Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Coronavirus in BG лекували се.

Започната от CITRON, Март 08, 2020, 05:21:03 AM

« назад - напред »

Вас

Ето точно това е трябвало да бъде и у нас, но не би!
Тука през годините копираха най-лошото от американската и германската система плюс нулев контрол и това е днес положението.
Най-лошото е, че колкото повече пари се наливат, толкова повече се и крадат!:s103
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

фокус

Цитат на: Вас;560649Ето точно това е трябвало да бъде и у нас, но не би!
Тука през годините копираха най-лошото от американската и германската система плюс нулев контрол и това е днес положението.
Най-лошото е, че колкото повече пари се наливат, толкова повече се и крадат!:s103

Смешно ми е като кажат,че са направили нещо страшно с електронните рецепти:)тука сме с карти и могат да ти изписват и подновяват лекарства дори и да не ходя при доктора,отиваш в аптеката и вкарват картата в четеца и излиза всичко,дори и вътре са ти срещи със специалисти и т.н,а тия ми е смешно видиш ли голяма гордост,електронни рецепти!Аз незнам,не съм питал родителите ми ама как действа тва чудо?Смисъл има карта с чип или в аптеката казваш някакъв номер,егн или какво?
На похлупака му намерих глупака!

dolby

Цитат на: Вас;560640Така е! Нещата започнаха да се израждат от 2001-ва, когато пристига Мадридския мошеник. Идеята на Реформата в Здравеопазването е била да се плаща само и единствено потребителска такса в размер на 5-10 лева. Нищо повече!
Законът непрекъснато е преправян и за 20 години имаме това уродливо "здравеопазване". Преправян е, разбира се за по-лесно крадене и това работи перфектно!
Лекарство, което струва 100 лева, Здравната каса го плаща 1200 лева, една колянна става струва около 500 лева, Касата плаща 2500 лева и пациентът плаща 2500 лева.
 Скоро в нета излязоха снимки от къщата на шефа на Правителствена.....поразгледай ги, да не говорим за престъпленията, които е вършил, оказва се, че дори е и пишман-хирург!;;basi
П.С. Твърди се, че Мафията в "здравеопазването" в България изкарва повече от търговията с наркотици. При бюджет от близо 6 милиарда лева и имаш насреща "това', как мислиш?;;basi

5-10лв потребителска такса е нищо, няма шанс системата да работи.

Вас

В Испания, Италия, Холандия.......работи! Парите се управляват правилно и не се краде!
 Просто в България е пълно с кухи болници, които източват Здравната каса!
Ето ти само един пример:
https://frognews.bg/novini/miroliuba-benatova-razkaza-dalavera-stotitsi-hiliadi-pravitelstvena-bolnitsa-lozenets.html
Болници с легла, но без лекари и мед.сестри, но с перфектни договори с Касата.

Темата е безкрайна, но поне засега се вижда малък лъч светлина, много малък!

dolby

Това е скъпа услуга и с едни 10лв няма как да се мине . Няма държава в света която е с що годе нормална медицинска система и да е напълно безплатна. Трябва да се вземат тия пари отнякъде. Не знам чия система копираха навремето ама много бързо я побългариха и това е резултата. А и още по лошото е че младите и кадърни доктори заминават на запад  остават далавераджиите и като отидеш на доктор не знаеш дали действително нещо ти има или някой прибира едни пари за сметка на твойто здраве

фокус

Прибират яко,особенно със ядрено магнитния резонанс кви далавери правят,вкарват ги за нищо,само да усвоят парите!

spaice

Цитат на: Вас;560636
  • "Страната ни нямаше досега единен  протокол за поведение при заразяване със  SARS-CoV-2, което също е сред  причините за високата смъртност.
Създадохме работна група с представители  от 17 експертни медицински съвета за изготвяне на Единен национален  протокол за диагностика, амбулаторно и болнично лечение на пациенти с  COVID-19. Основата на протокола вече е готова и ще бъде публикуван до  края на месец юни."

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/rezyume-na-otcheta-na-ministr-stojcho-kacarov-za-s/

За разлика от кака Костадинка, която прикриваше Търговия с органи, фиктивни операции и други свинщини в Правителствена болница, доктор Кацаров не е лаладжия и си държи на думите!;)

П.С. Дори и д-р Семерджиев, който е кандидат-депутат от вашата коалиция, одобри напълно действията на министъра, включително и пенсионирането на Кантарджиев, за което оревахте орталъка миналата седмица!
Кака ти, батко ти...нашта коалиция, вашта коалиция... дрън дрън... сега го пишем протокола.... скоро след има-няма  ....
Само локуми ми разтягаш. Тоя новия Велик Министър сега ли започва да го мисли тоя протокол? Ами да беше преписал от Българския лекарски съюз. Има написан протокол още април миналата година:
https://blsbg.com/bg/klinichen-protokol-za-diagnostika-i-lechenie-na-bolni-s-covid-19_p4468.html

Вас

Цитат на: spaice;560709....
Само локуми ми разтягаш. Тоя новия Велик Министър сега ли започва да го мисли тоя протокол? Ами да беше преписал от Българския лекарски съюз. Има написан протокол още април миналата година:
https://blsbg.com/bg/klinichen-protokol-za-diagnostika-i-lechenie-na-bolni-s-covid-19_p4468.html

Аз локуми на тебе нямам никакво намерение да ти разтягам. Питаш за протокол, отговарям ти каквото съм прочел.
Не съм се и съмнявал, че ще обелиш и дума по въпроса за свинщините в Правителствена болница, ама карай.....това е друга тема!;)

spaice

Добре де, разкажи ни за правителствена болница да видим какво е станало там.

Пък "ПРОТОКОЛА" като излезе може да цъкнеш някой линк да го прочетем.
Да видим, че лекарството за 5 лв (бромхексин) вече се използва и на Сашо Диков са му върнали парите от глобата, за това, че е разкрил тайното лекарство.

Искам само да спрат да умират хора от корона и да сме на последно място по смъртност в света.

Да не забравиш да добавиш нещо за нашта партия, за вашта партия, за кака, за чичо или за някоя "далавера" направена от наште (кои са наште и кои ваште не знам).

oldman

За съжаление много хора умират от корона, но и много С корона. Короната поваля много хора с хронични заболявания, нелекувани поради неадекватната ни здравна система. Там, именно, трябва да се подобрят нещата.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

Вас

Цитат на: spaice;560716Добре де, разкажи ни за правителствена болница да видим какво е станало там.

А, ще разказвам... гледай и слушай, въпреки че "мълчанието" в клипа е тягостно!;;basi
https://www.youtube.com/watch?v=Pd5tOPI0xqQ&t=20s

Радил

На мой познат баща му лежа в болница в Перник с Ковид. Разказва, че били трима в стаята, единия получил инсулт. Никой не влизал при тях, оставени на самотек. Тоя с инсулта се насирал, напикавал и другите двама го миели, къпели, хранели, въобще всичко. Три кошмарни седмици.

spaice

Цитат на: Вас;560720А, ще разказвам... гледай и слушай, въпреки че "мълчанието" в клипа е тягостно!;;basi
https://www.youtube.com/watch?v=Pd5tOPI0xqQ&t=20s
Това вече сме го гледали. Нещо ново ако има, казвай го.

Ако няма... оставям те да плуваш.

фокус

Крало се е,краде се и пак ще крадат,не случайно е имало Крумовите закони!

Вас

Айде и тоя изтрещя. Абе тия хора, като влязат  във властта нещо им се обърква в мозъците!;;basi
Министър Кацаров: Нов пик на коронавируса може да има още лятото.

https://frognews.bg/novini/ministar-katsarov-nov-pik-koronavirusa-moje-ima-oshte-liatoto.html

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания