Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

Соларис

Цитат на: Глаголица;601303Соларис, нищо не си разбрал:
1. ,,Съветът" за бургаската кабеларка е просто да тестваш качеството на връзката с техните канали, а не да им ползваш услугите. Целта на това упражнение е да се види къде е проблемът и да се отстранят част от заподозрените (телевизор, връзка, приложение).

2. Ако им беше отворил сайта – нещо, което явно много упорито продължаваш да не правиш – щеше да видиш, че са на пазара от 30 години.
Разбрал съм всичко защото ЕОН няма как да тествам, тяхното е друго приложение. При мен проблемът е в ЕОН и то специално приложението на Тизен за Самсунг определен модел. Обясних по-горе, че когато ползвам бокса на Виваком всичко е коректно, когато гледам Ютуб на тоя модел телевизор също UHD  канали и клипове също.

Хоризонт

Цитат на: Соларис;601305Разбрал съм всичко защото ЕОН няма как да тествам, тяхното е друго приложение. При мен проблемът е в ЕОН и то специално приложението на Тизен за Самсунг определен модел. Обясних по-горе, че когато ползвам бокса на Виваком всичко е коректно, когато гледам Ютуб на тоя модел телевизор също UHD  канали и клипове също.

Талавизора или ти е от евинджойс или рутера ти или е от прехваления оптичен интернет на вивата.
Аз еона го сложих преди три седмици и пак на самунг от деветата серия и през две тухлени стени на 15-20 метра от рутера безжично на 5ж и върви и въобще нямам никъкъв проблем. Интернета е от местната кабеларка в града.  В приложението еон като влезеш в настройки- мрежа - тест скорост  показва колко е а положението при мен е скороста е средно 45-56 kbit/s а и пинга понякога се вдига следобед до160 и пак няма проблем но вечер стои от 30 до 40 . Много зависи на кой сървър си от доставчика на интернет и от сървърите на вивата.
;;513

dzumba

Цитат на: Хоризонт;601309при мен е скороста е средно 45-56 kbit/s
Я виж,нещо да не си объркал мерките!

Veskop

Той кауня си е объркан по рождение .... От урана във водата е! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Хоризонт

Цитат на: Veskop;601336Той кауня си е объркан по рождение .... От урана във водата е! ;;573

ти за пъпеш ли се имаш:s101
;;513

dzumba

Не разбрахме,ти като специалист,който дава акъл,ще си поправиш ли мерките или не знаеш за какво става дума?

Дензел

Цитат на: dzumba;601343Не разбрахме,ти като специалист,който дава акъл,ще си поправиш ли мерките или не знаеш за какво става дума?
Става дума ,че радиата вървят перфектно :)
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

mistor

И какъв е извода ? Радиата са ок , Тв-то не е

dzumba

Цитат на: mistor;601356И какъв е извода ?
Кой е пъпеша сега?

Дензел

Цитат на: Хоризонт;601309Талавизора или ти е от евинджойс или рутера ти или е от прехваления оптичен интернет на вивата.
Аз еона го сложих преди три седмици и пак на самунг от деветата серия и през две тухлени стени на 15-20 метра от рутера безжично на 5ж и върви и въобще нямам никъкъв проблем. Интернета е от местната кабеларка в града.  В приложението еон като влезеш в настройки- мрежа - тест скорост  показва колко е а положението при мен е скороста е средно 45-56 Мbit/s а и пинга понякога се вдига следобед до160 и пак няма проблем но вечер стои от 30 до 40 . Много зависи на кой сървър си от доставчика на интернет и от сървърите на вивата.
Така малко по-добре;;650.Тръгна и ТалАвизията.;;513
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

dzumba

Цитат на: Хоризонт;601309евинджойс
;;basi

Шок

Здравейте, ползвам два андроид бокса от Виваком и искам да разбера дали мога да ги върна в техен магазин и да ползвам само Смарт проложението нa два LG телевизора с WebOS?
Също така, услугата ЕОН предполагам може да се ползва и в друг град със 100mb/s пак от Виваком?

Благодаря !

Хоризонт

Цитат на: Шок;602091Здравейте, ползвам два андроид бокса от Виваком и искам да разбера дали мога да ги върна в техен магазин и да ползвам само Смарт проложението нa два LG телевизора с WebOS?
Също така, услугата ЕОН предполагам може да се ползва и в друг град със 100mb/s пак от Виваком?

Благодаря !
Може обаждаш се на оператора и му продиктуваш новия генериран код или пишеш на чат бота им за да ти включи телевизорите..
Може и в друг град и из европейския съюз а за други континти не знам.
;;513

Veskop

... и най-вероятно ще му праснат +2 допълнителни приемника! :lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

AGT

Цитат на: Хоризонт;602111Може обаждаш се на оператора и му продиктуваш новия генериран код или пишеш на чат бота им за да ти включи телевизорите..
Може и в друг град и из европейския съюз а за други континти не знам.

Странно ,че на сайта им пише само в тяхната мрежа . Мисля , че имаше някаква разлика спрямо договора дали е само за EON Tv или в пакет с интернет от тях .

От колко устройства може да се използва EON TV?
С ЕОN TV имате възможност да добавяте допълнителни EON Приемници и Smart TV приложение и да гледате на до 5 ТВ устройства в мрежата на Vivacom. Също така с мобилното приложение на ЕОN TV може да гледате телевизия навсякъде и по всяко време от вашия телефон, таблет, лаптоп или компютър.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания