Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

b-box - отговора на EON

Започната от Кристиян Христов, Април 16, 2021, 07:07:09 AM

« назад - напред »

Сателайт

Здравейте,приемника B box има ли възможност за сваляне на YouTube приложение,също така може ли да се свърже към интернет ако се пусне споделяне на интернет през телефона ?

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

vencoi

Има по какво още да се работи по приложението за Tizen, но ако няма на какво друго става за гледане :)

djidjibidji

Само при мене ли го няма това приложение на Tizen. Как точно го пишете аз пиша bbox но нищо не излиза :s101

marto

Цитат на: djidjibidji;584163Само при мене ли го няма това приложение на Tizen. Как точно го пишете аз пиша bbox но нищо не излиза :s101
Не е само при теб. Явно колегите говорят за старото приложение Fusion което е налично в стора на по старите Самсунг ТВ.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

djidjibidji

Да и аз това си помислих, защото на новите няма нито фюжън нито бибокс. Да се чуди човек защо не ги пускат и за тизен ;;basi

Ачо

При мен на 7-ма серия има bbox,на 6-та няма,но с регистрацията от фюжъна не става.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

djidjibidji

Интересно аз съм с AU8072 и го няма. А иначе за това си трябва друга регистрация и се предлага като допълнителен приемник за 7 лева доколкото знам. Аз гледам фюжън на един андроид бокс.

Дедал

Нали сте наясно, че всяка година моделите са с различна версия на ОС (при Самсунг/ЛГ) и няма ъпдейт към по-нова?
Като ги знам колко са "активни" от Буля, силно ме съмнява да почнат да поддържат/пишат приложение всяка година ;;573

djidjibidji

Така си е нищо не става с тия приложения :)

Ненен

Цитат на: Дедал;584185Нали сте наясно, че всяка година моделите са с различна версия на ОС (при Самсунг/ЛГ) и няма ъпдейт към по-нова?
Като ги знам колко са "активни" от Буля, силно ме съмнява да почнат да поддържат/пишат приложение всяка година ;;573

Всъщност Самсунг са още по-гадни. За всяка година има по няколко групи телевизори и за Всяка се прави приложение. За 2022г са 8 групи. Затова може да има за едни модели, за други да няма и така. Кофти работа е.

Ето групите:
https://developer.samsung.com/smarttv/develop/specifications/tv-model-groups.html

Сплендор

Цитат на: marto;584168Не е само при теб. Явно колегите говорят за старото приложение Fusion което е налично в стора на по старите Самсунг ТВ.

Говорят ти  баш  за новото приложение  Ббокс. :) Въпроса  е,  че  4К каналите липсват  на  него.  Дано  скоро да  ги добавят.

рурару

Цитат на: Сплендор;584276Говорят ти  баш  за новото приложение  Ббокс. :) Въпроса  е,  че  4К каналите липсват  на  него.  Дано  скоро да  ги добавят.

Кога са ги махнали. До преди седмица бяха там. За bbox app става дума

Доскоро даваха 15 дневен безплатен, пробен период. Пробвах и аз. Всички канали бяха налични, но менюто изобщо не ми хареса.
Във всеки г л у п а к се крие един мъдрец. :hammer:

Сплендор

Цитат на: рурару;584285Кога са ги махнали. До преди седмица бяха там. За bbox app става дума

Доскоро даваха 15 дневен безплатен, пробен период. Пробвах и аз. Всички канали бяха налични, но менюто изобщо не ми хареса.

Онзи ден като  го  инсталнах  на  самсуняка  и влезнах ми  направи  впечатление,  че  ги  няма. Хвърлих бегъл  поглед  за Диемите и  не  съм  търсил щателно другите 4К канали.    Утре може  да  хвърля един  поглед  отново ако  се сетя.  
Аз си го гледам на  андроид и  не  мисля  да  го ползвам  на  тизена, но пък  за  хората със самсуняци ще им  върши идеална  работа. Един приемник  по-малко.

дтв-бг

bbox app (bulsatcomTV fusion app )дава поне 20 sec закъснение спрямо сателитно или ефирно излъчване
може ли някой с хардуерен bbox (fusion) да каже колко е закъснението

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания