Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Открити са неизвестни вещества във ваксини на „Модерна“

Започната от Слави2, Август 26, 2021, 07:24:23 PM

« назад - напред »

johnfogerty

Цитат на: slimi;565073Значи дори не знаеш дали съществува такъв вирус, но пък си сигурен, че ако случайно съществува, не е такъв, какъвто го описват?!
Защо не започна с това, поне да не си губим взаимно времето.
Незнам, защото не мога да го видя със собствените си очи и да го пипна със собствените си ръци. Всичко останало е вяра. Ти също не знаеш, но вярваш на някой си там, който според теб разбира повече от теб. За мен това е същото като да вярваш на дядо поп, че предава божието слово дословно.

Както вече споменах по-рано, науката (истинската наука) се осланя на доказателства. Тези доказателства се получават след редица теории, опити, научни изследвания и т.н. Виждаме, че ябълката пада на земята –> имаме гравитация, която привлича по-малките обекти към по-големите. Знаем как работи. Но въпреки това не знаем защо работи. Затова гравитацията все още е научна теория, а не факт. Все още не знаем всичко за нея. Не знаем има ли някакви квантови частици, наречени гравитони, които я предизвикват.

Истинските учени са наясно с това. Затова не говорят с факти, а с теории.

Учените за които говорим в тази тема, както и някои потребители тук, незнайно защо се опитват да говорят за факти. Все едно знаят абсолютно всичко по въпроса. Това не е наука. Приближава се повече към религията. Аз бих го нарекъл култ. Култ към науката.  

Не е нужно много търсиш в интернет за да откриеш огромните противоречия по темата за ковид. Едните казват, че другите са маскари, другите казват същото за предните. Множество доктори, които говорят за и против ковид, ваксините.... Ти просто си избрал страна, базирана на страха, който последната година и половина всички ти втълпяваха.
Ако спреш да гледаш новини и статистики за ковид, и излезеш да живееш нормално, без страх, ще забележиш ли нещо по-различно от преди 2020?
Ще забележиш ли трупове по улиците, претъпкани болници....

Няма смисъл да продължавам. Мога още един куп статии и видеа да ти покажа, но това няма да промени нищо. Неможеш да накараш религиозен човек да се отрече от вярата си.

Със здраве. И без ковид.:)

oldgraf

Цитат на: johnfogerty;565058По тази логика и доводите на инфлуенсърката, която постнах по-рано са издържани, нищо, че може би има неморални причини да ги дава. :)
Но ето, че спираш да разследваш. Стана ясно, че данните се агрегират от въпросната болница/университет и се ползват от правителствата. Казах ти да провериш кой финансира въпросната болница. Провери кой финансира политиците, докторите и науката като цяло. Виж кои са им приятелите (че и мъртвите им приятели - Джефри Епстийн). Когато направиш всичко това, ще разбереш, че това са една малка група от хора, включваща банкери, инвеститори, собственици на големи компании, политици.... всички от които нямат никакъв морал. Напротив - неморалното дори ги води. Това са хора, които са както вече споменах педофили, трафиканти на хора (че и на наркотици) и всякакви изродски неща. Те работят заедно. Те са приятели. Те са в един и същи клуб, а ние не сме в него, както казва George Carlin:
https://youtu.be/Nyvxt1svxso
Това са хората, които вземат решенията. Това са хората на които ти се доверяваш, че няма да те подведат; че няма да те излъжат; че няма да се възползват от теб.... с цел да изкарат повече пари и да придобият повече власт.

И нещо странично (а може би не). В Австралия сякаш стана нормално да показват сатанински ритуали по новините:
https://www.rt.com/news/532575-australia-satan-worship-tv/
Дали е случайно или просто се е*ават със зрителите:s101
Иване ;;573
С РусияДнес прекали!

Иначе и аз все още изчаквам, читави анализи за скоропостижно произведените ваксини. От колеги, познати и роднини само 1(един) беше в болница миналата есен и наистина го изкара зле. Другите кой леко, кой не разбрал и тн. Имам ваксинирани и не от трите групи, но всичко е ок и си пием редовно пиенето без да си скачаме кой какъв трол е

Гадьо

Цитат на: johnfogerty;565067Незнам дали съществува такъв вирус, но ако съществува, определено не е това за което го представят.
За да се докаже съществуването на даден вирус, първо трябва да бъде изолирана жива проба в лабораторни условия.
Интересното е, че в документ на FDA/CDC от миналата година, заровено дълбоко в него е изречението:
"Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available..."
От което става ясно, че вирусът никога не е изолиран. Използвани са някакви клонирани РНК за изолация.
Милиони хора умираха всяка година от него. Сега изчезна.

Така аз понеже съм "религиозен" а ти учен, ще започна с въпросите!
Какво означава "жива проба"?

Също така какво означава и "колониални РНК"?
И накрая, ето ти снимка от електронен микроскоп да го видиш:

johnfogerty

Цитат на: Гадьо;565090Така аз понеже съм "религиозен" а ти учен, ще започна с въпросите!
Какво означава "жива проба"?

Също така какво означава и "колониални РНК"?
И накрая, ето ти снимка от електронен микроскоп да го видиш:
Не, не съм учен. Но този твой пост само доказва, че си религиозен.

Ако разбираше поне малко от истинска наука и нейната история, щеше да знаеш, че това за което говорим се нарича "germ theory", а не "germ fact".  

Има множество примери, където научното статукво се е оказвало грешно.

Това, че в момента е приета дадена теория за вярна, не означава, че в бъдеще няма да бъде заместена от друга, по-добре описваща света. Само арогантен човек може да твърди обратното.

Всъщност, ако погледнем историята, именно хора с революционни идеи и нов начин на мислене променят науката, а не някакви посредствени учени, повтаряйки едно и също нещо до безкрай.
Това, което се опитвам да кажа е, че "germ theory" има своите поддръжници, но и своите противници. Има редица учени, които смятат, че вируси не съществуват, а това което "виждаш" като вирус е отпадъчен материал от самия процес на изолиране. https://odysee.com/@halloftruth:c/the-final-refutal-of-virology-dr-stefan-lanka:6?r=8fwhUSfqsQ32ew2F5PhtxYR9pqCqv7vR
Отново, аз не съм учен. Не извършвам лично аз експериментите за да твърдя кое е вярно и кое не. Но ако това, което ти наричаш наука беше необорим факт, щеше ли да има толкова много учени, които да отричат този "факт"?

И за да приложим научният метод тук, когато говорим за
Цитат1500 заразени и 57 починали
, къде са данните от тези тестове? Кой ги е направил? Къде са направени? На колко цикъла са правени PCR тестовете? Направени ли са аутопсии на тези 57 починали? От ковид ли са умрели или с ковид? Кои са лаборантите направили тестовете? Колко са спечелили лабораториите от тези тестове?;;573
Това представлява част от научния метод. Дава се информация, която може да бъде проверена. Иначе можем да говорим за прикриване на информация, което ни връща към другата крайност.

Гадьо

Цитат на: johnfogerty;565100Не, не съм учен. Но този твой пост само доказва, че си религиозен.
Ако разбираше поне малко от истинска наука и нейната история, щеше да знаеш, че това за което говорим се нарича "germ theory", а не "germ fact".  
Това, че в момента е приета дадена теория за вярна, не означава, че в бъдеще няма да бъде заместена от друга, по-добре описваща света. Само арогантен човек може да твърди обратното.
Всъщност, ако погледнем историята, именно хора с революционни идеи и нов начин на мислене променят науката, а не някакви посредствени учени, повтаряйки едно и също нещо до безкрай.
Това, което се опитвам да кажа е, че "germ theory" има своите поддръжници, но и своите противници. Има редица учени, които смятат, че вируси не съществуват, а това което "виждаш" като вирус е отпадъчен материал от самия процес на изолиране. https://odysee.com/@halloftruth:c/the-final-refutal-of-virology-dr-stefan-lanka:6?r=8fwhUSfqsQ32ew2F5PhtxYR9pqCqv7vR
Отново, аз не съм учен. Не извършвам лично аз експериментите за да твърдя кое е вярно и кое не. Но ако това, което ти наричаш наука беше необорим факт, щеше ли да има толкова много учени, които да отричат този "факт"?

И за да приложим научният метод тук, когато говорим за , къде са данните от тези тестове? Кой ги е направил? Къде са направени? На колко цикъла са правени PCR тестовете? Направени ли са аутопсии на тези 57 починали? От ковид ли са умрели или с ковид? Кои са лаборантите направили тестовете? Колко са спечелили лабораториите от тези тестове?;;573
Това представлява част от научния метод. Дава се информация, която може да бъде проверена. Иначе можем да говорим за прикриване на информация, което ни връща към другата крайност.

След цялата тази логорея, не ми отговори на простите въпроси които ти зададох!

Какво е "жива проба" и какво "колониални РНК"?

Към тези въпроси мога да добавя и нови:
 Какви са патгномичните белези при аутопсия въз основа на които можеш да заключиш, че човек е починал от ковид?

Също така да ми изброиш няколко учени които отричат съществуването на вирусите, по възможност живи не от 15-ти век!

фокус

Цитат на: johnfogerty;565100Не, не съм учен. Но този твой пост само доказва, че си религиозен.

И за да приложим научният метод тук, когато говорим за , къде са данните от тези тестове? Кой ги е направил? Къде са направени? На колко цикъла са правени PCR тестовете? Направени ли са аутопсии на тези 57 починали? От ковид ли са умрели или с ковид? Кои са лаборантите направили тестовете? Колко са спечелили лабораториите от тези тестове?;;573

Ти още малко ще искаш и трите им имена да публикуват,че да си сигурен;;basi
На похлупака му намерих глупака!

коста_дим

Понеже темата се казва "Открити са неизвестни вещества във ваксината на Модерна" , някой каза ли, че "неизвестните вещества" се оказаха микроскопични частици от капачката на ампулата?

johnfogerty

Цитат на: Гадьо;565108След цялата тази логорея, не ми отговори на простите въпроси които ти зададох!

Какво е "жива проба" и какво "колониални РНК"?

Към тези въпроси мога да добавя и нови:
 Какви са патгномичните белези при аутопсия въз основа на които можеш да заключиш, че човек е починал от ковид?

Също така да ми изброиш няколко учени които отричат съществуването на вирусите, по възможност живи не от 15-ти век!
А ти на колко от моите въпроси в темата отговори?

Първият ти цитат на мой пост започна като атака със задаване на въпроси. С какво аз съм длъжен да отговарям на твоите въпроси, като ти не си отговорил на нито един от моите? Не е колегиално така. :worry:
Цитат на: фокус;565109Ти още малко ще искаш и трите им имена да публикуват,че да си сигурен;;basi
Да. Такъв е научният подход. Нали се сещаш, на унази наука, на която толкова й се кланяте. Как иначе ще си сигурен, че някой в телевизията или в правителството не си ги е измислил тези цифри. За причините по-рано говорихме. Освен това, от тези статистики зависи цял сектор в икономиката, така че трябва да има повече отговорност и прозрачност, когато се занимаваме с такива статистики.
Цялата тази тема ми напомня на тази снимка:

how do i find my monitor resolution

Sisyphus

Датчаните казаха - има достатъчно ваксини, който иска може да се предпази, няма нужда от допълнителни мерки!
Кого не устройва този вариант?

Калито

На първо място сме в Европа по смъртност заради отказа ни да се ваксинираме;;basi
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Посветения

Цитат на: Калито;565119На първо място сме в Европа по смъртност заради отказа ни да се ваксинираме;;basi
Ей сладък.. ;;513 Ако и(или), когато решиш да се боднеш.., у раменцето или отзад.., понятие сме или ние няма..! ;) :lol15:

А защо сме първи по смъртност сега няма да ти обяснявам.. Един жокер само.. Преди 7-8 годинини пак бяхме.. Тогава КОВ ИД-Е имаше ли..?!?

Айде бе хора.. Българи сме все пак.. Не сме наивните "бели" западняци, свикнали с добре работещата за тях държава..

"Съмнявай се.., във всичко се съмнявай.." ;) ;;650

Да не забравя.. За всички наболи се с по две игли.. Направете си д-димер тест(кръвен).. Не навсякъде го правят..
;;666

johnfogerty

Цитат на: Калито;565119На първо място сме в Европа по смъртност заради отказа ни да се ваксинираме;;basi
С риск да стана вече досаден, ама по какво прецени?
Така казаха по телевизията ли?
А отиде ли лично на гробищата да питаш някой от служителите там дали реално има повишена смъртност?
Както споменах, аз имам близък, който работи там и редовно го питам.

Но в никакъв случай не вярвай на мен. Разходи се утре до гробищата и попитай някой служител повече ли мрат или няма промяна. Аз вече знам отговора.

Калито

Цитат на: Посветения;565122Ей сладък.. ;;513 Ако и(или), когато решиш да се боднеш.., у раменцето или отзад.., понятие сме или ние няма..! ;) :lol15:

А защо сме първи по смъртност сега няма да ти обяснявам.. Един жокер само.. Преди 7-8 годинини пак бяхме.. Тогава КОВ ИД-Е имаше ли..?!?

Айде бе хора.. Българи сме все пак.. Не сме наивните "бели" западняци, свикнали с добре работещата за тях държава..

"Съмнявай се.., във всичко се съмнявай.." ;) ;;650

Да не забравя.. За всички наболи се с по две игли.. Направете си д-димер тест(кръвен).. Не навсякъде го правят..
Аман от такива като тебе,затова сме на това дередже,ходи се лекувай някъде,може и при Путин да ти бодне един спутник;;basi
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Посветения

Цитат на: Калито;565124Аман от такива като тебе,затова сме на това дередже,ходи се лекувай някъде,може и при Путин да ти бодне един спутник;;basi
На какво "дередже" сме не знам.. За да си регистриран в този форум, значи имаш необходимото ниво на интелигентност.. ;) Просто искам да те накарам да се замислиш.. А и другите колеги, които обичат да пишат, но много не си дават зор да четат и мислят и отсяват малкото читава информация в огромния, и добре манипулиран информационен поток..

Малко ми остър езика, че поудъртях.., и ми ми са поизпилени нервите..

Извинявам се за което.. ;) :hammer: ;;650
;;666

dolby

Цитат на: Посветения;565122.......

Понеже антитата почнаха само с недомлъвки да говорят вероятно от страх ,  та ето какво изскочи от нета за кръвните тестове
ЦитатЛош късмет за ваксинираните
В този момент авиокомпаниите съветват ваксинираните си клиенти за високия риск те да получат кръвни съсиреци от експерименталния mRNA серум. В продължение на много години съществува правило, че хората са с повишен риск от образуване на кръвни съсиреци имат право да летят само под строг надзор.
Препоръчва се тези хора да избягват да летят, освен ако не съществува ситуация, която е опасна за живота им.
Авиокомпаниите вече обсъждат отговорността си и какво да правят с ваксинираните, тъй като не им е позволено да летят, защото това е риск за здравето им. Тези дискусии са едва започнати, но изглежда, че всеки, който е ваксиниран, не може да лети.
https://thebulgariantimes.com/%D0%98%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-k19-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%9D%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/

Ако не беше трагично щеше да е смешно. Тия кемтрейлс май ви изправят мозъчните гънки доколкото ги има

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания