Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

Цец0

Аз успях през мобилното приложение, защото в web-a не го видях. Влизаш в приложението, избираш ТВ услугата. След това цъкаш на червения правоъгълник в ляво с бялото латинско i в него. И в отворилия се прозорец, над червените табове  за ТВ канали и Смарт ТВ трябва да имаш един надпис Регистрирай в червено. Цъкни върху него и ще се ориентираш.

Veskop

Интересното е, че сайта на А1 мълчи по въпроса за новото приложение...:hammer:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Ачо

Има в т.3 го пише Гледай през смарт телевизор: Samsung 2017 + (OS Tizen 4 или по-висока);  LG 2019 + (Web OS 4 или по-висока); Hisense 2020+ (Vidaa 4 или 5);  Android TV (модели телевизори след 2017г. и OS Android TV 9 или  по-висока; USB Stick устройства и Set Top Box устройства). Провери тук дали твоят смарт телевизор е съвместим.
https://www.a1.bg/a1-smarttv
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

sven4o

Приложението работи доста бързо на SONY Oled TV, за разлика от другият ми телевизор LG.  При отваряне на канала качеството е леко смачкано, но бързо го оправя. Сравнено с на Виваком резолюцията е по-добра (при максимални настройки на техният app). На спортните канали се вижда вече отчетлива разлика в качесвото на A1 Xplore приемник vs A1 Xplore TV за смарт телевизор. Функцията за подреждане на канали я има, но не е активирана, докато на LG тв-то си работи. Анимацията при навигиране е по-динамична спрямо на LG. Всичко друго е едно и също.

Veskop

Имах предвид като новина, боНба, реклама, банер на заглавната страница на сайта им.... :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

moonstone

Цитат на: Veskop;579220Имах предвид като новина, боНба, реклама, банер на заглавната страница на сайта им.... :)
Предполагам ,че ще започнат да го рекламират в началото на ноември ,с новото списание за месеца.
То и самото приложение в момента не е много за реклама.
Но видяхме ,че това не им пречеше когато пуснаха половинчата услуга миналата година със смарт аппа.

sven4o

Пускат го сега, един бъг фикс до края на месеца и от Ноември вече ще си го рекламират, че предлагат вече за всички платформи. Приложението е доста сносно вече. Има неща, които може да се подобрят, но за мен е важно още малко да вдигнат резолюцията и спирам техният приемник изцяло. Според мен скоро ще добавят и видеотеката, която им липсва като следващата голяма функционалност.

moonstone

Цитат на: sven4o;579223Пускат го сега, един бъг фикс до края на месеца и от Ноември вече ще си го рекламират, че предлагат вече за всички платформи. Приложението е доста сносно вече. Има неща, които може да се подобрят, но за мен е важно още малко да вдигнат резолюцията и спирам техният приемник изцяло. Според мен скоро ще добавят и видеотеката, която им липсва като следващата голяма функционалност.
За мен са задължителни поне две неща
1.Както каза избор на битрейт,защото сега може да ми пускат 1080p смачкано на 2000 kbps h264.Недопустимо е.
2.И втората функция задължителна за имплементиране е превю плочка при превъртане,сега е изключително неудобно.
Иначе и аз нямам търпение да махна старата им iptv платформа (ZTE) и да мина изцяло на приложения.

veravera

Сега остава да го пуснат и за Apple TV.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

notwist

Цитат на: veravera;579225Сега остава да го пуснат и за Apple TV.
И аз това чакам, но бг операторите се държат сякаш такава платформа не съществува. Единствените, коит са пуснали ТВ приложение за Apple TV са Coolbox.

veravera

В aptoide не мога да го намеря това xplore tv.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

калоянк

При мен доста често се разлогва. Не знам дали е от телевизора (Philips) или от приложението. Ужасно е, защото после не си помня паролата и трябва да я пиша отново.
Иначе като качество е супер.

veravera

Цитат на: notwist;579235Единствените, коит са пуснали ТВ приложение за Apple TV са Coolbox.
И bgtime имат app за Apple TV.

Малкия Мук

Цитат на: veravera;579249В aptoide не мога да го намеря това xplore tv.
До някой ден сигурно ще излезне нявсякъде. Все пак вчера го пуснаха.

калоянк

Цитат на: калоянк;579250При мен доста често се разлогва. Не знам дали е от телевизора (Philips) или от приложението. Ужасно е, защото после не си помня паролата и трябва да я пиша отново.
Иначе като качество е супер.
Много е тъпо да се самоцитирам, но все пак.

Та мернах, че се появява едно съобщение ERROR_SESSION_EXPIRE нещо подобно, но за под секунда и се разлогва. Айде пиши пак тая парола :( Някой има ли такъв проблем?
Philips ANdroid tv

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания