Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Coronavirus in BG лекували се.

Започната от CITRON, Март 08, 2020, 05:21:03 AM

« назад - напред »

фокус

Напълно прав е,като гледам,че не ваксинират никой,а си се разхождат без маски,няма да се очудя или то няма такъв вирус,конспирация е!?
На похлупака му намерих глупака!

Вас

Цитат на: фокус;560962Напълно прав е,като гледам,че не ваксинират никой,а  си се разхождат без маски,няма да се очудя или то няма такъв  вирус,конспирация е!?

Гледа ли сега мача в Будапеща......бяха над 60 хиляди и не видях нито един унгарец или французин с маска, а и едва ли всички са "набодени"!
  Това вече е втори мач с толкова публика. В Унгария нищо, а в Лисабон пълен лок!;;basi

Оди го разбери!;)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

фокус

Цитат на: Вас;560985Гледа ли сега мача в Будапеща......бяха над 60 хиляди и не видях нито един унгарец или французин с маска, а и едва ли всички са "набодени"!
  Това вече е втори мач с толкова публика. В Унгария нищо, а в Лисабон пълен лок!;;basi

Оди го разбери!;)

Е нали нямало да допускат зрители без сертификат за ваксина или прекарана корона?

dolby

Вчера взех втората доза и днес съм размазан. Някакви съвети? Имам температура глава боли не е непоносимо ама все пак. А утре имам важна среща. Има ли шанс да се оправя до утре?

oldman

При всеки е различно- Астра-зенека ли? По-вероятно е утре да ти няма нищо.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

dolby

oldman

Не знам за модерна как е - мои познати след астра имаха проблеми само по 1 ден.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

бендо

Цитат на: dolby;561362Вчера взех втората доза и днес съм размазан. Някакви съвети? Имам температура глава боли не е непоносимо ама все пак. А утре имам важна среща. Има ли шанс да се оправя до утре?

Спокойно бре,гадост с гадост се избива:s101;;650

фокус

Цитат на: dolby;561368Модерна

Ако и утре те боли главата вземи мерки!

dolby

Като че ли главоболието идва от температурата. Пия парацетамол снощи помогна ама днес няма такива изгледи

dolby

Цитат на: бендо;561371Спокойно бре,гадост с гадост се избива:s101;;650

Предложения? Да лепна една снимка на бибитков дали ще оправи?

фокус

Цитат на: dolby;561382Като че ли главоболието идва от температурата. Пия парацетамол снощи помогна ама днес няма такива изгледи

Тука като ме ваксинираха с пфайзер,имаше брошурка какво да не правиш преди ваксиниране и след ваксиниране с пфайзер/модерна,а именно да не пиеш парацетамол,ако не е много належащо!

dolby

На мен пък ми казаха ако имам главоболие температура да пия парацетамол

dolby

Направих си чай като чели действа.

бендо

Цитат на: dolby;561383Предложения? Да лепна една снимка на бибитков дали ще оправи?

С това не се ебавай;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания