Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Открити са неизвестни вещества във ваксини на „Модерна“

Започната от Слави2, Август 26, 2021, 07:24:23 PM

« назад - напред »

yavor1

,,Ние сме  ,,световен рекордьор" по ваксинации. Особено сега някои страни се опитват  да ни настигнат,

но ние бяхме може би първата страна, която достигна 70, 80 и сега 90% напълно ваксинирани граждани".

Това заяви  вицепремиерът и здравен министър на Малта Крис Фърн в специално интервю  за NOVA.
   ,,За последните няколко седмици сме имали нови случаи на коронавирус в  страната,

но много малко от тях, се нуждаят от хоспитализация и  интензивни грижи.  
В цяла Малта и нашият остров-сестра Гозо, във всички  болници има само 2-ма пациенти,

които се нуждаят от интензивни грижи и  те не са ваксинирани.

Така че – ваксините работят.

На този етап от  процеса по ваксинация ние сме много щастливи, че нашият народ на  практика е защитен от COVID-19", казва Фърн.

https://nova.bg/news/view/2021/09/05/338767/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0-90-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

dzumba

Цитат на: аас;565207След време ще останем малцина не ваксинираните и истински здрави хора.
Но главна вина имат медиите... изкарват вируса ебахти и чудовището и пълнят главите на хората с бръмбари.
Все пак хората се управляват чрез страх.
Пожелавам ти ,да не те  тресне чудовището,защото е истинско чудовище,страхливи припоци,като теб си отиват за една седмица!
Дано и догодина да продължиш, да се мъчиш ,като припок!
Само страхливите истински глупаци се управляват и мислят,като теб!

oldgraf

А в Израел отсега се заговори за 4 игла след 6 месеца

Посветения

За по-любопитните.. Свежо.. От преди малко..

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%a0%d0%9d%d0%9a-mrna-fuck-%d1%81%d0%b8%d0%bda%d1%82a-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf/

Подчертавам дебело : Всеки сам решава дали да се, или да не се "ваксинира"..!?! :s104 :s104

Дори човек да разбере след време, че е сбъркал с избора си, е хубаво да сподели.. Така останалите биха имали и още малко информация за да направят и те своя избор.. ;;650
;;666

Neo64

yavor1

Цитат на: Посветения;565211За по-любопитните.. Свежо.. От преди малко..

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%a0%d0%9d%d0%9a-mrna-fuck-%d1%81%d0%b8%d0%bda%d1%82a-%d0%bf%d0%be%d0%b4-%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf/

Подчертавам дебело : Всеки сам решава дали да се, или да не се "ваксинира"..!?! :s104 :s104

Дори човек да разбере след време, че е сбъркал с избора си, е хубаво да сподели.. Така останалите биха имали и още малко информация за да направят и те своя избор.. ;;650

"The  Bulgarian Times" или thebulgariantimes.com е частен, независим,   политически некоректен – уникален за България сайт, за новини, анализи и  коментари, като никой друг.

Първият и единствен несистемен новинарски информационно-образователен сайт в България.

Thebulgariantimes.com  не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до  редакцията и не гарантира за истинността ѝ;;573

Вас

Цитат на: Посветения;565211За по-любопитните.. Свежо.. От преди малко..

Три-четири от статиите съм ги чел последния месец-два в австрийския Wochenblick. Там естествено наблягат повече на случващото се в Австрия и Германия, за информационното затъмнение.
 Дават и подробна информация, какво са си говорили световните лидери на сбирка в Щатите някъде в началото на лятото. На срещата са присъствали също бил гейтс и антъни фаучи! Имаше даже и снимков материал!

Има и изтекла информация за сбирките в Давос и тия дни същия елит се събира на "семинар" пак някъде из австрийските Алпи.
 Последната "новина" е, че Курц е решил да наложи пълна изолация на неваксинираните австрийци!!!;;basi
 Накрая кръв ще се лее, така ми се струва!:;803

П.С.
Цитат на: yavor1;565213Thebulgariantimes.com  не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до  редакцията и не гарантира за истинността ѝ;;573

Нали се сещаш, че в Австрия няма как същите статии да излизат съвсем официално и това да е фейк вестник!
Точно в Австрия просто забрави да се случи! Още повече, че там Курц е на власт!
 Забрави!

https://www.wochenblick.at/category/corona/
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

yavor1

Цитат на: Вас;565214Нали се сещаш, че в Австрия няма как същите статии да излизат съвсем официално и това да е фейк вестник!
Точно в Австрия просто забрави да се случи! Още повече, че там Курц е на власт!
Забрави!
А бре Вас-ко,то и в Швейцария и Германия,както в Австрия излизат подобни статии в подобни издания:worry:
Твоята препратка е съм Австрийските Прокопиевци....
Явно не си в час,или и ти като Посветения получавате сигнали от Кораба Майка,които препредавате на нас,неПосветените:)
 Когато си прост и безпросветен е за цял живот!
 Всякакви шлосер-монтьори станахте вирусолози;;516
 Троленето в полза на антиваксерите е източник на допълнителни доходи на Живите-Мъртви:e085::e085::e085:

Вас

Цитат на: yavor1;565215Троленето в полза на антиваксерите е източник на допълнителни доходи на Живите-Мъртви:e085::e085::e085:
Аз не троля в полза на никого. Със същия успех аз пък мога да кажа, че вие ковидистите защитавате прищевките на човека, който иска да избие 3/4 от всички тревопасни животни по света, включително и домашни, за да спаси озоновия слой, който изтънявал основно благодарение на пръднята на горките добичета!
 На тоя ли изверг-веган трябва да се кланяме и да приемаме всичко за чиста монета, което иска тоя ненормалник, обграден от самозабравили се лабораторни плъхове! В името на науката....на коя наука бе?!!!:s103
Нещо за опитите да закрива слънцето да си чувал? За изкуствения похлупак над Остин Тексас, който тоя изрод финансира?!;;basi

yavor1

Мисля е добре да се приключи с тази тема,от която се хранят доста тролове!
Нищо общо няма със заглавието,разбра се че не са открити микрочипове в Модерна,за жалост на Антиваксерите!
 Затваряйте сергията на тролчетата,да ходят да печелят другаде!

Вас

Цитат на: yavor1;565217Мисля е добре да се приключи с тази тема,от която се хранят доста тролове!
Нищо общо няма със заглавието,разбра се че не са открити микрочипове в Модерна,за жалост на Антиваксерите!
  Затваряйте сергията на тролчетата,да ходят да печелят другаде!

Истината боли нали! Закривай всичко! Слагай маската, заливай се с дезинфектанта, пускай UV-ламрата и се завивай с три одеяла!

yavor1

Цитат на: Вас;565218Истината боли нали! Закривай всичко! Слагай маската, заливай се с дезинфектанта, пускай UV-ламрата и се завивай с три одеяла!
Ти не си добре:worry:
Иди на лекар,ще ти даде точна диагноза;;573
За това ли нямаш доверие на медицината,другарю шлосер-монтьор,
по съвместителство вирусолог:):):)

Посветения

Цитат на: yavor1;565215А бре Вас-ко,то и в Швейцария и Германия,както в Австрия излизат подобни статии в подобни издания:worry:
Твоята препратка е съм Австрийските Прокопиевци....
Явно не си в час,или и ти като Посветения получавате сигнали от Кораба Майка,които препредавате на нас,неПосветените:)
 Когато си прост и безпросветен е за цял живот!
 Всякакви шлосер-монтьори станахте вирусолози;;516
  Троленето в полза на антиваксерите е източник на допълнителни доходи на Живите-Мъртви:e085::e085::e085:
А бе Яворе.. Да беше келеш на 20 години, как да е.. Ама ти сигурно си по-дърт и от мене..

Какво искаш..? Да няма интернет.. Само първа и втора програма.. И квот ти каже партията майка това..

И кво викаш.., шлосер-монтьорите не могат да четат.. ;;basi Аз бях за един месец.. По Тошово, в 10-ти клас, лятото.. Че нашите ми даваха малко пари.. А при вас, на морето си беше скъпичко и тогава..

Оставете хората да четат и да се информират..! ;) ;;650

Бай дъ уеий.. Нито съм трол, нито съм антиваксър.., но съм изключително против, някой да ми слага капаци и да ме разделя от свободната ми воля..!! :s104
;;666

mistor

Цитат на: yavor1;565208,,Ние сме  ,,световен рекордьор" по ваксинации. Особено сега някои страни се опитват  да ни настигнат,

но ние бяхме може би първата страна, която достигна 70, 80 и сега 90% напълно ваксинирани граждани".

Това заяви  вицепремиерът и здравен министър на Малта Крис Фърн в специално интервю  за NOVA.
   ,,За последните няколко седмици сме имали нови случаи на коронавирус в  страната,

но много малко от тях, се нуждаят от хоспитализация и  интензивни грижи.  
В цяла Малта и нашият остров-сестра Гозо, във всички  болници има само 2-ма пациенти,

които се нуждаят от интензивни грижи и  те не са ваксинирани.

Така че – ваксините работят.

На този етап от  процеса по ваксинация ние сме много щастливи, че нашият народ на  практика е защитен от COVID-19", казва Фърн.

https://nova.bg/news/view/2021/09/05/338767/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0-90-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

Това моного угодно "разбирачите" не коментираха в няколко страници след като го цитира . Ама те в Малта са тъпаци , стадо .... Това което още каза човека е , че вече затварят ваксинационните центрове . Хайде сега всички "многознайковци" да кажат кога ще сработи чипирането , кога ще им бият 3-та, 6-та ,20-та доза и колко са безсмислени ваксините .

фокус

Цитат на: dolby;565202Как установи че действат на 100%? Личен опит? А бе това не е ваксина брее кой те преметна така подло баси, ама не бой се не се минава на другия бряг от първи път... така разправят патили

Като гледам бая са минали от раз;)
На похлупака му намерих глупака!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания