Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

Veskop

то пускането гаранция върви с нови цени! кой ще плаща? естествено абонатите! и сега хитрите педали от нова изчакват снишени да отмине "бурята" от увеличението на цените на мобилните оператори и не само ... !
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

moonstone

Цитат на: Veskop;583482то пускането гаранция върви с нови цени! кой ще плаща? естествено абонатите! и сега хитрите педали от нова изчакват снишени да отмине "бурята" от увеличението на цените на мобилните оператори и не само ... !
Нищо не изчакват.
От 1 юли ,както всяка година ще има лятно сурвакане. :)

benzin0

Цитат на: gebbo5;583479От Нова Броудкастинг Груп още не са пуснали официално каналите в HD, няма как да ги пуснат.
Още на 24-ти януари ги пуснаха в BIX, от миналия петък и в бск иптв и в някои оператори. Даже NOVA HD и Kino Nova HD имат 50p версии, излъчват си реално 1080i/p картина, някои от шапките им все още са SD, Diema Family е с SD шапки и лого, но излъчва HD съдържание.

Иначе за IPTV на национално ниво няма как да ви пуснат качество като на кабеларките, защото ип преноса е скъп, и на големите не им се плаща скъп трафик за сметка на качество, за това са решили да режат на половина и да са на границата на качеството :D А и все пак са национални оператори, ако бяха регионалки може би щеше да има компромис.

katopatisia

Който не му харесва предлаганото качество и/или цената, няма смисъл да пише тук, а да си намира решение отговарящо на претенциите, изискванията и джоба. :)

Veskop

На мен лично за тези канали ми е точно през левия джоб! Откакто съществуват, нямам и 5 мин гледане... Каквото ми трябва си го имам!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

САМОСВАЛ

Само да попитам че нещо се обърках.

За да ползвам Xplore TV до всеки един техен приемник трябва да стига само интернет кабел нали, че на сайта им пишат за някакъв коаксиален и ми стана странно. Ползвам им старата платформа и мисля да минавам на новата затова питам.
Отделно дистанционните на приемниците им хващат ли добре без пряка видимост защото сегашните устройства са ми скрити зад телевизорите и искам пак да е така.
Мерси

аспух

Има 2 вида приемници - 5019 и 5020. 5020 има освен Етернет кабел и RF - вход за DTV. Ако имаш коаксиално окабеляване по-добре го смени с оптика и вземи 5019.

bate_dino

Цитат на: аспух;583819Има 2 вида приемници - 5019 и 5020. 5020 има освен Етернет кабел и RF - вход за DTV. Ако имаш коаксиално окабеляване по-добре го смени с оптика и вземи 5019.
Да бе. Как ли не вместо да сложи конакс картата в cam модул в телевизора или по-добре в собстен приемник и да си реди програмите как си иска.

свиленрр

Здравейте,
Защо на приложение xplore tv за смарт телевизор няма каналите на Дисни и Сити тв hd? На приемника ги има. Нужен е ъпдейт ли?

moonstone

Днес са пуснали ъпдейт на PWA приложението

(tizen webos vidaa)

Забелязват се 3 основни неща:
- Добавили са опция за тъмна тема
- Добавили са опция за визуализация на часовник
 - Добавили са възможност за запис на предаване (не засяга всички канали)

Тези нови неща не засягат приложението за андроид , за него чакаме ъпдейт,ако изобщо има някога.
Малко картинки с новите опции:

свиленрр

Цитат на: moonstone;584115Днес са пуснали ъпдейт на PWA приложението

(tizen webos vidaa)

Тези нови неща не засягат приложението за андроид , за него чакаме ъпдейт,ако изобщо има някога.

При мен на Самсунг тотал щета изглежда ъпдейта. Не зарежда настройките - стои черен екран, надписи по менюто едва се виждат. Ненужни промени като цяло за мен. Дано го поправят.

аспух

Какъв модел ти е телевизора и година на производство? Пусни снимки ако можеш.

свиленрр

Цитат на: аспух;584138Какъв модел ти е телевизора и година на производство? Пусни снимки ако можеш.

Модела е ue40mu6172u 2018 г.

свиленрр

Цитат на: moonstone;584115Днес са пуснали ъпдейт на PWA приложението

(tizen webos vidaa)

Може ли на снимка да покажете в настройките за фона как се избира друг, т.е. как се избира другата опция, защото при мен е на шибания тъмен фон и е супер бъгаво. Искам да опитам на сляпо да сменя фона, защото не се вижда самото меню настройки, а само черен екран. Благодаря! За пореден път малоумни неща правят! Ето колко грозно е при мен - https://dox.abv.bg/download?id=93f782153e# - Линк за сваляне

moonstone

Цитат на: свиленрр;584143Може ли на снимка да покажете в настройките за фона как се избира друг, т.е. как се избира другата опция, защото при мен е на шибания тъмен фон и е супер бъгаво. Искам да опитам на сляпо да сменя фона, защото не се вижда самото меню настройки, а само черен екран. Благодаря! За пореден път малоумни неща правят! Ето колко грозно е при мен - https://dox.abv.bg/download?id=93f782153e# - Линк за сваляне

Странно при мен върви добре тъмният фон на RU7000 и MU6100.
 Ъпдейтнат ли ти е Firmware до последната версия?
Също така опитай се да деинсталираш и инсталираш наново аппа.
Eто видео:
https://www.dropbox.com/s/vy4r43wryuivapi/Video_2023-02-24_105321.wmv?dl=0

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания