Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, Ноември 05, 2018, 11:54:56 AM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: d.ivanov;550621Ами на фона на минито този си е студен, иначе е топъл като цяло не горещ.

Ами да, на ръка ги вкарвам порталите то аз ползвам за хоби няколко,  иначе си имам и А1 и Неосат ама така си осигурявам тези които ги няма в БГ а ми е тръпка,  и не поне аз не знам да имам мултитаскинг.  Иначе грешно си ме разбрал че съм фен на фабрични софтуери,  просто не разбирам толкова и гледам да гледам каквото имам и съм на принципа че ако работи е ок и не го бутам, минито щях да го префлашвам и накрая се отказах и го продадох,  хвана ме шубе че няма да се справя хаха.

Иначе съм любопитна гарга ама страхлива, затова питам да знам дали си струва риска 🤣✌

Пс. С теб сме се срещали един път на Пикадили Чаталджа ама дали ме помниш....  там за една стойка 2012та година...  поздрави  ✌
Ааа, една стойка за антена,нали?
 Наскоро ми влезе реално в работа по предназначение :)
Ползвах я доскоро за 2 броя външни АР, но след като прекараха оптика до сградата, престанах да ги ползвам.
 Преди няколко месеца си взех нов сат.бокс, та пак влезе в употреба - една малка антенка на мултифийд-НН мотор за сателити от 36Е на изток!
 Не случайно ти казах да прочетеш написаното от колегата - дори е описал как е флашнал без кабел!!!

d.ivanov

Цитат на: yavor1;550622Ааа, една стойка за антена,нали?
 Наскоро ми влезе реално в работа по предназначение :)
Ползвах я доскоро за 2 броя външни АР, но след като прекараха оптика до сградата, престанах да ги ползвам.
 Преди няколко месеца си взех нов сат.бокс, та пак влезе в употреба - една малка антенка на мултифийд-НН мотор за сателити от 36Е на изток!
 Не случайно ти казах да прочетеш написаното от колегата - дори е описал как е флашнал без кабел!!!

Точно. Тоагва бях с друг ник, бях помолил да ми го сменят. ;;513;;650

Мерси за съветите, лека ;)

painkillerbg

Здравейте!
По-скоро към Явор да се обърна. Имам я тази машинка x92, още е с фабричния android. Кое най-актуалното, което да кача за него?

И още един въпрос...
Ако реша да търся нов бокс от алито, кой е актуалния читав процесоор, въобще и като машинка, кои са добри?

vadzari

Цитат на: d.ivanov;550621Ами на фона на минито този си е студен, иначе е топъл като цяло не горещ.

Ами да, на ръка ги вкарвам порталите то аз ползвам за хоби няколко,  иначе си имам и А1 и Неосат ама така си осигурявам тези които ги няма в БГ а ми е тръпка,  и не поне аз не знам да имам мултитаскинг.  Иначе грешно си ме разбрал че съм фен на фабрични софтуери,  просто не разбирам толкова и гледам да гледам каквото имам и съм на принципа че ако работи е ок и не го бутам, минито щях да го префлашвам и накрая се отказах и го продадох,  хвана ме шубе че няма да се справя хаха.

Иначе съм любопитна гарга ама страхлива, затова питам да знам дали си струва риска 🤣✌

Пс. С теб сме се срещали един път на Пикадили Чаталджа ама дали ме помниш....  там за една стойка 2012та година...  поздрави  ✌
Пращай смело бокса на Явор.Машината става веднага друга.Аз лично съм много доволен.Използвай го докато не се е отказал.

yavor1

Цитат на: painkillerbg;550649Здравейте!
По-скоро към Явор да се обърна. Имам я тази машинка x92, още е с фабричния android. Кое най-актуалното, което да кача за него?

И още един въпрос...
Ако реша да търся нов бокс от алито, кой е актуалния читав процесоор, въобще и като машинка, кои са добри?
Няма по-добра алтернатива на твоя бокс в нормалния ценови диапазон!
 Бокса ти е отличен,но не и с фирмения андроид 6!
Най-доброто е това което е описано в : http://dtv-bg.com/showthread.php?p=548181#post548181

gojko

Цитат на: yavor1;550661Няма по-добра алтернатива на твоя бокс в нормалния ценови диапазон!
 Бокса ти е отличен,но не и с фирмения андроид 6!
Най-доброто е това което е описано в : http://dtv-bg.com/showthread.php?p=548181#post548181

Пробвах да сваля този бекъп, но линка не е валиден нещо, няма го файла!

yavor1

Цитат на: gojko;550662Пробвах да сваля този бекъп, но линка не е валиден нещо, няма го файла!
Пак го поствам по изключение!

https://mega.nz/file/QEB0WChQ#oT6T6ratDSZ9CiWOr1sQlbOtnT1hC_6tVuEkHbPGOZ8

Николови

Следя темата от няколко седмици защото ми предстои покупка на нов бокс.
Спрял съм се на тези два модела.
UGOOS AM6 PRO Amlogic S922X
Beelink GT King 4K UHD Android
Цената на която ги намирам е почти еднаква.
Питането ми е има ли някакви предимства някой от тези модели за да се мятам на него.

sunylove

Здравейте, незнам дали е тука темата но виждам че се коментира за тв бокс. Преди 2 години си купих въпросния х92, работеше отлично без никакво префлашване и ъпдейти. Проблема е че като се прибрах от работа на дисплея изписваше boot но нямаше картина на тв, изключих го от тока и го включих и до там, свети само логото на тв бокса но отпред на дисплея нищо, какво може да е станало че не иска да се включи. Благодаря за разбирането

yavor1

Цитат на: sunylove;550782Здравейте, незнам дали е тука темата но виждам че се коментира за тв бокс. Преди 2 години си купих въпросния х92, работеше отлично без никакво префлашване и ъпдейти. Проблема е че като се прибрах от работа на дисплея изписваше boot но нямаше картина на тв, изключих го от тока и го включих и до там, свети само логото на тв бокса но отпред на дисплея нищо, какво може да е станало че не иска да се включи. Благодаря за разбирането
Най-вероятно се е брикнал, възможно е и да е дефектирал хардуерно,може и от прегряване,защото оригиналния му андроид 6.0 е много горещ!
Така не може да се установи,без да се опитат възможностите за оживяване на бокса.

sunylove

Цитат на: yavor1;550785Най-вероятно се е брикнал, възможно е и да е дефектирал хардуерно,може и от прегряване,защото оригиналния му андроид 6.0 е много горещ!
Така не може да се установи,без да се опитат възможностите за оживяване на бокса.

Благодаря, от Плевен съм и го дадох на тв сервиз и от там ми казаха че не се разправят с боксове, ако има някой който може да го оправи ще си платя ремонта.

Ачо

Цитат на: sunylove;550786Благодаря, от Плевен съм и го дадох на тв сервиз и от там ми казаха че не се разправят с боксове, ако има някой който може да го оправи ще си платя ремонта.
Пробвай с друго захранване,имах такъв случай,оказа се захранването,уж работи,но няма ампераж,сложих друго и бокса тръгна.При теб може и друго да е,но не пречи да пробваш.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

uniqad

Цитат на: Николови;550781Следя темата от няколко седмици защото ми предстои покупка на нов бокс.
Спрял съм се на тези два модела.
UGOOS AM6 PRO Amlogic S922X
Beelink GT King 4K UHD Android
Цената на която ги намирам е почти еднаква.
Питането ми е има ли някакви предимства някой от тези модели за да се мятам на него.
;;596
Цитат на: uniqad;549315UGOOS - с най-добра подръжка
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Светия Дух

Някой пробвал ли е Nvidia Shield PRO? Изкарват го по ревютата като най-мощния Андроид ТВ бокс.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

sunylove

Цитат на: Ачо;550788Пробвай с друго захранване,имах такъв случай,оказа се захранването,уж работи,но няма ампераж,сложих друго и бокса тръгна.При теб може и друго да е,но не пречи да пробваш.

Благодаря колега, тръгна и при мен. Смених адаптер с същите параметри и тръгна

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания