Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

Joro711

Цитат на: ЗЗлатев;598084А официалния ап ли ползваш? Защото при мен се връзва, но веднага ми изписва, че няма интернет. Пробвах същия клиент на друго устройство и си работи.
Да, точно този ползвам.

Ivan_56

Имам 1 питане при интернет 40-50 мб защо се получава Eon smart приложениео да зацикля?Интернета не на Vivacom.Има ли опция нещо доставчика да е направил нещо към сървъритв за ЕОН и на  A1 ба IP телевизията е същото.Youtube 4 k клипове няма проблеми.

TUISTERa

Цитат на: Ivan_56;598313Имам 1 питане при интернет 40-50 мб защо се получава Eon smart приложениео да зацикля?Интернета не на Vivacom.Има ли опция нещо доставчика да е направил нещо към сървъритв за ЕОН и на  A1 ба IP телевизията е същото.Youtube 4 k клипове няма проблеми.
Има опция доставчика да е лимитирал връзката към сървърите на еон.

mistor

Цитат на: TUISTERa;598315Има опция доставчика да е лимитирал връзката към сървърите на еон.

Което си е направо в техния стил - едната фирма я придобива другата и следват безброй хитринки да им се вържеш на новите с договори и "фантастични" предложения

AleksK

Цитат на: Златанов;598080Тъй, тъй. Преди 3 седмици са направили някакъв ъпдейт на мрежата и са омазали някакви неща.
Има много интересен казус в Пловдив, с бивш абонат на N3 с 5 бокса! Допреди 3 седмици, всичко е работило перфектно /1г./, а сега след 10мин. ВСИЧКИ спират. Техниците са вдигнали ръце, като то реално не зависи от тях. От съпорта се чудят как има абонат с 5 бокса зад една услуга, като максимумът според тях /явно след този ъпдейт/ бил 4. Оказва се, че в някакъв прозорец от 6 месеца в Пловдив /поне за тук разбрах/ са пускали услуги с по 5 бокса. В момента този клиент си има договор, който е за още 1 година някъде, но така и не разбрах развръзката, защото не съм се виждал с моите хора.

Факт е, че едно време правихме една магария с телевизията на Кулбокс, но след около 2 години, се светнаха и смениха счупения катинар, та всичко приключи.

4 приемника бяха на старата платформа от както ги купиха сърбите и минаха на платформата ЕОН са 5 приемника (екрана) даже в сайта си го пише.

Sisyphus

Здравейте,

услугата работи ли в ЕС и може ли да се тества?

Ivan_56

Интернета ми е 60/35 и ping 13-15 но Еона ми забива Интернета не е на виваком но като правя тест  от самия ЕON пинга е 70 къде е проблема?Може ли самия оператор да има някакви  ограничения към сървъра на Eon и Vivacom?

Соларис

Ползвам ЕОН с 5 G домашен интернет на Виваком. Когато е с тяхното устройстео няма никакви проблеми. Когато е обаче с приложението на телевизора "Самсунг" 4К каналите излизат или с голямо закъснение или изобщо е тъмен екран. Интересно, че когато меря скоростта на интернета в самия телевизор е идеална над 90 мегабита, а тази на приложението се колебае около 25. Някой има ли някаква идея за този проблем?

Ненен

Цитат на: Соларис;601237Ползвам ЕОН с 5 G домашен интернет на Виваком. Когато е с тяхното устройстео няма никакви проблеми. Когато е обаче с приложението на телевизора "Самсунг" 4К каналите излизат или с голямо закъснение или изобщо е тъмен екран. Интересно, че когато меря скоростта на интернета в самия телевизор е идеална над 90 мегабита, а тази на приложението се колебае около 25. Някой има ли някаква идея за този проблем?

Самсунг са капризни към 4K каналите. Тествай безплатно с приложението ан RNTV как са техните 4К канали при теб. Ако и техните са така - значи е от телевизорът ти (и чакаш ъпдейти от самсунг, ако има въобще).

Мартинския

С qled самсунг през вифи на рнтв 4к каналите вървят ок. Току-що го свалих да изтествам що за чудо е това.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Соларис

Цитат на: Ненен;601269Самсунг са капризни към 4K каналите. Тествай безплатно с приложението ан RNTV как са техните 4К канали при теб. Ако и техните са така - значи е от телевизорът ти (и чакаш ъпдейти от самсунг, ако има въобще).
Това приложение има ли го в стора на Самсунг и колко време трае тестовия му период?

Глаголица

Знаеш ли колко много по-лесно и бързо е да чукнеш в гугъл ,,RNTV samsung" и да ти отвори това https://rn-tv.com/kak-da-gledam/ отколкото да си зададеш въпроса? :)

Joro711

Цитат на: Соларис;601237Ползвам ЕОН с 5 G домашен интернет на Виваком. Когато е с тяхното устройстео няма никакви проблеми. Когато е обаче с приложението на телевизора "Самсунг" 4К каналите излизат или с голямо закъснение или изобщо е тъмен екран. Интересно, че когато меря скоростта на интернета в самия телевизор е идеална над 90 мегабита, а тази на приложението се колебае около 25. Някой има ли някаква идея за този проблем?
Направи си регистрация в playtv.bg и ще получиш безплатен достъп за 25 часа, които можеш да използваш, за да разгледаш каналите. Имат приложение и за Самсунг.

Соларис

Мисля, че съветите за тази Бургаска телевизия не ми вършат никаква работа. Първо защото и тя платена и дори да върви идеално по разбираеми финансови, а и не само причини няма как да я ползвам. Два договора за една и съща услуга са безсмислени. Освен това като сигурност в бъдеще Виваком е много по-надежден отколкото тази фирма която днес я има и утре като я погнат като пиратска и е до там. Така, че лично за себе си ще търся варианти защото на много по-стари Самсунг 4 к каналите си вървят добре и това показва, че има вероятност по-съвременния софтуер на Тизен да не се синхронизира достатъчно добре с приложението.

Глаголица

Соларис, нищо не си разбрал:
1. ,,Съветът" за бургаската кабеларка е просто да тестваш качеството на връзката с техните канали, а не да им ползваш услугите. Целта на това упражнение е да се види къде е проблемът и да се отстранят част от заподозрените (телевизор, връзка, приложение).

2. Ако им беше отворил сайта – нещо, което явно много упорито продължаваш да не правиш – щеше да видиш, че са на пазара от 30 години.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания