Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Coronavirus in BG лекували се.

Започната от CITRON, Март 08, 2020, 05:21:03 AM

« назад - напред »

фокус

Цитат на: Дедал;560087Разлика между заразен и болен правите ли? :)

Отделно, че из Южна Америка преобладаващо "бодяха" с китайски "ваксини" дето след 1-ва доза имат 5%, а след втора макс 60% ;;573

Аз я правя,затова и казах 1000 в болниците,за мен тия в болниците са болни!
На похлупака му намерих глупака!

фокус

Цитат на: Вас;560086Абе все много "странни" неща  около тоя ковид и тия ваксини.....или ни правят на идиоти или май наистина нищо не им е ясно!?:s101

Типичен коментар от  България,майка ми и баща ми все едно сте се чули по телефона и сте се наговорили,1:1 сте по мислене,все другите са балъци,все нещо ви замислят,нещо става,има измама с тоя ковид:c040:

dolby

Цитат на: Вас;560072Ами почва се......преди ден-два от Англия излезе подобно съобщение, как половината от новозаразените били вече "ваксинирани", ама го споменават с половин уста?:s101

Има повишение на заразените заради индийския щам който се разпространява много бързо. Ваксините не са така ефективни както при другите щамове но все пак при две дози от файзер ефективността е над 60% не си спомням точната цифра която се цитираше

фокус

Цитат на: dolby;560090Има повишение на заразените заради индийския щам който се разпространява много бързо. Ваксините не са така ефективни както при другите щамове но все пак при две дози от файзер ефективността е над 60% не си спомням точната цифра която се цитираше

Модерна не беше ли модифицирана за индийският щам?

dolby

Толко бързо ? Съмнявам се, тя е подобна на файзер

фокус

Цитат на: dolby;560093Толко бързо ? Съмнявам се, тя е подобна на файзер

Бях чул,че има модифицирана,ама коя беше не помня,колебая се за янсен и модерна!

Вас

Цитат на: фокус;560092Модерна не беше ли модифицирана за индийският щам?

Това  звучи като ъпгрейд на софтуер!;;basi
Имате ли си идея, колко щама има в момента........над 100 са!
Как си го представяте, че ще ги покриете всичките само с един Ъп?:s101

П.С. Поздравления на родителите ти!
Явно облъчването в чужбина е по-добро!;)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

фокус

Цитат на: Вас;560138Това  звучи като ъпгрейд на софтуер!;;basi
Имате ли си идея, колко щама има в момента........над 100 са!
Как си го представяте, че ще ги покриете всичките само с един Ъп?:s101

П.С. Поздравления на родителите ти!
Явно облъчването в чужбина е по-добро!;)

Хаха ще ги ъпгрейдна лека полека и тях:)

бендо

Пичеве,нещата са сериозни,науката се бори в крачка с тая гад,за това си мисля,че трябва да им вярваме,поне ще бъдем в полза на тия след нас,ако не друго,ваксинирайте се:s101;;650

фокус

Цитат на: бендо;560214Пичеве,нещата са сериозни,науката се бори в крачка с тая гад,за това си мисля,че трябва да им вярваме,поне ще бъдем в полза на тия след нас,ако не друго,ваксинирайте се:s101;;650

Аз сега ще ръчна трета файзерка,да видиме кво толкова ша стане!

фокус

Цитат на: фокус;560218Аз сега ще ръчна трета файзерка,да видиме кво толкова ша стане!

Някой ако иска трета доза във България ще му я сложат ли,тука засега ми отказаха!

бендо

Цитат на: фокус;560500Някой ако иска трета доза във България ще му я сложат ли,тука засега ми отказаха!

Чакай бре пич,то сума ти народ е и без една;);;650

фокус

Цитат на: бендо;560517Чакай бре пич,то сума ти народ е и без една;);;650

Тези които са без една в България,не искат да се ваксинират/чипират/ или там каквото му викате!Тука щее сложно,затова попитах дали във България някой е пробвал!

бендо

Цитат на: фокус;560532Тези които са без една в България,не искат да се ваксинират/чипират/ или там каквото му викате!Тука щее сложно,затова попитах дали във България някой е пробвал!

Мисля,че не:s101;;650

spaice

Цитат на: фокус;560500Някой ако иска трета доза във България ще му я сложат ли,тука засега ми отказаха!
Не виждам проблем. Отиваш в РЗИ, попълваш си декларацията и казваш, че си за втора доза. Никой не те проверява, нито лична карта ти искат, нито проверяват по ЕГН. Просто ти слагат инжекцията и ти пишат референтния номер на картончето. Можеш да кажеш, че не си носиш картончето от 1-ва доза.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания