Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Открити са неизвестни вещества във ваксини на „Модерна“

Започната от Слави2, Август 26, 2021, 07:24:23 PM

« назад - напред »

тиранти

Да се опитаме да бъдем полезни за хората с нещо, защото както се вижда боледуват и ваксинирани и не ваксинирани. Ето някои лекарства, за които се твърди от лекари, че помагат в лечението:
1.Дезинфектант за вода Хлорен Диоксид
2.Метиленово Синьо:
https://www.think.bg/2021/04/metilenovo-sinyo.html
3.Артемизинин(сладък пелин)

Вас

Цитат на: тиранти;565279Още нещо по темата:
https://www.otizvora.com/2021/08/13862/ekspert-po-farma-patenti-izoblichi-noviya-vayrus-i-plandemiyata/

"Тук няма нужда да ви занимавам с повече подробности, но ще кажа, че още през 2019 г. Moderna е била наясно, че ще ѝ бъде възложено да разработва ваксините.  По същото време и по неизвестни причини фирмата е направила корекции в  редица свои патентни заявки, което е необичайно, защото корекциите  засягат основно случайното или умишлено освобождаване на коронавируси.  Архивът показва, че през март 2019-а те поправят текста на четири  отхвърлени патентни заявки за започване на процес по разработка на  ваксини и започват да се занимават с един много съществен проблем,  изпречил се на пътя им...
 Разчитали са на технология, която не е била тяхна  собственост, а на две канадски фирми, Arbutus Biopharma и Acuitаs  Pharmaceuticals, които всъщност са държали патента за липидни  наночастици, пренасящи инжектираните иРНК фрагменти."

Най-лошото е, че никой няма да си направи труда поне да го изчете, камо ли да го гледа!
А точно в тази статия е обяснен целия процес от края на 90-те до днес!
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Вас

Цитат на: slimi;565269п.с. Да си винаги на въпреки на общото мнение е също толкова "осъзната" позиция, колкото и да си винаги съгласен с него - 50:50. Тази позиция има много повече общо със заложените на ниско ниво неосъзнати инстинкти (от родителски фигури, социална среда), отколкото с висшите когнитивни функции, а от там - с реалността.

И  какви по-точно са лично  твоите "висши когнитивни функции", които нашите нисши и слаборазвити мозъци не могат да осъществят?
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Вито

Един въпрос към боледувалите в болница?На някой  слагана ли е са ваксина без да знае ?
Uclan 4K pro

yavor1

Не виждам друг смисъл от тази безкрайна логорея, освен страх на антиваксерите,които търсят псевдо научно потвърждение на страховете си!
 Успокойте се, прави сте,особено Вас:worry:
Има чипове,има химтрейли,има чужди тела,има дори ДНК на извънземни,няма К19,както няма и радиация в Чернобил,защото не се вижда!
 Толкова "научни" факти изнесохте,че трябва да сте уверени в информираното си решение,да не се подлагате на ваксинация!
  Какво искате повече?

Изявявате се като Пророци,посветени в световната конспирация,които имате свята мисия да образовате останалите в "Единствената,Велика Истина",която оправдава Вашия страх!
 Като чета "професионалните" анализи,копнати от Вас, разбирам че сте "Физици" от Централна гара :):):)

Времето ще покаже,кой крив,кой прав:;808

Tr0ubl3

Като човек ваксинирал се с втора доза (пфайзер) на 29.04.2021г. и все още забележете жив. Гарантирам на всички, че когато сложат магнит-сувенир на рамото ми, той не се задържа на ръката ми. Когато сканирам с блутут не се поява MAC адрес, даже проверих с Wireshark дали случайно не излъчвам сигнали. Ще чакам 2025 както чаках 2000 и 2012 година. Лично според мен за всички които се питат защо на запад живеят по-качествен живот от нас, могат да сравнят разликата в стандарта спрямо процента ваксинации. Там е заровено кучето. Въпрос на манталитет и начин на мислене.

фокус

Цитат на: Tr0ubl3;565288Като човек ваксинирал се с втора доза (пфайзер) на 29.04.2021г. и все още забележете жив. Гарантирам на всички, че когато сложат магнит-сувенир на рамото ми, той не се задържа на ръката ми. Когато сканирам с блутут не се поява MAC адрес, даже проверих с Wireshark дали случайно не излъчвам сигнали. Ще чакам 2025 както чаках 2000 и 2012 година. Лично според мен за всички които се питат защо на запад живеят по-качествен живот от нас, могат да сравнят разликата в стандарта спрямо процента ваксинации. Там е заровено кучето. Въпрос на манталитет и начин на мислене.

Всичкото това бих го обобщил в една дума Ориент!
На похлупака му намерих глупака!

Neo64

Антиваксите,шЪ са мре ,Яко!
Дреме ми на дедовия глупостите които ръсите и световните конспирации витаещи в празни кратуни!Чипове,магнити и винкели от Перник и околията,в Испания заразени бол ама не мрат като в антиваксърски Булгаристан!!!
Очаквам като си тръгна до 10 дни до края на месеца да ви турнат КПП-тата щото както казва Явор,шлосери,монтажници и стругари станахте световни ковид експерти!
Аре със здраве и стягайте чувалите!

фокус

Цитат на: Neo64;565293Антиваксите,шЪ са мре ,Яко!
Дреме ми на дедовия глупостите които ръсите и световните конспирации витаещи в празни кратуни!Чипове,магнити и винкели от Перник и околията,в Испания заразени бол ама не мрат като в антиваксърски Булгаристан!!!
Очаквам като си тръгна до 10 дни до края на месеца да ви турнат КПП-тата щото както казва Явор,шлосери,монтажници и стругари станахте световни ковид експерти!
Аре със здраве и стягайте чувалите!

Да задържат до 15-ти ако обичаш!

AGT

Чувалите ги стягаха и преди година ....... ама си останаха празни :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

dolby

Цитат на: dolby;565268Малко се поразрових за това

https://www.science.org/news/2021/08/grim-warning-israel-vaccination-blunts-does-not-defeat-delta

Много бяхте заети да се ядете един друг и никой не обърна внимание на това
ЦитатWhat is clear is that "breakthrough" cases are not the rare events the term implies. As of 15 August, 514 Israelis were hospitalized with severe or critical COVID-19, a 31% increase from just 4 days earlier. Of the 514, 59% were fully vaccinated. Of the vaccinated, 87% were 60 or older. "There are so many breakthrough infections that they dominate and most of the hospitalized patients are actually vaccinated," says Uri Shalit, a bioinformatician at the Israel Institute of Technology (Technion) who has consulted on COVID-19 for the government. "One of the big stories from Israel [is]: 'Vaccines work, but not well enough.'"
Да поясня, ваксиниран съм и продължавам да мисля че ваксините  предпазват отколкото вредят. Но в Израел явно има проблем с файзер, по скоро Vaccines work, but not well enough.'" и не мисля че трябва да се отричат очевидни факти само и само да сме на въпреки. Ще видим как ще се развие ситуацията във Великобритания тук са с три вида ваксини, само да не се окаже че АЗ е по добра от файзер

фокус

Цитат на: dolby;565297Много бяхте заети да се ядете един друг и никой не обърна внимание на това
Да поясня, ваксиниран съм и продължавам да мисля че ваксините  предпазват отколкото вредят. Но в Израел явно има проблем с файзер, по скоро Vaccines work, but not well enough.'" и не мисля че трябва да се отричат очевидни факти само и само да сме на въпреки. Ще видим как ще се развие ситуацията във Великобритания тук са с три вида ваксини, само да не се окаже че АЗ е по добра от файзер

Файзеро спи,доказано,научно,практически и всякак си,модерната и тя е спи града!Другите незнам,лично на мен ако бяха казали,че ще ми бият АЗ и нямаше да се навия!

dolby

Цитат на: фокус;565298Файзеро спи,доказано,научно,практически и всякак си,модерната и тя е спи града!Другите незнам,лично на мен ако бяха казали,че ще ми бият АЗ и нямаше да се навия!

Аз нямах претенции бях подготвен за АЗ, ама за късмет се случи модерна. Междудругото модерна я дават с една идея по добра от файзер

аас

Цитат на: dzumba;565276Абсолютен истински ass!
Тебе,откак си във форума,аз те управлявам!;;602

Бегай да те ваксинират мишка , утре нема да си жив.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания