Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Стефан Георгиев

Цитат на: Момосат2;538778Здравейте и аз съм така, уж тест пък направо абонамент. Нищо не съм плащал, казаха че допълнително ще се свържат с мен да ми кажат абонатния номер => по който се плащало.
Играх с една булсатска антена 60см. и до нея монтираната днес неосат антена. Както и нивото на един и същ транспондер на едната и другата антена. Прикачам линкове със снимки.
https://ibb.co/0qHNnLz  https://ibb.co/VDKQ7rh

https://ibb.co/fSM5nTS
п.с. някой от канали пикселизират/много рядко/ ,същото беше и с по малката антена, приемника няма абс.нищо освен език и смяна на пин. Както и в по ранните постове, модули ще има, но да се запълни пакета/думи на техниците/
локация Варна

Най-вероятно си зе записал на "Заяви включване"...
Щото за теста си беше "Зачви тест".
Не знам де... ;;516

mistor

Цитат на: Neo64;538759Не схванах по горе един написа ,че оборудването е 72 лева,тоест- паницата,декодера и стойката са с цена 72 лева или грешка???:):)

Защо да си прибират антените или да се плащат от клиентите ? Много повече ще трябва да платят за реклама по някоя "национална" телевизия за реклама

ogibo

d.ivanov

@ ogibo

Ако нямаш против ще метна снимките и в групата :https://www.facebook.com/groups/neosat/

ogibo

Спести ми малко работа. Нямам нищо против, разбира се. ;;513

d.ivanov

Цитат на: ogibo;538794Спести ми малко работа. Нямам нищо против, разбира се. ;;513

Честито за новата придобивка. Дано останем всички доволни,  за сега добре вървят нещата. ;;513;;650

Мартин_89

Добавени са Food Network HD и City TV Bulgaria на сателита. Много добре, Неосат ;;650
Ако има и канали със звук 256kbps, особено City TV и MTV - тата/VH1 ще е много яко. Но Най-добре в AAC 192kbps примерно всичко. Заедно със старт на HBO каналите.

сонисат

Цитат на: Мартин_89;538800Добавени са Food Network HD и City TV Bulgaria на сателита. Много добре, Неосат ;;650
 Ако има и канали със звук 256kbps, особено City TV и MTV - тата/VH1 ще е много яко. Но Най-добре в AAC 192kbps примерно всичко. Заедно със старт на HBO каналите.
Аз защо не ги виждам тия два канала?На каква позиция са ?:s101

d.ivanov

Цитат на: сонисат;538803Аз защо не ги виждам тия два канала?На каква позиция са ?:s101

Още не са се ъпдейтнали операторските приемници,  има ги качени на спътника само.

дексър

Да се похваля и аз кат' всички. Днес в София и на нас пуснаха теста. Момчетата от екипа за монтаж бяха доста експедитивни.

Да си кажа плюсовете и минусите:
ПЛЮС:
1. Качеството на картината наистина е много добро.
2. Приемника работи и превключва каналите изключително бързо.
3. Дистанционното не е малко, но е супер функционално (като пуснат функционалностите де :) )
4. Приемникът е малък и компактен. Намирам липсата му на карта за плюс (малките деца няма какво да човъркат по него)
5. Начина, по който са настроени нещата ще позволи допълнително още канали в бъдеще да има.

МИНУС:
1. Не намирам за плюс да трябва да се въвежда 102 вместо просто 2, за да си пусна БТВ (Лично мнение).
2. Липса на каквато и да е фунционалност (Към момента).
3. Сателитната чиния е по-голяма (Намирам за по красива и компактна малката 60см на ония другия оператор).
4. Кабелите са черни (Поне в София), което на белите стени вкъщи си вади очи. (Лично мнение)
5. Приемника е с лъжлив Стенд-бай (седи си реално включен, когато е спрян. Същото го намирам и за плюс, тъй като тръгват бързо каналите)
6. Не виждам различен изход от HDMI, което според мен е нищожен процент загуба на клиенти, имащи стари телевизори (на стар телевизор хубав сигнал пак си личи доста).

Искрено се надявам, че ще изчистят с времето всичко и им пожелавам УСПЕХ от все сърце. Ценовия пакет, за качеството, което виждам си ЗАСЛУЖАВА!

П.С. Не мога да кача снимки. Нивото на сигнала с тяхната чиния е между 13,30dB и 17,30dB (инфо от техните приемници). Казаха ми, че щели да намалят силата на сигнала, защото се припокривали транспондери от съседните сателити и нещо уж си пречили (Непроверено от мен)

Светия Дух

Цитат на: дексър;5388144. Намирам липсата му на карта за плюс (малките деца няма какво да човъркат по него)
Но винаги могат да го полеят с вода! :)
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

дексър

Цитат на: Светия Дух;538817Но винаги могат да го полеят с вода! :)

Еее сега, пази го, че току-виж даде на късо и качи некой ъпдейт с пълните функционалности на приемника :) Като му гледам интерфейса и подредбата на каналите току-виж избие и нечие друго червеникащо лого.

амиго

Цитат на: дексър;538820Еее сега, пази го, че току-виж даде на късо и качи некой ъпдейт с пълните функционалности на приемника :) Като му гледам интерфейса и подредбата на каналите току-виж избие и нечие друго червеникащо лого.
Пробвай , може и да стане ама трябва да го включиш към интернет.

ТКЗС

Цитат на: Мартин_89;538800Добавени са Food Network HD и City TV Bulgaria на сателита. Много добре, Неосат ;;650
Можеш ли да кажеш от кой източник да ти вземат мтв и vh1 със 256 кб звук

Ламерът

От 1w например. Там е ъплинк и е 256кб звука на каналите.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания