Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, 30-04-2020, 20:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tedy58

Цитат на: dzumba;538586Айде не ги отваряйте,да сменят кайдове,че смартчето ще лудне с двбапито!:)

;;675;;573Нека да има лека заигравка и забавка ;;650
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

х7д8бг

Цитат на: N_1;538572Пробвай със някой GT sat, ако ти е останал от някъде -ще се изненадаш приятно.

Утре ще пробвам,намерих два, един GT-S40 на другият не си личи модела,имам и два различни Inverto и един Alps.

х7д8бг

Цитат на: N_1;538572Пробвай със някой GT sat, ако ти е останал от някъде -ще се изненадаш приятно.

+1,5db ;;650

ogibo

От днес и аз съм тестер. Прави ми впечатление че приемникът е доста топъл при положение че около час е в стендбай положение.

oldman

На 12418 картината пикселизира. Нивото ми е 9.6 dB. При мен ли е проблемът? Евроком изчезна.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

d.ivanov

Цитат на: ogibo;538711От днес и аз съм тестер. Прави ми впечатление че приемникът е доста топъл при положение че около час е в стендбай положение.

Пусни ако може  малко снимки на оборудването , ако имаш фейс ако може и групата  ;;513  да видим за ко иде реч :a0335:

milenjs

Цитат на: oldman;538714
На 12418 картината пикселизира. Нивото ми е 9.6 dB. При мен ли е проблемът? Евроком изчезна.
Явно при теб. От 5-6 дена в които гледам съм приятно изненадан, не само не прекъсва ами и за разлика от стария ми сат оператор не става на квадрати при бързи кадри ;;650

Стефан Георгиев

Цитат на: ogibo;538711От днес и аз съм тестер. Прави ми впечатление че приемникът е доста топъл при положение че около час е в стендбай положение.

Забелязах, че когато изключа приемника на телевизора не изписва "НЯМА СИГНАЛ", даже продължава да ми показва и резолюцията - 1080i. Струва ми се, че стендбаят им е само черен екран. Някой друг да го е видял? :s101

Мартинския

Да, и на други модели приемници е така - води се fake stand-by и реално всичко си работи на черен екран без звук.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

milenjs

Да, това е кофти и трябва да го оправят.

фокус

Трябва да си доволен,идва зима,ще те грее неосат:)
На похлупака му намерих глупака!

сонисат

От четири дена съм направо абонат(уж пуснах за теста:s101 оказа се,че съм заявил абонамент)На място платих 17,98 лв.(14,99 лв.Класик+2,99 лв.наем за оборудването,няма месечна такса) като ако си платиш оборудването 72 лв.не дължиш 2,99 лв. на месец наем.Може до четири приемника като ако ги закупиш не плащаш месечен наем за 4-те нито такса.При монтажа трябва да кажете какъв ще е плана и ще се плаща ли оборудването.За сега вървят всички канали макар да съм на Класик.Картината е отлична (поне каналите които гледаме)
Заявяването за допълнителни приемници ми отговориха от Неосат да се свържа с фирмата монтирала оборудването.

Мартин_89

От Неосат много се бавят с качването на всички предвидени канали на спътника, както и с официалния старт на услугата. Несериозно е. Имат да превключват към HD и част от каналите.
 На пресконференциятв си бяха обявили, че всички канали ще бъдат в HD, ако телевизиите разполагат с такава версия. И трябва според обещанието си и Фолклор ТВ, Фен Фолк, Fine Living, BG Music Channel и Magic TV да са на 1,9Е в HD, но дано в скоро време да изпълнят обещанието си. Пак ще е по-добре отколкото измислени каналчета като Smile HD и Planet Fun HD.

сонисат

Цитат на: Мартин_89;538744От Неосат много се бавят с качването на всички предвидени канали на спътника, както и с официалния старт на услугата. Несериозно е. Имат да превключват към HD и част от каналите.
 На пресконференциятв си бяха обявили, че всички канали ще бъдат в HD, ако телевизиите разполагат с такава версия. И трябва според обещанието си и Фолклор ТВ, Фен Фолк, Fine Living, BG Music Channel и Magic TV да са на 1,9Е в HD, но дано в скоро време да изпълнят обещанието си. Пак ще е по-добре отколкото измислени каналчета като Smile HD и Planet Fun HD.
Отправих запитване за БТВ-Синема,комеди,Лейди защо не са в HD ,отговориха,че при следващ ъпдейт ще са в HD

Вайдин57

Цитат на: сонисат;538743От четири дена съм направо абонат(уж пуснах за теста:s101 оказа се,че съм заявил абонамент)На място платих 17,98 лв.(14,99 лв.Класик+2,99 лв.наем за оборудването,няма месечна такса) като ако си платиш оборудването 72 лв.не дължиш 2,99 лв. на месец наем.Може до четири приемника като ако ги закупиш не плащаш месечен наем за 4-те нито такса.При монтажа трябва да кажете какъв ще е плана и ще се плаща ли оборудването.За сега вървят всички канали макар да съм на Класик.Картината е отлична (поне каналите които гледаме)
Заявяването за допълнителни приемници ми отговориха от Неосат да се свържа с фирмата монтирала оборудването.

Ако се закупи оборудване за 72лв и месечна такса 3лв. Кой пакет ще гледа?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания