Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

Хоризонт

Цитат на: AGT;602113Странно ,че на сайта им пише само в тяхната мрежа . Мисля , че имаше някаква разлика спрямо договора дали е само за EON Tv или в пакет с интернет от тях .

От колко устройства може да се използва EON TV?
С ЕОN TV имате възможност да добавяте допълнителни EON Приемници и Smart TV приложение и да гледате на до 5 ТВ устройства в мрежата на Vivacom. Също така с мобилното приложение на ЕОN TV може да гледате телевизия навсякъде и по всяко време от вашия телефон, таблет, лаптоп или компютър.

Трябвало е да вземеш 1 бокс и след това да активираш за два или колкото искаш IPTV . Сегашните договори искаш не искаш ти слагат интернет. Другият вариант е пускаш 1 сателит и след това още колкото искаш активираш или спираш IPTV приемник 3 лв./за мес.  и тогава няма техен скапан интернет и калпав рутер. Мобилното приложение е безплатно за бокс и за сателит и спира кога ти изтече договора и след това за 3 лв. месечно се активира ако искаш да гледаш на телефон след изтичането на договора . Като изтече договора става безсрочен ако не ти предложат нещо по добро караш по старому.
;;513

AGT

Ооооо НЕ ..... неееее . Аз нямам нищо общо с тази фирма ( и дано никога и да нямам ) . Просто съм чувал от тук от там за тези работи. Исках да поясня евентуално в темата за това което пише на сайта им .
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

TPOTOAP

Пълни глупости са, че еон върви само с техен нет. Аз си гледам без никакъв проблем.

Jovanoty

Колеги на не пускам нова теб в бокса на EON в настройките за видео/аудио  -кодиране на видео -има два варианта-- ABR/CBR мисля, че по подразбиране не на ABR някой запознат кое е по добре и дали да си стои на ABR както е по подразбиране ?

Хоризонт

Цитат на: Jovanoty;602241Колеги на не пускам нова теб в бокса на EON в настройките за видео/аудио  -кодиране на видео -има два варианта-- ABR/CBR мисля, че по подразбиране не на ABR някой запознат кое е по добре и дали да си стои на ABR както е по подразбиране ?

елементарно:) на тая хуйня вивакома такава ли глупост са измислили :)
на кратко прочети и ако не ти е ясно пак попитай.
VBR - променлив битрейт
CBR - постоянен битрейт
ABR - среден битрейт
https://www.linuxconsulting.ro/darkice/streaming-modes.html
и още по темата
https://fmuser.org/news/IPTV-encoder/What-does-the-bit-rate-VBR-ABR-and-CBR-in-mp3-mean/#Is_ABR_better_than_CBR_

Ползвай променливия битрейд VRB работи при динамични картини и пести при статични картини на видеото .
;;513

jack82

Цитат на: TPOTOAP;602117Пълни глупости са, че еон върви само с техен нет. Аз си гледам без никакъв проблем.
И на другаде върви не само във тяхната мрежа. Дори и на скоро купих 3 бокса ЕОН от различни обяви. Единия бокс все още му си вървеще ЕОН а. Но май вече зависи от договора как е направен.
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

angelvarna

Преди дали има и две седмици ги питах - възможно ли е да не ползвам ваш интернет и да гледам телевизия на трите си телевизора - един приемни и две приложения (приемник, защото нямат AppleTV приложение, а единия ми телевизор не е смарт).
Отговора бе, че като не е техен интернета не може. Трябва да направя два договора. Ограничението им е до два телевизора без значение комбинацията като не се ползва техен интернет.
И сега...връзката ми е около 300мбпс сваляне и до 50мбпс качване. Ползвам bgtime.tv за телевизия на трите телевизора, докато имам закачени към мрежата у дома към 20 устройства и няма никакви проблеми. Но пък...нали трябва да си измислят как да дръпнат двойна такса...
Интересно ми е с Yettel ТВ-то как е положението, но ще ми излиза с 13лв на месец повече ако мина към тях, което доста спрямо 20-те лева, които плащам сега, а телевизията е повече добавка, отколкото нещо, което се гледа често у дома.

AGT

Yettel нямат изискване за техен интернет .
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Хоризонт

https://www.a1.bg/prepaid-androidbox-tv
 гледаш 6 месеца плаща 5 без договор.
;;513

Калито

Ало Хоризонта,това е тема за ЕОН ;;basi
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Шок

Цитат на: Шок;602091Здравейте, ползвам два андроид бокса от Виваком и искам да разбера дали мога да ги върна в техен магазин и да ползвам само Смарт проложението нa два LG телевизора с WebOS?
Също така, услугата ЕОН предполагам може да се ползва и в друг град със 100mb/s пак от Виваком?

Благодаря !

Благодаря за отговорите. Казаха ми че мога само единия приемник да върна, главния трябва да е активен (явно такъв ми е договора). Няма проблем след това с активацията на приложението, не съм пробвал активация на повече от един ТВ. Ще пробвам да го активирам извън София, където нета пак е от Виеаком.

oldgraf

United Group е придобила още един български бизнес, доставчика на онлайн  телевизия Elemental.TV, през кипърското си дружество EON TV International

fox

Цитат на: oldgraf;602656United Group е придобила още един български бизнес, доставчика на онлайн  телевизия Elemental.TV, през кипърското си дружество EON TV International
Целта е ясна , закриване на конкуренцията.Един по един ще унищожат доста доставчици.:lol15:

taewu

Elemental аз го гледам  къде пище това инфо?
азиатец и половина

ЗММ-111

В capital.bg  ""Сделката се е случила след четири години опити за придобиване.""

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания