,отделно следя физическите си данни,дишане,пърдене и т.н нано чипа го отчите и го показва в cloning.com:)

аас

Цитат на: dzumba;565209Пожелавам ти ,да не те  тресне чудовището,защото е истинско чудовище,страхливи припоци,като теб си отиват за една седмица!
Дано и догодина да продължиш, да се мъчиш ,като припок!
Само страхливите истински глупаци се управляват и мислят,като теб!

Ти явно не вдяваш какво съм написал. Ми като ме тресне ще ме тресне, ако трябва ще си отида. Ти като искаш да не те тресне ходиш да ти треснат ваксина и да спиш спокойно. И там е разликата, че мене никой не ме управлява. Управляват се опитните мишки като теб. И не ми пиши, че от заблудени динамовци ми прилошава и може да пукна по-скоро от заблуденото стадо говеда  отколкото от коронавирус.

Veskop

Като преглеждам тая тема,а и заключената тема за политика си мисля,че няма криза със кадрите!!!Имаме политици , лекари а и всякакви други "професионалисти" за целия ЕС и половин Африка! Пълно е с разбирачи и професионалисти,но пишман!!!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

фокус

Цитат на: аас;565229Ти явно не вдяваш какво съм написал. Ми като ме тресне ще ме тресне, ако трябва ще си отида. Ти като искаш да не те тресне ходиш да ти треснат ваксина и да спиш спокойно. И там е разликата, че мене никой не ме управлява. Управляват се опитните мишки като теб. И не ми пиши, че от заблудени динамовци ми прилошава и може да пукна по-скоро от заблуденото стадо говеда  отколкото от коронавирус.

Дрима ще закрива,че такива ass-ове я осраха темата!Погледни заглавието и ще разбереш за какво ти говоря!

Вас

Цитат на: mistor;565223Това моного угодно "разбирачите" не коментираха в  няколко страници след като го цитира . Ама те в Малта са тъпаци , стадо  .... Това което още каза човека е , че вече затварят ваксинационните  центрове . Хайде сега всички "многознайковци" да кажат кога ще сработи  чипирането , кога ще им бият 3-та, 6-та ,20-та доза и колко са  безсмислени ваксините .

Така говореха и в Израел месец май и началото на юни. Помниш ли, организираха концерти, пяха песни, ядоха пиха и се веселиха и днес как са.........60% от тежко болните в болниците са ваксинираните с две дози.
 Сега трябва всички неваксинирани да ги изкарат на площада и да ги разстрелят, защото заразили ваксинираните.
Пак ще попитам, дали има останали живи палестинци, след като на практика живеят в същата държава, но никой не ги ваксинира???
Като гледам по телевизиите в Афганистан са море от народ на летището, пред банките, а граничат с Индия и Пакистан, където мрат като мухи от ковид!!!(Оказа се, че основно умирали от някакво гниещо коренче, пълно с бактерии, което било голям деликатес, ама карай да върви!)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Вас

Цитат на: фокус;565227Колега,аз не съм чул,ама чух за стружките и нано чиповете във ваксините и още куп идиотии,недей и ти сега да се ттелясваш,че ставате много и терапевтите ще почнат да изнемогват;)

Това за купола над Остин го гледах по Дискавъри. Другото за слънцето и за тревопасните го има навсякъде в Интернет. Не казвам нищо ново, а само че източникът на пари на тия идиотщини е същият, който спонсорира пандемията от ковид. Има и немалка помощ от Пентагона през годините по-рано!
Цяла година пишем и бришем в тоя форум и не мисля, че си най-доверчивият човек на света! Е не ти ли се струва поне малко странно, че ваксината на модерна започват да я произвеждат месец март 2019 година??? Половин година преди случките в Ухан!

dolby

Цитат на: Вас;565234Така говореха и в Израел месец май и началото на юни. Помниш ли, организираха концерти, пяха песни, ядоха пиха и се веселиха и днес как са.........60% от тежко болните в болниците са ваксинираните с две дози.
 Сега трябва всички неваксинирани да ги изкарат на площада и да ги разстрелят, защото заразили ваксинираните.
Пак ще попитам, дали има останали живи палестинци, след като на практика живеят в същата държава, но никой не ги ваксинира???
Като гледам по телевизиите в Афганистан са море от народ на летището, пред банките, а граничат с Индия и Пакистан, където мрат като мухи от ковид!!!(Оказа се, че основно умирали от някакво гниещо коренче, пълно с бактерии, което било голям деликатес, ама карай да върви!)

Палестина та Палестина. Ето ситуацията в момента. Разясни ми какво е по различното
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/state-of-palestine/

ПС
За втори път говориш за конспирацията модерна нещо линк?

mistor

Цитат на: Вас;565234Така говореха и в Израел месец

Това се очакваше , но беше редно да се позамисли каква е разликата между Малта и Израел . Първи жокер - ниво на лична хигиена

Вас

Цитат на: dolby;565241Палестина та Палестина. Ето ситуацията в момента. Разясни ми какво е по различното
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/state-of-palestine/

Ами гледам, че графиката е същата, като на Израел.

С ваксини, без ваксини едно и също!

Какъв е изводът тогава?

P.S. Все още има живи евреи преживяли Холокоста, които сравняват случващото се днес с тях, като същото в концлагерите на Хитлер!

Вас

Цитат на: mistor;565243Това се очакваше , но беше редно да се позамисли каква е разликата между Малта и Израел . Първи жокер - ниво на лична хигиена

Вчера го написах, днес ще го повторя, че не искам да съм лош пророк, но Англия и Испания,  големи държави, супер ваксинирани с високо ниво на "лична хигиена"(надявам се) ще са следващите!
Ето го най-смелото решение на супер-ваксинираната 71% Дания от днес:

Дания премахва всички корона мерки!

https://www.theguardian.com/world/2021/aug/27/denmark-to-lift-all-remaining-covid-restrictions-on-10-september

dolby

Цитат на: Вас;565245Вчера го написах, днес ще го повторя, че не искам да съм лош пророк, но Англия и Испания,  големи държави, супер ваксинирани с високо ниво на "лична хигиена"(надявам се) ще са следващите!
Ето го най-смелото решение на супер-ваксинираната 71% Дания от днес:

Дания премахва всички корона мерки!

https://www.theguardian.com/world/2021/aug/27/denmark-to-lift-all-remaining-covid-restrictions-on-10-september

За Испания не знам как е но Англия не се слави с добра лична хигиена. Това първо и второ повечето са ваксинирани с АЗ а тя поне така казват е с по слаба защита срещу делтата

фокус

Цитат на: Вас;565238Това за купола над Остин го гледах по Дискавъри. Другото за слънцето и за тревопасните го има навсякъде в Интернет. Не казвам нищо ново, а само че източникът на пари на тия идиотщини е същият, който спонсорира пандемията от ковид. Има и немалка помощ от Пентагона през годините по-рано!
Цяла година пишем и бришем в тоя форум и не мисля, че си най-доверчивият човек на света! Е не ти ли се струва поне малко странно, че ваксината на модерна започват да я произвеждат месец март 2019 година??? Половин година преди случките в Ухан!

Отде да знам бре човек,само в едно съм сигурен,че никой не иска да ме разболи и после да ме лекува в испания,тука си те хранят харабия в болниците,ресторантите пасти да ядат и е безплатно,та никой не би те разболял нарочно,ама проблема е,че напълнихте главите на простите хора с идиотски неща и резултати са на лице!Тука ако се случваше това което се случва в БГ. Тия като мангъря да търкат наря вече,защото си има държавна позиция,че ваксините са безопани и всички трябва да се ваксинират и точка!

Вас

Цитат на: dolby;565246За Испания не знам как е но Англия не се слави с добра лична хигиена. Това първо и второ повечето са ваксинирани с АЗ а тя поне така казват е с по слаба защита срещу делтата

Е, в Израел като са с Файзър(нали са опитни мишлета), ефекта е направо покъртителен!;;basi

Вас

Цитат на: фокус;565248Отде да знам бре човек,само в едно съм сигурен,че никой не иска да ме разболи и после да ме лекува в испания,тука си те хранят харабия в болниците,ресторантите пасти да ядат и е безплатно,та никой не би те разболял нарочно,ама проблема е,че напълнихте главите на простите хора с идиотски неща и резултати са на лице!Тука ако се случваше това което се случва в БГ. Тия като мангъря да търкат наря вече,защото си има държавна позиция,че ваксините са безопани и всички трябва да се ваксинират и точка!

И като виждаш, че ваксиниран, неваксиниран, заразяваш се, влизаш в болница, умираш - какво следва?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания