Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, Ноември 05, 2018, 11:54:56 AM

« назад - напред »

Светия Дух

Има ли заобиколен начин да се инсталира Netflix на X96_Plus2?
Има го в маркета. Изтегля се, стартира и вади съобщение - вашето устройство не е съвместимо с Netflix.
Доколкото проучих, се касае за лиценз за защита, който устройството не притежава.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

uniqad

С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

Светия Дух

lynx

И аз днес скочих на един брой t95z plus с Amlogic 912 3Gb Ram.
Явно са ми пробутали последната бройка, която някой е върнал заради дефект. WiFi модула не пали, два часа проби и мъки. На ЛАН си работи идеално. Всякакви рисети и чудесии му причиних и все удар в гредата. Утре ще се разправям с продавача. Пожелайте ми успех, успяха да ме ядосат ;;basi

Светия Дух

Включил съм Самба-сървъра на тв бокса, но не го виждам в локалната мрежа?

uniqad

Цитат на: lynx;550929Явно са ми пробутали последната бройка, която някой е върнал заради дефект. WiFi модула не пали, два часа проби и мъки. На ЛАН си работи идеално. Всякакви рисети и чудесии му причиних и все удар в гредата.
Това не е дефект, а софтуерно ограничение на андроид рома. Не може едновременно и лана и WIFI да ти работи. Извади лан кабела и WIFI-то ще запали.
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

lynx

Първата ми работа беше да пробвам WiFi-то. Като не тръгна, го пробвах с 2
 различни usb-донгъла, не заработи с нито един. На финала му включих един дълъг лан кабел и нета се появи. Всичко му работи на бокса, с изключение на WiFi, което отчита че се включва УЖ, но не намира никакви мрежи. Пробвах го с няколко различни WiFi мрежи, даже и от джиесеми му шервахме нет, йок! По клиповете за този модел бокс в Тубата се вижда на дисплея на тв-бокс, че когато работи WiFi-то, на дисплея има знак за WiFi, при мен липсва.
Също така и при лънчара трябва да има голям знак, че бокса е кънектнат през WiFi, при мен и това го няма.

Leoni

Бокс с амлоджик 912 или 905... да купя?

pe6ogo6o1

912
Андроида да е поне 7.1.2 - да не е с 6.0.
Рам_та да е мин.2 ГБ - доскоро мислех че няма с 1 ГБ с този процесор, но срещнах при катайците такъв вариант
Да не е H96 PRO - знам за няколко дефектирали.
За мен евтин и надежден е TX9s.

спанополски

И аз съм решил да се пробвам на един бокс.Препоръчайте ми един до 100  лева.

Светия Дух

Имам един TV Box X96 MAX+ V2 - 4GB/64GB, S905X3, 1Gbit, 8K
Взех го в събота, заради Картина.Тв, но приложението на телевизора повече ми харесва. Много му е бърза Wi-Fi картата, окобено когато си партнира с 5G-рутер.

Има инсталирани много приложения.

В момента на много места се предлагат и по-евтини версии устройството, с бавен 100-мегабитов Ethernet порт, както и такива със Cdtech 4761743 Wi-Fi модул. Тези по-евтини версии не са съвместими голямата част от фирмуерите, налични за модела! Предлагам оригиналната, най-добрата хардуерна ревизия на устройството - с гигабитовия Ethernet порт и RTL8822 Wi-Fi чип.

Ако имаш късмет (а ти имаш), мога да ти го изпратя още днес за 80 лв.

yavor1

Цитат на: pe6ogo6o1;550943912
Андроида да е поне 7.1.2 - да не е с 6.0.
Рам_та да е мин.2 ГБ - доскоро мислех че няма с 1 ГБ с този процесор, но срещнах при катайците такъв вариант
Да не е H96 PRO - знам за няколко дефектирали.
За мен евтин и надежден е TX9s.
Проблемни са боксове с LPDDR RAM,независимо от наименованието!
И с 1ГВ има 912, работят добре,но си искат оптимизиране на софта!
Андроид 6.0 не е критерий,защото се префлашва на 7.1.2, а и качествените и скъпи боксове,обикновено са с андроид 6.0!
Важно е да се знае какъв е WIFI чипа за да се избегне ситуацията на колегата lynx, който има проблем с мрежата, в резултат от некоректен драйвер за бокса му!
 Гледането на клипове, не винаги помага,дори напротив,по-често вреди!
 Има много боксове с фейк имиджи,TX9s е от тях, а и не само той!
 TX9s е много добър и качествен,независимо че е с 2гВ рам и 8гВ флаш ром, особено в сравнение с нови и "прехвалени" 4-и ядрени боксове с 4гВ рам и 32/64 ром!

lynx

Цитат на: yavor1;550951......
Важно е да се знае какъв е WIFI чипа за да се избегне ситуацията на колегата lynx, който има проблем с мрежата, в резултат от некоректен драйвер за бокса му!

Здравей Яворе,
Мислиш ли, че проблема е от некоректен драйвер интегриран в рома?

nermi

Най вероятно да е от Рома сложи му франк 3.0 може да се оправи при мен така тръгна

yavor1

Цитат на: lynx;550953Здравей Яворе,
Мислиш ли, че проблема е от некоректен драйвер интегриран в рома?
99% драйвер.
Какъв ти е андроида?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания