Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

свиленрр

Цитат на: moonstone;584149Странно при мен върви добре тъмният фон на RU7000 и MU6100.
 Ъпдейтнат ли ти е Firmware до последната версия?
Също така опитай се да деинсталираш и инсталираш наново аппа.
Eто видео:
https://www.dropbox.com/s/vy4r43wryuivapi/Video_2023-02-24_105321.wmv?dl=0

Не мога да го изтрия. Дава, че е основно приложение за Самсунг. Софтуера на ТВ ми дава, че е последна версия.

moonstone

Цитат на: свиленрр;584150Не мога да го изтрия. Дава, че е основно приложение за Самсунг. Софтуера на ТВ ми дава, че е последна версия.
Добре, в Tizen има едно нещо наречено Device Manager,като го отвориш има опция Manage Storage.
От там може да се изтрият кеша и данните на приложението.
Единствено това се сещам,засега.

При по старите версии ,май опцията за чистене на кеш беше през App Store.Потърси при инсталираните приложения.

Ето едно видео с насоки.
https://www.youtube.com/watch?v=ilC8o0RwrJk

свиленрр

Благодаря за съдействието. За съжаление нищо не помага и се свързах със *88. Оказа се че проблем ще има за повечето по-стари ТВ и няма решение поне за сега. Ще си взема бокс, за да не сменям ТВ, защото си бачка безупречно, а и на бокса качеството е по-добро. Още веднъж благодаря!

Veskop

Цитат на: свиленрр;584178и на бокса качеството е по-добро.

Глупости на търкалета!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

свиленрр

Цитат на: Veskop;584180Глупости на търкалета!

Не искам да споря, но за сравнение Диема Спорт 4к на бокса е по-добре. Топката си няма опашка :) . На приложението въпреки, че скоростта на интернета до ТВ ми е 90 мегабита, като гледам мач топката е като комета.

Дензел

Най удачното място на часовника за мен е в долния десен чгъл на екрана. Сега се смесва с логата на каналите и е дразнещо.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Светльоо

Някой има ли .apk файл за A1 Xplore TV за Андроид ТВ? Деинсталирах го от телевизора, защото даваше проблеми и вече през Google Play не ми излиза. Ако някой има свален инсталационния файл за Android TV, моля да сподели.

Малкия Мук

Цитат на: Светльоо;584219Някой има ли .apk файл за A1 Xplore TV за Андроид ТВ? Деинсталирах го от телевизора, защото даваше проблеми и вече през Google Play не ми излиза. Ако някой има свален инсталационния файл за Android TV, моля да сподели.
https://apksos.com/app/xploretv.android.tv

Светльоо

Цитат на: Малкия Мук;584220https://apksos.com/app/xploretv.android.tv

Благодаря!

свиленрр

Цитат на: свиленрр;584178Благодаря за съдействието. За съжаление нищо не помага и се свързах със *88. Оказа се че проблем ще има за повечето по-стари ТВ и няма решение поне за сега. Ще си взема бокс, за да не сменям ТВ, защото си бачка безупречно, а и на бокса качеството е по-добро. Още веднъж благодаря!

Оправи се. Май върнаха старата версия и сега вече е добре;;650

Павел Николов

Цитат на: свиленрр;584207Не искам да споря, но за сравнение Диема Спорт 4к на бокса е по-добре. Топката си няма опашка :) . На приложението въпреки, че скоростта на интернета до ТВ ми е 90 мегабита, като гледам мач топката е като комета.

В интерес на истината снощи забелязах, че опашката на топката вече липсва и картината е една идея по-добра. Пак е много далеч от истината, но и при close-ups вече няма такова пикселизиране като преди.

notwist

Цитат на: Павел Николов;584606В интерес на истината снощи забелязах, че опашката на топката вече липсва и картината е една идея по-добра. Пак е много далеч от истината, но и при close-ups вече няма такова пикселизиране като преди.
Не знам какво си забелязал, сега направих сравнение между Diema Sport 2 HD на кабелната на А1 и Diema Sport 2 4K от приложението Xplore TV за Смарт ТВ. Качеството на образа от кабелната е очевадно по-добро - по ясна картина, по добър звук, нищо общо с плесканицата , която Ментелите пробутват за 4К. Тези се бъзикат с абонатите си.

Павел Николов

Цитат на: notwist;584635Не знам какво си забелязал, сега направих сравнение между Diema Sport 2 HD на кабелната на А1 и Diema Sport 2 4K от приложението Xplore TV за Смарт ТВ. Качеството на образа от кабелната е очевадно по-добро - по ясна картина, по добър звук, нищо общо с плесканицата , която Ментелите пробутват за 4К. Тези се бъзикат с абонатите си.

Имах предвид само в частта, че поне футболната топка вече не е с опашка хаха. Ако искаш качество нито А1 или който и да е друг голям оператор ще ти свърши работа мисля.

Ивован

Някой знае ли как да се добави часовник на екрана на приемник Xplore TV (KSTB 5019)

d.hristov

Цитат на: Ивован;586073Някой знае ли как да се добави часовник на екрана на приемник Xplore TV (KSTB 5019)

През менюто с настройките го има като опция.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания