Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Открити са неизвестни вещества във ваксини на „Модерна“

Започната от Слави2, Август 26, 2021, 07:24:23 PM

« назад - напред »

johnfogerty

Цитат на: Гадьо;565148Инфлуенца вирус - https://images.app.goo.gl/abLom32evTHFMo579
Папилома вирус - https://www.zdrave.org/wp-content/uploads/2017/08/papilloma-kondilomi-virus-premahvnae-gorene-03.jpg
Пикорнавирус -
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/Hepatitis_A_virus_02.jpg/250px-Hepatitis_A_virus_02.jpg

Както виждаш, на тези снимки няма "отпадъчния продукт" коронавирус.
;;basiТи сериозно ли?
Първо, че "вирусите" на тези снимки изглеждат доста подобни, което само подкрепя тезата ми, която подхванах, ама да не задълбаваме.

Второ. Мисля, че много добре разбра какво имам предвид, но не ти изнася, а ако не си разбрал...  просто нямам думи.

За да те улесня, покажи ми изследване където се тества здрав човек и не се открива какъвто и да е вирус под микроскоп, като пробите се подготвят по същия начин.

Гадьо

Цитат на: johnfogerty;565150;;basiТи сериозно ли?
Първо, че "вирусите" на тези снимки изглеждат доста подобни, което само подкрепя тезата ми, която подхванах, ама да не задълбаваме.

Второ. Мисля, че много добре разбра какво имам предвид, но не ти изнася, а ако не си разбрал...  просто нямам думи.

За да те улесня, покажи ми изследване където се тества здрав човек и не се открива какъвто и да е вирус под микроскоп, като пробите се подготвят по същия начин.

Честно да ти кажа взе да ми писва от глупостите ти. Мислиш ли че си първия човек сетил се за това?
Снимка на бели дробове на плъх (А и В са на здрави бели дробове)  https://duckduckgo.com/?q=Lungs+under+electron+microscope&t=ofa&iar=images&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fopeni.nlm.nih.gov%2Fimgs%2F512%2F111%2F2193180%2FPMC2193180_JEM000559.f9.png

mistor

Цитат на: johnfogerty;565138Разбирай го така:
Спри да гледаш официалните статистики. Отиди на гробищата и ги попитай повече ли мрат или няма разлика с предишни години. Сигурен съм, че дори те си водят тяхна статистика за броя погребения. Това ще ти покаже най-точно дали официалните правителствени статистики са акуратни.

Само да не се окаже, че 2017-2018 са умирали повече хора от сега, заради инфлуенцата в него период. ;;573

Разбрах за нея в училище, защото така ни учеха. Но си представи, че след 100-200 години някой гений открие нещо ново; нова теория, описваща света по-добре; свят в който гравитацията (такава, каквото я познаваме днес) е заменена от нещо друго. Какво ще си кажат тогава учениците за нас? Че сме били варвари, тъпунгери.... задедото сме вярвали в теорията за гравитацията. Какво мислим днес за хората преди 1000 години, които са вярвали, че Земята е плоска (то и още има такива де). За глупави ли ги мислим?

Науката днес изглежда по съвсем различен начин от науката преди 100 години. Би изглеждало арогантно, някой да каже, че вече знаем всичко; че науката е открила всичко; че след 100 години науката ще изглежда по същият начин като днес.

В този ред на мисли, толкова ли е трудно да си представим, че може би не всичко е такова, каквото сме го учили в училище; че може би учените не знаят всичко; че може би грешат за доста неща днес?

Доста изчерпателно ми доказа , колко си се се оплел .
Относно гробищата - недей , че може свят да ти завие какъв беше ръста февруари-април 2021 .
Ти какви статистики гледаш ? Някой ти прави нещо специално за теб ? Аз гледам доста по-подробни отколкото ти си мислиш , вече го споменах .
Какво са учили преди 500 или 700 години - това което е знаела науката , а не са преписвали от тема дъра-бъра . И въобще не ме интересува какво ще си мислят за мен след 1000години и как ще се е развила науката , защото няма нито как да проверя , нито да го променя . Но ти явно се надяваш да можеш да провериш и те е страх , че ще ти се присмиват . Един съвет - гледай сега в реалния ти живот да не ти се присмиват , за след 100 или 1000 години не се вълнувай
А какво си представяш , дали е реално или не , нека си остане в твоята глава . Аз не искам никой да се разболява тежко от тази болест , нито да умира . И не само от тази болест . И понеже има алтернатива как да стане това , който желае нека се възползва . Който не желае , да не се ваксинира и да не ми навира постоянно мнението си за това колко са зле ваксините , няма вирус , всичко е един световен заговор и т.н. Когато всички форумни специалисти в раздел дъра-бъра спрат да се изявяват , същото се отнася за вестници , телевизии ... нещата ще си доидат на мястото .
За невярващите като теб на науката - хванате фазата в контакта с двете си голи ръце и ще усетите доказването на доста физични , химични и биологични закони , теории ..... После , ако оцелеете отворете учебника си по физика и четете . Като откриете нещо невярно викайте Еврика и ще ви спонемават като Архимед и Айнщайн дълги години . Останалото е чесане на клавиатурата .

дрим

А на мен пък колко ми писна да ви гледам диалога, направо се боря със себе си и тази тема да не отиде в коша.
Ще видим кое ще надделее!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Посветения

Цитат на: дрим;565154А на мен пък колко ми писна да ви гледам диалога, направо се боря със себе си и тази тема да не отиде в коша.

Саше недей бе.., недей бе Саше.. ;) :) :;810 Тъкмо започна да става интересно.. ;;573

Ето.., за да разведря обстановката и леееко да се подмажа на "ваксърите", ще ви кажа виц.. :

Срещат се двама познати и единият пита:
  - Абе друже, ти като омъжи дъщерята случи ли на зет..?

Другият отговаря:
  - Ааа.., добро е момчето.. От ваксинирано семейство..

:) :)     :D
;;666

Гадьо

Цитат на: дрим;565154А на мен пък колко ми писна да ви гледам диалога, направо се боря със себе си и тази тема да не отиде в коша.

Мятай я, и без това вече не е актуална. За съжаление оказа се че няма графен във ваксината. :)

бендо

В Европа сме първи по смъртност и последни по ваксиниране......:hammer: и две читави гънки ли не Ви останаха,за да го вържете бре;;basi

Вас

Цитат на: бендо;565160В Европа сме първи по смъртност и последни по ваксиниране......:hammer: и две читави гънки ли не Ви останаха,за да го вържете бре;;basi
И без ковид сме шампиони по смъртност!:;803

2016

https://www.mediapool.bg/bulgaria-s-nai-visoka-smartnost-v-es-news295721.html

2018
 https://www.clubz.bg/85282-prez_2018_g_bylgariq_e_s_naj_visokata_smyrtnost_v_es_i_vtora_po_niska_rajdaemost

......................................................................................................

2010
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7

Е!!!

Да допълня, че Унгария е с 85% ваксинирани и също от години е водеща по смъртност!
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

slimi

Е! С Унгария имаме под 2‰ разлика в смъртността преди COVID.

Унгария: 13‰
България: 14,6‰

Е!, щом смъртността ни е еднаква, защо така се различават тези графики?

Както сам каза -
Цитат на: Вас;565161Унгария е с 85% ваксинирани и също от години е водеща по смъртност!
- това са твои думи, не мои.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

Вас

Цитат на: slimi;565162Е!, щом смъртността ни е еднаква, защо така се различават тези графики?

Както сам каза -

- това са твои думи, не мои.

Така де, явно в Унгария болните от хипертония, диабет, инсулт, инфаркт умират от болестите си.
В България същите болни умират от ковид. От горепосочените болести обикновено умират само ваксинираните.
Понеже си по графиките, намери графиките на смъртността от тези болести за 2020 и 2021 година в България и ще забележиш направо нулева смъртност от тези болести, особено за 2020г!;;basi
 Покрай ковида станахме по-здрави ли.......не мисля!;)

Ето една графика, която показва истинската картинка::)

slimi

Цитат на: Вас;565163Така де, явно в Унгария болните от хипертония, диабет, инсулт, инфаркт умират от болестите си.
В България същите болни умират от ковид. От горепосочените болести обикновено умират само ваксинираните.

Брей, аз пък да не знам, че такава била работата...тц, тц...

Ето ти пак същата графика, но включваща и периода преди ваксинацията.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

Вито

Да се направи форум за ваксинирани и не ваксинирани.Ваксинираните имат QR и да влизат с него там.Нас дето не сме и не смятаме сте ни отписали и да си хейтваме на воля...
Uclan 4K pro

Вас

Цитат на: slimi;565164Брей, аз пък да не знам, че такава била работата...тц, тц...

Ето ти пак същата графика, но включваща и периода преди ваксинацията.

Излиза, че унгарците след ваксинацията са спрели да мрат от ковид!
 Бахти коравите копелета....сега виж графиката на Израел до юни.
Там смъртността също беше нулева. Исландия, Малта, Гибралтар, Кипър същата работа.
В Манхатън например са 100% ваксинирани и болниците пак се се претъпкали.

Най-ваксинираните държави изведнъж стават най-зле!
Защо? Нали са си върнали живота!
Не искам да съм лош пророк, но Испания и Англия са следващите!

Вас

Цитат на: Вито;565166Да се направи форум за ваксинирани и не ваксинирани.Ваксинираните имат QR и да влизат с него там.Нас дето не сме и не смятаме сте ни отписали и да си хейтваме на воля...

В Австралия вече го направиха за всички социални мрежи!
Без ташак!;;basi

slimi

Цитат на: Вас;565167В Манхатън например са 100% ваксинирани и болниците пак се се претъпкали.
...
Не искам да съм лош пророк, но Испания и Англия са следващите!

Цитат на: johnfogerty;565042Познай какво. Болниците стоят празни. Можеш сам да ги потърсиш.

Я първо си синхронизирайте версиите и после пишете. Лек ден.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания