Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Xplore TV ????

Започната от ВКВ, Август 06, 2020, 04:01:20 AM

« назад - напред »

fox

Цитат на: jijo99;602970Не може, и аз съм така --навремето окабелих всичко с 2 коаксиала и 1 лан. На къщата на село сме на Телекабел --там оптиката влиза в една кутия от която излиза коаксиал и лан и така нещата се случват, но А1 казаха че това не го предлагат.
Онзи ден разбрах че от техния рутер през изхода за тв минава и интернет --
Телекабел ги разкарах преди два месеца , вдигнаха много цената.Преди имах за 33 лв пълен пакет с всичко .Сега само основният пакет който няма нищо  за 2 тв е 20 лв.:lol15:

пламен_мр

Yettel са пуснали промоционално за 14 дни тестване на телвизията им!
Направих сравнение с A1 Xplore TV и ето моите констатации за информация:

1. Приложението на Yettel за Смарт ТВ е много по-добре организирано, по-качествено и по-бързо. Менюто е по-лесно;
2. След като съм на даден канал и изключа телевизора и след това го включа то канала тръгва директно. При А1 трябва всеки път да стартирам приложението и то да зарежда;
3. Каналите при Yettel са организирани и подредени много по-добре. При А1 са разхвърлени навсякъде и нямат последователност;
4. И може би най-важното, качеството на картината при Yettel е кристално, много по-добро от А1.

п.п. Ако това има значение съм с оптика - 300mb download и 180mb upload!

taewu

Цитат на: пламен_мр;602987Yettel са пуснали промоционално за 14 дни тестване на телвизията им!

1. Приложението на Yettel за Смарт ТВ е много по-добре организирано, по-качествено и по-бързо. Менюто е по-лесно;
2. След като съм на даден канал и изключа телевизора и след това го включа то канала тръгва директно. При А1 трябва всеки път да стартирам приложението и то да зарежда;
3. Каналите при Yettel са организирани и подредени много по-добре. При А1 са разхвърлени навсякъде и нямат последователност;
4. И може би най-важното, качеството на картината при Yettel е кристално, много по-добро от А1.

къде е това  промоционално ? на сайта им не видиях никъде
:)
дай линк
азиатец и половина

fox

Цитат на: пламен_мр;6029872. След като съм на даден канал и изключа телевизора и след това го включа то канала тръгва директно. При А1 трябва всеки път да стартирам приложението и то да зарежда;

На техният андроид приемник не стартира ли от последният гледан канал ? Утре трябва да ми доставят договора и техни андроид боксове :s101

пламен_мр

14 дневният период се активира от приложението на телефон! Това е само за абонати на Yettel !!! На боксовете на А1 каналите тръгват директно! Проблема е само в приложението за ТВ!

Малкия Мук

Цитат на: пламен_мр;602987Yettel са пуснали промоционално за 14 дни тестване на телвизията им!

Каналите може да си ги подредиш както пожелаеш на А1. Никога не съм харесвал оператора да ми подрежда каналите, както, докато бях едно време на Fusion- Булсатком.

Underworld

Цитат на: jijo99;602970Не може, и аз съм така --навремето окабелих всичко с 2 коаксиала и 1 лан. На къщата на село сме на Телекабел --там оптиката влиза в една кутия от която излиза коаксиал и лан и така нещата се случват, но А1 казаха че това не го предлагат.
Онзи ден разбрах че от техния рутер през изхода за тв минава и интернет --
Хмм, вижте за MoCa,  но в США е по-популярно. Пример: http://https://www.ebay.com/itm/156561869753?_skw=moca+adapter&epid=18052396822&itmmeta=01JEEX8TJ8RS0AYDW3YSZ2P2HR&hash=item2473d08bb9:g:uyQAAOSwG6NnRz1x&itmprp=enc%3AAQAJAAAA0HoV3kP08IDx%2BKZ9MfhVJKlabjWlijX0ZZWfRJz0ZHFEeWZ2ykumjI%2BdcLlEaX13pjSBXgBmWWO5wV3SKa7phnCblNl%2FQEQRK8godtTtJdaAkML8FqG0bRdwesDFfLn%2F3Rqozl%2BwzQsjFmhW4uwNIvraxEzmw%2FF%2FOfWkQthnoWfY1ON%2ByxoiHl%2FcHPHFPoRb07f2NNDB6J8ToZTc8lwPJbBLsDzthwaBScWS2uOrZO76ZS6e9xX1zPE7f0oGJ2o4y47aRoFdGHuREjINVD0kWVc%3D%7Ctkp%3ABk9SR5ipo93zZA

пламен_мр

Цитат на: Малкия Мук;602999Каналите може да си ги подредиш както пожелаеш на А1. Никога не съм харесвал оператора да ми подрежда каналите, както, докато бях едно време на Fusion- Булсатком.
Търсих такава опция в менюто им, но не открих. Илиза ми само да си направя списък с любими канали. Ако има такава опция за приложението и бокса, моля да ми дадеш напътствие!

moreg

Цитат на: пламен_мр;603004Търсих такава опция в менюто им, но не открих. Илиза ми само да си направя списък с любими канали. Ако има такава опция за приложението и бокса, моля да ми дадеш напътствие!

Не със всеки приемник на А1 можеш да си подреждаш каналите. Трябва да отидеш в офис и да си смениш приемника с друг модел който поддържа тази опция. Влез в сайта им и погледни имат мисля 4 ри модела приемници и само един от тях има опцията за подреждане на каналите по избор на клиента.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Малкия Мук

Цитат на: пламен_мр;603004Търсих такава опция в менюто им, но не открих. Илиза ми само да си направя списък с любими канали. Ако има такава опция за приложението и бокса, моля да ми дадеш напътствие!
Опцията за пренареждане на каналите я имам в апа на Tizen os и Android TV os. През каква ос и устройство гледаш ?

пламен_мр

Ще я потърся! Самсунг с Tizen os. Благодаря! А някой успял ли е да подкара апа да се стартира автоматично след пускане на ТВ?

fox

На мен ми доставиха два бокса на ZTE но не мога да пусна услугата не е активна още.Вероятно като получат договора от куриера в понеделник ще я активират .:lol15:

fox

Днес ми активираха плана с Xplore TV но невероятното е че не мога да се регистрирам по никакъв начин . Ходих до техен офис и там не можаха да направят нищо пратиха ме да се обаждам на 123 но и от там не помогнаха.Сега трябва да чакам няколко дни за да проверят на по високо ниво какъв е проблема.

пламен_мр

Здравейте! Имам нужда от съдействие от някой който е с приложението и ТВ Самсунг! И на двата ми телевизора не стартира автоматично и трябва всеки път да влизам и избирам приложението! Задал съм от настройки да стартира последното приложение но не става. С дргите приложени няма проблем. Свързах се с оператор и идиота ми каза, че било от телевизора и немогат да помогнат. Много е досадно!
Моля за съдействие!!!
Телевизорите ми са модели 2018 и 2023 г. - UE55NU8072 и UE55CU8072

moreg

Цитат на: пламен_мр;603070Здравейте! Имам нужда от съдействие от някой който е с приложението и ТВ Самсунг! И на двата ми телевизора не стартира автоматично и трябва всеки път да влизам и избирам приложението! Задал съм от настройки да стартира последното приложение но не става. С дргите приложени няма проблем. Свързах се с оператор и идиота ми каза, че било от телевизора и немогат да помогнат. Много е досадно!
Моля за съдействие!!!
Телевизорите ми са модели 2018 и 2023 г. - UE55NU8072 и UE55CU8072
Няма да стане това, което искаш приложението им не стартира антоматично нито на LG нито на Samsung та ако ще телевизора ти да е 2024 година модел. Вземи си приемник и ще ти стартира автоматично и си гледай и не се занимавай с тия фалшиви приложения.
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания