Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

Малкия Мук

Имам апа на Сони тв. с андроид и на Nvidia Shield, досега не съм имал проблеми. Може да пробваш с преинстал на апа или ресет на телевизора, но дали ще се оправи :s101

veravera

В Google Store виждам само A1 Xplore TV GO. Това не е ли само за мобилни телефони и за таблети? Нещо не мога да намеря Xplore TV за Смарт ТВ с андроид.
https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.a1.android.xploretv&hl=gsw&gl=US
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

Стоян

При мен се появи, като го потърсих през телевизора.

veravera

Цитат на: Стоян;579293При мен се появи, като го потърсих през телевизора.
Благодаря. Аз съм в чужбина и при мен не излиза на телевизора.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

moonstone

Цитат на: veravera;579292В Google Store виждам само A1 Xplore TV GO. Това не е ли само за мобилни телефони и за таблети? Нещо не мога да намеря Xplore TV за Смарт ТВ с андроид.
https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.a1.android.xploretv&hl=gsw&gl=US
Ето директен линк,аkо тв-то ти е вързано на същия gmail профил, се вижда и може да се инсталира:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xploretv.android.tv
Иначе самото приложение може да се свали през сайта.
https://apk.support/apk-downloader
Няма да го качвам, защото е split apk и се инсталира със split apk installer (например)
 През горният сайт трябва да се внимава с архитектурата arm7 или arm8.
Повечето тв-та са arm7, но NVIDIA SHIELD например е arm8

Tzviatko

Как може да се изчистят двата слота на A1 Xplore Tv приложението, ако вече са заети на андроид телевизор? С изход не става. И през приложението им не става-няма опция за премахване на устройства. Пробвах и през сайта за компютър. Изчиства се само единия слот-едно устройство, браузера остава като устройство-т.е. пак има 1 запълнен слот.

moonstone

Цитат на: Tzviatko;579299Как може да се изчистят двата слота на A1 Xplore Tv приложението, ако вече са заети на андроид телевизор? С изход не става. И през приложението им не става-няма опция за премахване на устройства. Пробвах и през сайта за компютър. Изчиства се само единия слот-едно устройство, браузера остава като устройство-т.е. пак има 1 запълнен слот.
Да ,Засега андроид приложението, няма опция за премахване на устройства.
Единственият начин засега е да влезеш през приложението за LG,Самсунг или Hisense и от там да ги премахнеш.
Те и там се бавиха с месеци, докато я вкарат тази възможност:
Настройки ---> управление на устройствата

veravera

Цитат на: moonstone;579297Ето директен линк,аkо тв-то ти е вързано на същия gmail профил, се вижда и може да се инсталира:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xploretv.android.tv
Иначе самото приложение може да се свали през сайта.
https://apk.support/apk-downloader
Няма да го качвам, защото е split apk и се инсталира със split apk installer (например)
 През горният сайт трябва да се внимава с архитектурата arm7 или arm8.
Повечето тв-та са arm7, но NVIDIA SHIELD например е arm8

Много благодаря. Ще го пробвам днес. ;;650

ДТВБО

Някой с Chromecast HD/4k може ли да провери дали работи на Google Tv или е само за Android TV платформата :s101

iapmfm

Цитат на: ДТВБО;579330Някой с Chromecast HD/4k може ли да провери дали работи на Google Tv или е само за Android TV платформата :s101

Работи нормално

САМОСВАЛ

Най-жалкото е че аз като дългогодишен позвател нямам прави на тази екстра. Плана ми не поддържал Смарт приемник, а на сайта им не е точно така обяснено... Аз съм на старата платформа и според мен не е проблем да се настой да е възможно. Не знам кое ги спира. За жалост няма да мога да се възползвам а чаках услугата от толкова време...

moonstone

Цитат на: САМОСВАЛ;579386Най-жалкото е че аз като дългогодишен позвател нямам прави на тази екстра. Плана ми не поддържал Смарт приемник, а на сайта им не е точно така обяснено... Аз съм на старата платформа и според мен не е проблем да се настой да е възможно. Не знам кое ги спира. За жалост няма да мога да се възползвам а чаках услугата от толкова време...
Някой в офиса или по телефона те е излъгал.
Аз имах 4 приемника на старата ZTE платформа.
Още миналата година ,когато започнаха да рекламират смарт-аппа,им писах по мейл.
Казаха да им върна един от допълнителните приемници в офис за да може да ми се появи опция за активация в My A1.
Така и стана, вече почти година имам 3 ZTE приемника и 1 апликация.
Само да минат няколко ъпдейта на андроид аппа ,ще разкарам останалите ZTE дърва моментално.

uplevel

Има го в Play Store на EON TV Box на  Виваком и работи перфектно!

Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

veravera

Аз имам 4 CAM модула за А1 и не мога да активирам Xplore TV. Трябва да върна единия модул и тогава. Не може да са повече от 4 "приемника".

САМОСВАЛ

Цитат на: moonstone;579389Някой в офиса или по телефона те е излъгал.
Аз имах 4 приемника на старата ZTE платформа.
Още миналата година ,когато започнаха да рекламират смарт-аппа,им писах по мейл.
Казаха да им върна един от допълнителните приемници в офис за да може да ми се появи опция за активация в My A1.
Така и стана, вече почти година имам 3 ZTE приемника и 1 апликация.
Само да минат няколко ъпдейта на андроид аппа ,ще разкарам останалите ZTE дърва моментално.

Пробвах вече навсякъде, в офис, в фейсбук чата на *88  Навсякъде едно и също ми сервират, че съм със много стар план (А1 ТВ Премиум 200+) и не можело смарт устройство. Иначе имам 1 основен и 2 допълнителни приемника общо 3 така че не е до бройката. Още преди 2 години върнах 4тия приемник. Иначе като вляза в Моят А1 и отида на телевизията имам опцията добави смарт Телевизор и като цъкна там изписва "Твоят тарифен план не поддържа ползването на Смарт ТВ".... Супер тъпо направено. А съм с най-големия им план 200+ канала... :s104:s104:s104

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания