Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

b-box - отговора на EON

Започната от Кристиян Христов, Април 16, 2021, 07:07:09 AM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: м.панайотов.82;591576не ползвам такива неща, ползвам ббокс пълен пакет заради възможността за превъртане за 68 лв на месец 300мб интернет за 25 лв. и отделно около 10000 канала през ОТТ навигатор от цял свят за около 120 лв на година. Ползвам филипс 55 инча олед (струваше към 2800лв 2021г.) и картината  ми е по добра от тия дето си мислите че са идеални. Ползвам 1 дистанционно и нищо не прехвърлям никъде.
  Не рзбрах за каква "икономия" и "мизерия" ми говорите и какво според вас повече ми е нужно за гледане на телевизия?
Въпросът ти съдържа отговора!
Щом не ползваш сателитна телевизия, не се изказвай неподготвен:lol15:
Гледай си ббокса и не се изказвай като последна инстанция!
Ако си мислиш,че само ти гледаш хиляди канала, да знаеш че си в грешка, повече от теб има варианти за без пари дори, но няма да те открехвам, защото ти всичко знаеш, друг е въпроса дали го можеш ;;516

м.панайотов.82

Цитат на: yavor1;591577Въпросът ти съдържа отговора!
Щом не ползваш сателитна телевизия, не се изказвай неподготвен:lol15:
Гледай си ббокса и не се изказвай като последна инстанция!
Ако си мислиш,че само ти гледаш хиляди канала, да знаеш че си в грешка, повече от теб има варианти за без пари дори, но няма да те открехвам, защото ти всичко знаеш, друг е въпроса дали го можеш ;;516

Ясно, явно форума е твой и нямам право да пиша мнение.
Та така, темата няма нищо общо със сателитната ти телевизия и не знам ти защо си тук ,но говорим за ббокс! Темата е ббокс!!! Как така ако не ползвам сателитна да не се изказвам? Ти видял ли си изобщо каква е темата? Моите коментари започнаха след като колега се чудеше какъв телевизор му трябва ако си купува нов тв скоро, така че да му вървят приложенията. --  Нищо общо с твоята сателитна телевизия!!! Гледам си ббокса разбира се и съм много доволен.
А за твоите безплатни канали ми е ясно, но предпочитам да си платя за по сигурното, пред измекярското и майката на мизерията---Точно това в което ме обвини се оказва, че не аз а ти го правиш. Не съм казал че само аз гледам много канали, просто питах кое ми е мизерното. Явно забравяш какво пишеш. Лек ден, кавото и да пишеш вече не мисля, че има смисъл да отговарям, щом форума е твой

uniqad

Ето какво ни е подготвил маркетинга на Булсата:

Нов андроид донгъл

Корейско (не китайско) производство, директно с новия АндроидТВ 12, който е най-доброто решение на Гугъл да интегрира в тази версия API-то на аутофреймрейта. Вече не са нужни никакви допълнителни програми за управление на afrd, както е при сегашните и минали версии на андроид. Само да вметна, че горепосоченото работи само на сертифицирани от Гугъл устройства!
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

TPOTOAP

Да вземат да подготвят ап за tvOS, аман от андроидски дървета.

Vboxk

Това е новия им бокс за който искат 79лв.ако искаш да си го вземеш.

DIMCHO

B-box app  ще работи само на операционни системи Андроид 7 и нагоре.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Vboxk

Здравейте колеги някой знае ли дали Булсат ще пуснат друг канал на мястото на спрелия излъчване BIB TV. :s101

м.панайотов.82

Цитат на: Vboxk;594590Здравейте колеги някой знае ли дали Булсат ще пуснат друг канал на мястото на спрелия излъчване BIB TV. :s101

Те изобщо не са обявили даже, сега видях че го няма. А беше уж техен канал след спирането на Спорт+ и Ф+ и инвестираха в него.

Vboxk

Цитат на: м.панайотов.82;594594Те изобщо не са обявили даже, сега видях че го няма. А беше уж техен канал след спирането на Спорт+ и Ф+ и инвестираха в него.

Да каналът спира да се излъчва от днес поне можеше до пуснат Fight Network HD.

авантикс

Въпрос този канал да не би да е,Б1Б.ТВ който го има онлайн ? там си работи за това питам ,спира само по сателита 39е ?

Vboxk

Цитат на: авантикс;594603Въпрос този канал да не би да е,Б1Б.ТВ който го има онлайн ? там си работи за това питам ,спира само по сателита 39е ?

Да за този канал става въпрос няма как да работи от 16 януари каналът преустановява излъчване.

авантикс

Цитат на: Vboxk;594604Да за този канал става въпрос няма как да работи от 16 януари каналът преустановява излъчване.

Само от сателита 39е ,или спира и онлайн ?

Vboxk

Цитат на: авантикс;594607Само от сателита 39е ,или спира и онлайн ?

Изцяло спира каналът вече не съществува и затова и не работи онлайн вече.

м.панайотов.82

Цитат на: авантикс;594603Въпрос този канал да не би да е,Б1Б.ТВ който го има онлайн ? там си работи за това питам ,спира само по сателита 39е ?

https://b1b.tv/live.php

той е, но като се пише нещо е хубаво първо да се провери. Аз вчера проверих и го НЯМА онлайн даже на официалната им страница.

Светльо90

Здравейте, някой има ли идея от къде мога да изтегля стоковия software за BBox приемник (и ръководство някакво за инсталация евентуално), защото след ъпдейта на приемника (не на приложениетио bbox) стана ужас. Телевизиите секат, всеки път като го включвам от standby го чакам около 2-3 минути да зацепи, Коди леко насича на филмите а нямаше такъв проблем и т.н. За жалост не излиза нов ъпдейт в менюто и предполагам, че може вече и да няма. Положението е така сигурно от година. Добре че не го ползвах кой знае колко много, че да ме дразни, но вече ми се иска да стане използваем, тъй като преди това си работеше доста добре и бях много доволен. Връщал съм го към фабрични настройки, но няма подобрение. Благодаря предварително!

Приемника е този:
Manufacturer: Beacon INC
Model: UPD-BJ00R
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания