Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

moonstone

Вчера са минали ъпдейти на androidTV приложението ,както и на PWA (Samsung LG Hisense).

При PWA приложението, новото което забелязвам е че са добавили VOD Компонент - Тяхната Макс библиотека.
Не съм я пробвал ,защото вече съм с изтекъл догор. :)

При Андроид приложението "новото"  е старото при PWA - Догонва го:

- Вече изцяло могат да се подреждат каналите и да се правят списъци
- Може да се "записват" предавания на определени канали
- Достъп до видеотеката
Все още липсват две нововъденения ,които ги има от февруари при PWA:

- Тъмната тема
- Часовник
- Напомняне за предаване

Наблюдения:

Все още много бавно се развиват нещата при А1
Липсват няколко основни неща:

- Preview при Time-shift
- Seamless timeshift (сега яко трябва да се рови през MiniEPG)
- Задължително трябва да вдигнат качеството на стрийма в момента е  безбожна мацаница.
Нямам абонамент на EON и не знам как е при тях.
Правя сравнение с B.BOX ,еми личното ми мение е че при булсата е по добре положението от към картина

На евроспорт примерно колоезденето е мъка да се гледа на XploreTV.
Пиксел до пиксел е положението.
- Липса на достъп до абонаментният план през десктоп (браузър) и мобилно приложение.
Не знам какво чакат, ЕОН го предлагат от самото начало.

Това е засега ,ще пиша при следващ ъпдейт.

Павел Николов

Цитат на: moonstone;588965Вчера са минали ъпдейти на androidTV приложението ,както и на PWA (Samsung LG Hisense).

- Липса на достъп до абонаментният план през десктоп (браузър) и мобилно приложение.
Не знам какво чакат, ЕОН го предлагат от самото начало.

Това е засега ,ще пиша при следващ ъпдейт.

Има достъп, казва се xploretvgo и струва допълнителни 6 лв на месец. :)

moonstone

Цитат на: Павел Николов;588971Има достъп, казва се xploretvgo и струва допълнителни 6 лв на месец. :)
Не ти е вярна информацията
XploreTV Go max се активира за 7,21 към тв услугата, но имаш достъп само до "80 отбрани" канала ,не и до пълният пакет който си заплатил.:s103
Имам го активиран и знам за какво говоря....
От над 10 години съм им клиент на тези хубавци

Проверявайте си информацията преди да пишете.

Edit:
Засега са върнали старата версия на pwa приложението
Може нещо в последният момент да е излязло.
За андроид промените си остават такива каквито съм ги описал в предният пост

Работилница

Цитат на: moonstone;588965Вчера са минали ъпдейти на androidTV приложението ,както и на PWA (Samsung LG Hisense).

Преди година им пробвах допотопното приложение. Тотална липса на интеграция за смарт дистанционното на Тизен. Добре, че бях в тест период и прекратих всичко. Това е най-слабата услуга на А1 ;;basi

Малкия Мук

Трябва си време докато се свикне. На мен ми отне няколко месеца.:)

moonstone

Цитат на: Малкия Мук;588974Трябва си време докато се свикне. На мен ми отне няколко месеца.:)
Не знам
Аз съм още от самото начало на тази услуга дек.2021 и не мога да свикна с този мазаляк.
Има очевидна разлика между старата им платформа и xploreTV
Много исках на Българският пазар да се появят OTT услуги
Е EON повлече крак и се появиха, но некачествени.
Битрейта е изпилен до максимум в лошият смисъл на думата.
На бързодвижещи се сцени и тъмни такива всичко е на "блокчета"
Единственият плюс на отт-то е че преносимо и върви на всяко устройство.Но от А1 и това ограничават....

Павел Николов

Цитат на: moonstone;588972Не ти е вярна информацията
XploreTV Go max се активира за 7,21 към тв услугата, но имаш достъп само до "80 отбрани" канала ,не и до пълният пакет който си заплатил.:s103
Имам го активиран и знам за какво говоря....
От над 10 години съм им клиент на тези хубавци

Проверявайте си информацията преди да пишете.

Вие също не сте изцяло точен, колега. От "липса на достъп до абонаментен план" до "80 избрани канала" има разлика доста. Защото тези 80 пак са Ви от плана в голямата си част. Освен ако не намеквате, че за 7.21 на месец мога да гледам Макс Спорт и Диемите без да съм ги добавил към основния пакет.

moonstone

Цитат на: Павел Николов;588983Вие също не сте изцяло точен, колега. От "липса на достъп до абонаментен план" до "80 избрани канала" има разлика доста. Защото тези 80 пак са Ви от плана в голямата си част. Освен ако не намеквате, че за 7.21 на месец мога да гледам Макс Спорт и Диемите без да съм ги добавил към основния пакет.

Подразбира се че става въпрос за липса на достъп до пълният пакет.
Деуг е въпроса че искат допълнителна такса за недъгаво продължение на услугата ,което трябва да е по-подразбиране включено както при другите оператори.

AstraK

Видеотеката им...като влезна и като пише само Гледайте...без да има описана цена..за даден филм...:s101Това означава ли,че ще мога да го гледам безплатно...,че те тия не са изобщо за вярване....гледах клипче в YouTube,където е описано,че ако някой от филмите се плаща и то ще пише Наеми и ще пише цената за даденият филм.:s101

Малкия Мук

При мен видеотеката излиза с цена 2.99лв. и като погледнах в нета, цената е за месец. Но видеотеката е плачевна, има 50 филма.:)

upload image online link

AstraK

При мен на приложението за LG Smart TV ми поиска само да въведа 0000 за да се абонирам,но не ми е изписвало цена за абонамент...:):s101най-много да ме зашият при следващата фактура:)

veravera

Здравейте колеги! Опитвам се да инсталирам A1 Xplore TV на Fire TV Stick 4K Max от https://apksos.com/app/xploretv.android.tv, но ми сваля app като php и не може да се инсталира.
Дали знаете за друг начин за инсталация?
Благодаря и поздрави.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

Малкия Мук

veravera

Цитат на: Малкия Мук;589982Трябва да го инсталираш чрез SAI.
https://apkpure.com/split-apks-installer-sai/com.aefyr.sai
Благодаря. До сега не съм ползвал SAI. Ще пробвам. Мерси
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

veravera

Благодаря. Стана със SAI. Поздрави

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания