Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1 IPTV

Започната от Славето, 01-09-2018, 20:08

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Не спомена нищо дали е необходимо клониране на мас за да работи бокса!За Powerline е валидно ако е необходимо клониране!
 Не спомена дали Channel Width е 40мхц агресивно да се наложиш :)

gentu

841 с оригинален софт няма АР режим и за това връзвам кабела в единя LAN и спирам DHCP , при това положение не е прозрачен и се налага клониране.
Channel Width е твърдо на 20мхц заради 710-ката , а и така е по добра връзката и по малко ми се мешат други!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Pipp0

Може ли да се гледа на андроид телефон IPTV на А1 и как,какво трябва да инсталирам?
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

gentu

A1 Xplore TV-може но ти трябва абонамент.

Xplore TV-Google Play

Pipp0

Да,мерси инсталирах го и всичко е ОК;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

yavor1

Цитат на: gentu;515061Правих проба с WR841N/AP и WR710/client и постановката си работи.(въпреки че 710 е 150-ка)При това положение не ми харесват две неща:
1.-при мен ми е много пренаселено на 2.4 и се получават сривове понякога.(слагам твърдо на по свободен канал , но идиотите са на автоматично и след някое време налазват и там)
2.-така направена постановката на едното място (от където искам да прехвърлям) се насъбират три рутера+STB+TV и не ми изглежда много гот така.(на единя рутер работят 5 и 2.4 , на другия 2.4 , третия е с изключено радио)
Сега за Powerline не е много ясно как ще стоят нещата , но има хора дето са направили постановката и работи.(но явно зависи от ел. инсталацията и какви консуматори има включени в близост)
WR841N client на основния рутер,така няма да имаш пренаселване с рутери,но естествено трябва да си сложиш не фирмен имидж,съобразно версията на модела!
 Не е толкова сложно,по ФТП с веб-интерфейса на фирмения имидж става,ще се справиш,ти го можеш ;;650

gentu

Какво разбираш под "основен рутер" -  този на А1 ли?Щото той не ми е основен на мене и на него имам само ТВ на 3-ти и 4-ти порт , той не пуска ТВ по радиото и за това съм го изключил.А там при него имам още един рутер , който ми е в бридж с основния а той е в друго помещение и към друг провайдер!(малко е сложно за описание но работи)

yavor1

Цитат на: gentu;515079Какво разбираш под "основен рутер" -  този на А1 ли?Щото той не ми е основен на мене и на него имам само ТВ на 3-ти и 4-ти порт , той не пуска ТВ по радиото и за това съм го изключил.А там при него имам още един рутер , който ми е в бридж с основния а той е в друго помещение и към друг провайдер!(малко е сложно за описание но работи)
Имаш ли рутер вързан към основния на А1 ?
Ако да,клонирай му МАС на основния,а на клиента клонираш МАС на бокса!
 Поиграй си с МАС-овете и с имиджите поне на един рутер да работи като клиент и репитер,варианти има много,но ти явно си решил още рутери да наблъскаш дори по захранването,май само там е останало неизползваемо  пространство  ;;573

gentu

Не , нищо друго няма вързано там , освен STB-то на 4-ти порт.Радиото също е спряно щтото там няма пуснат интернет от А1.

sven4o

IPTV на А1 се срина и всички канали или не работят или засичат зверски. От *88 заявиха, че проблема ще се реши до обяд и е за София и други градове.

taewu

Имам  СТБ   ZTE ZXV10 B700V5  мтелски може ли да се ползва за нещо може ли да се префлашва с някакъв друг софт

азиатец и половина

Ивован

Здравейте,

Ако подпиша договор и взема устройство да ТВ, мога ли да гледам IPTV от A1 с интернета на друг доставчик, тъй като в Перник няма оптика.

Хубава вечер!

d.ivanov

Цитат на: Ивован;527200Здравейте,

Ако подпиша договор и взема устройство да ТВ, мога ли да гледам IPTV от A1 с интернета на друг доставчик, тъй като в Перник няма оптика.

Хубава вечер!

Не. На Булсат може.

Ивован

Цитат на: d.ivanov;527204Не. На Булсат може.
Благодаря!

свиленрр

Цитат на: Ивован;527200Здравейте,

Хубава вечер!

Виж като възможност и Ти Ви БЕ ГЕ. Работи с интернет на всеки оператор стига скоростта да е над 50 мегабита. А1 може само с тяхна мрежа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания