Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

b-box - отговора на EON

Започната от Кристиян Христов, Април 16, 2021, 07:07:09 AM

« назад - напред »

директ

И аз гледам на LG OLED пред fire stick. Нямам проблеми с връзката при тяхната ОС, но лагването на менюто и липсата на 4К ме върнаха на файъра.

ВКВ

На колко устройства мога да
ползвам акаунт за b box?
Благодаря предварително!

DIMCHO

Цитат на: ВКВ;590748На колко устройства мога да
ползвам акаунт за b box?
Благодаря предварително!
На колкото искаш, но едновременно не може на повече от 1 на 1 акаунт.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

ВКВ

Цитат на: DIMCHO;590749На колкото искаш, но едновременно не може на повече от 1 на 1 акаунт.
Трябва ли да се регистрираш за достъп до ТВ приложението b.boxapp или с регистрацията с която е за клиенския портал?
С регистрацията влизам в  клиенския портал и fusion на сайта им.
Bulsatcom TV на андроид също работи.
b.box аpp приложението ми дава грешна парола или клиент. :s101

Milenrec

Цитат на: ВКВ;590761Трябва ли да се регистрираш за достъп до ТВ приложението b.boxapp или с регистрацията с която е за клиенския портал?
С регистрацията влизам в  клиенския портал и fusion на сайта им.
Bulsatcom TV на андроид също работи.
b.box аpp приложението ми дава грешна парола или клиент. :s101

Ако искаш да ползваш на тел примерно се плаща отделно .

ВКВ

Цитат на: Milenrec;590762Ако искаш да ползваш на тел примерно се плаща отделно .
На андроид телевизор с приложението B Box app

DIMCHO

ББокса без плащане не се гледа.
САТ-TV Стара Загора
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

ЗММ-111

Може ли да се ползва едно и също име и парола за вход в Fusion app и B Box app ?

uniqad

Цитат на: DIMCHO;590788ББокса без плащане не се гледа.
Някой ако има излишен такъв мога да го отърва срещу 50 лева за пълния комплект. Цел на експеримента - да докажа, че може да се гледа...
За еон и йетел давам 40 лева, не за друго а защото са с два пъти по-малък флаш...
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

ВКВ

Цитат на: DIMCHO;590788ББокса без плащане не се гледа.
Какъв е смисъла тогава от приложението за андроид ТВ,след като може да се вземе приемник тогава?:s101

DIMCHO

Цитат на: ВКВ;590793Какъв е смисъла тогава от приложението за андроид ТВ,след като може да се вземе приемник тогава?:s101

Такса замяна основен приемник с b.box    49.00 лв ,  или без пари но с дог. за 18 мес. мин. на Премиум+ 22лв..

Активационна такса основен приемник b.box (нов
клиент)  79.00 лв , или без пари но с дог. за 18 мес. мин. на Премиум+ 22лв..

Активационна такса основен b.boxapp   00.00 лв.

Активационна такса b.box  дъпълнителен приемник   79.00 лв.

Активационна такса b.boxapp   дъпълнителен приемник  00.00 лв.
САТ-TV Стара Загора
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

м.панайотов.82

Цитат на: ВКВ;590793Какъв е смисъла тогава от приложението за андроид ТВ,след като може да се вземе приемник тогава?:s101

Лично за мен смисъла беше ,че като съм с нов Андроид телевизор използвам 1 дистанционно, а и телевизора е по бърз от ббокс устройството. В някои случаи може и да не е по бърз, зависи каъв телевизор си купите.
Друг плюс е ,че използвате всички функции на телевизора си. Ако сте с отделен приемник ббокс, то телевизора ви е само за гледане
Ббокс апа може да се ползва и на друго устройство но не едновременно. Тоест откакто съм с ап, мога да си пускам и на телефона или на друго място, докато приемника по трудно да го нося на гости.

За хората в чужбина пък безспорен факт, че не трябва да се занимават с приемници, а направо инсталират апа на ТВ (след активация разбира се) и не се занимават с каквато и да е друга глупост или поддръжка.

beBossDotbg

Цитат на: uniqad;590792Някой ако има излишен такъв мога да го отърва срещу 50 лева за пълния комплект. Цел на експеримента - да докажа, че може да се гледа...
За еон и йетел давам 40 лева, не за друго а защото са с два пъти по-малък флаш...

Да, реално тъкмо това щях да попитам не може ли да се пачтне ббокс приложението и да се гледа вместо да се дават излишни според мен 5лв, при приложение, че имат почти същата апликация "фюжън" и е безплатна...

Малко логиката на булсата куца.
Или направо бокса, както ти си предложил да се подкара?

м.панайотов.82

Цитат на: beBossDotbg;590863Да, реално тъкмо това щях да попитам не може ли да се пачтне ббокс приложението и да се гледа вместо да се дават излишни според мен 5лв, при приложение, че имат почти същата апликация "фюжън" и е безплатна...

Малко логиката на булсата куца.
Или направо бокса, както ти си предложил да се подкара?

"""почти същата апликация "фюжън" и е безплатна... """  не е никак малка разлика. Фюжън е от 2014-та година и певъртането е трудна работа с операторски проемник, а в апликацията е невъзможно.
Ббокс е на светлинни години и много по удобно и лесно, андроид, youtube и .н. да не ги избоявам. Затова едното е безплатно а другото платено

beBossDotbg

Цитат на: м.панайотов.82;590866"""почти същата апликация "фюжън" и е безплатна... """  не е никак малка разлика. Фюжън е от 2014-та година и певъртането е трудна работа с операторски проемник, а в апликацията е невъзможно.
Ббокс е на светлинни години и много по удобно и лесно, андроид, youtube и .н. да не ги избоявам. Затова едното е безплатно а другото платено

очевидно, че човекът има нещо на ум, за да напише това. Пък и като прочета, че нещо е невъзможно....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания