Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

NEOSAT нов оператор в България

Започната от косама, Април 30, 2020, 05:54:16 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Mediadigital

Цитат на: Ламерът;538834От 1w например. Там е ъплинк и е 256кб звука на каналите.

А при скандинавците ВХ1 е на 384кбпс :lol15::lol15::lol15:

дексър

Цитат на: амиго;538821Пробвай , може и да стане ама трябва да го включиш към интернет.

Ехеее, ако го закачим към интернет, недей ще изкара де-що канал има у космоса и по интернета.
Все пак, доста добре като за старт (макар и тестови).

П.С. Някой има ли информация кога се очаква следващ ъпдейт на тия приемници, всичко много 'убаво, ама кат не'ма некоя настройка да бутнеш, не е интересно :) От скука се чудя дали да не закача 60-тката да видим сигнала как ще е с нея, че тая ЧЕРНА чиния на тоя БЯЛ блок съм като билборд в момента на Неосата, ма нека, заслужават си! ;;650 :a0335:

oldman

Цитат на: дексър;538814П.С. Не мога да кача снимки. Нивото на сигнала с тяхната чиния е между 13,30dB и 17,30dB (инфо от техните приемници). Казаха ми, че щели да намалят силата на сигнала, защото се припокривали транспондери от съседните сателити и нещо уж си пречили (Непроверено от мен)

Напротив, трябва да го вдигнат!
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

дексър

Цитат на: oldman;538848Напротив, трябва да го вдигнат!

И мойта логика нещо натам биеше (нали кой луд ще слиза от последната стълба на която се е качил), ама като тоя така каза.
А защо трябва да го вдигат - В опит да се постигне силен сигнал от 60см. чинии или? Любопитно ми е.
Мерси предварително!

oldman

Защото като натрупа малко сняг и сигналът ще падне. Има много хора с булсатски чинии, които ако искат да сменят оператора, ще трябва да си купуват и по-голяма чиния. Настроих такава с голям зор при това ниво на сигнала, а имам опит с настройки на чинии. Тъпня е да държат    ниско ниво на сигнала и ще го усетят зимата.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

фокус

Хубавите работи стават бавно би ти отговорил зайко байко изпеченият лъжец!
На похлупака му намерих глупака!

фокус

Ще го усетят и още как,с тоя сигнал губят потенцялни клиенти от чужбина дето плащат за по година напред,защото никой нема да опъва метровки та и повече до 80см е ок .
На похлупака му намерих глупака!

Дзмей

Преди няколко дни изпратих запитване кога ще се предлагат модулите и ми отговориха "на следващ етап".

В момента, в който пуснат модулите , ще спечелят абонат в мое лице.
1.9e Neosat, 2.4mCM, Triax TTW006; 13E 1.0mCM, Triax TTWD; 9e 80cm, Inverto BU; ZgemmaH9 twin, ZHD 210

vasilstf

Цитат на: Дзмей;538860Преди няколко дни изпратих запитване кога ще се предлагат модулите и ми отговориха "на следващ етап".

В момента, в който пуснат модулите , ще спечелят абонат в мое лице.
+1

Стефан07

Цитат на: дексър;538847Ехеее, ако го закачим към интернет, недей ще изкара де-що канал има у космоса и по интернета.
Все пак, доста добре като за старт (макар и тестови).

П.С. Някой има ли информация кога се очаква следващ ъпдейт на тия приемници, всичко много 'убаво, ама кат не'ма некоя настройка да бутнеш, не е интересно :) От скука се чудя дали да не закача 60-тката да видим сигнала как ще е с нея, че тая ЧЕРНА чиния на тоя БЯЛ блок съм като билборд в момента на Неосата, ма нека, заслужават си! ;;650 :a0335:

Питах обслужване на клиенти, не знаят. Явно само по-висшестоящите имат идея... :lol15:

Ламерът

За протокола Очаквайте скоро = На следващ етап... Приликата с други лица не е случайна ;)
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

moreg

Очаквайте скоро на по късен етап..... кога ще е този етап? след 5 години ли?
DM 920 UHD, DM 500 HD

register

други лица? лицето не е друго, лицето е същото!
необулсат - клонираните атакуват!

d.ivanov

Българина каквото и да му дадеш НИКОГА няма да е доволен.  Нямам какво да кажа повече.

moreg

Гола вода са, поне да бяха дали по една карта да я поставиме с модул в нормалните приемници и да си гледаме с кеф. Аз съм си купил приемник за 400 евра и как трябва да ги гледам? трябва да си сменя дрийма с тяхната цепеница ли за да ги гледам? Това ще ги попитам като ми се обадят за теста ако изобщо ми се обадят.
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания