Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1 IPTV

Започната от Славето, 01-09-2018, 20:08

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: mistor;514489А1 сталкер ли ползват , че влизате в подобна дискусия ?
БГ-МАМА ;;573
Някой нещо чул,та решил да сподели мисли и съждения,независимо,че няма връзка с темата :)

mistor

Цитат на: yavor1;514490БГ-МАМА ;;573
Някой нещо чул,та решил да сподели мисли и съждения,независимо,че няма връзка с темата :)

Ей ти нямаш спирка  , я пак погледни последните 2 поста преди моя . Голям си , поклон

b_ignatov

Цитат на: mistor;514489А1 сталкер ли ползват , че влизате в подобна дискусия ?
А1 доколкото съм запознат ползват Vovza

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

mistor

Цитат на: b_ignatov;514495А1 доколкото съм запознат ползват Vovza

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Не му се връзвай  , въпроса ми беше ироничен . А какво ползват едва ли аз ще го кажа , но нека се опитват да разсъждават някой

yavor1

Цитат на: mistor;514491Ей ти нямаш спирка  , я пак погледни последните 2 поста преди моя . Голям си , поклон
Не ти правя забележка,питаш,отговарям ти че темата се разводни!
Ама ти си мразиш на принципна основа и все някой те е обидил,предполагам всичките от Вашите сте такива плачливи мрънкала ;;516

mistor

Цитат на: yavor1;514498Не ти правя забележка,питаш,отговарям ти че темата се разводни!
Ама ти си мразиш на принципна основа и все някой те е обидил,предполагам всичките от Вашите сте такива плачливи мрънкала ;;516

Престани , защо все търсиш вещиците . Има си начини да попиташ за нещо което не знаеш . Аз го правя ежедневно и не ме е срам . Не ме вкарвай в твоите схеми . Аз не съм твоя човек .

Чък Норис

Цитат на: yavor1;514486Ако е от обща вътрешна мрежа,трудно е да се светнат,защото и ИП-то е едно и също.
С риск да разводним темата и да я направим тотално ненужна, съм готов да ти дам портал, а ти да се пробваш да се вържеш 2-3 пъти, съответно да гледаш на повече от един приемник. Вторият приемник в най-добрият случай, ще ти седи на черен екран, няма вариант да гледаш едновременно на 2 или повече приемници, ако портала е направен като хората.

Jovanoty

Цитат на: Чък Норис;514503С риск да разводним темата и да я направим тотално ненужна, съм готов да ти дам портал, а ти да се пробваш да се вържеш 2-3 пъти, съответно да гледаш на повече от един приемник. Вторият приемник в най-добрият случай, ще ти седи на черен екран, няма вариант да гледаш едновременно на 2 или повече приемници, ако портала е направен като хората.

Точно това имам в предвид когато е направен портала не работи 2 устройства с един мак адрес , залагам си главата за това което казвам. Написах го понеже някои беше казал за MAG нещо...
Пробвано с 2 различни доставчика на услугата няма значение кои са и не се получава и тогава си исках да ми добавят колегите мак адрес и всичко беше ок.
Не съм искал Аз да съм причината да разводнявам темата или да става като БГ мама някои беше споменал.

Златанов

Цитат на: Чък Норис;514503С риск да разводним темата и да я направим тотално ненужна, съм готов да ти дам портал, а ти да се пробваш да се вържеш 2-3 пъти, съответно да гледаш на повече от един приемник. Вторият приемник в най-добрият случай, ще ти седи на черен екран, няма вариант да гледаш едновременно на 2 или повече приемници, ако портала е направен като хората.

Да, ако е направен като хората, но на Кулбокс не беше. В един момент, около 2015 го "фикснаха" и взе да замръзва. Преди това, над 2 години гледах по този начин. Реално всичките ми боксове си бяха активни в тяхната мрежа, но на различни адреси. На тези адреси, където не ползвах ТВ, боксовете седяха и реших да пробвам - е, стана.

yavor1

Както обикновенно Чък Норис е прав!
  За 2  приемника не става дори с клониран мас и вътрешна мрежа!
При еднакви канали,първо единия от боксовете изостана с предаването,след което спря програмата.

yavor1

Цитат на: gentu;514443Бе то немога да имам два еднакви МАК адреса , че ще стане мазало , но мисля че като се в режим АР и КЛИЕНТ са прозрачни и все едно си вързал кабел и се вижда само МАК-а на STB-то!
Оправи ли се,без да прекарваш линия?

gentu

-не съм още , правих проби с налични у-ва , но нещо не ми хареса работата.Сега мисля дали да взема две такива MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 да видя как ще се държат , но немога да намеря някакви отзиви за тях за сега де!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

111111

Цитат на: gentu;514431Мога ли да преместя STB-то на А1 в друга стая , но не ми се ще да пускам нов лан кабел от рутера им до там.Ползувам само услуга ТВ.Някъкви идей това да стане без да се пускат "жици"?!:s101

Powerline си взимаш и си го местиш където си поискаш в къщи.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

yavor1

Цитат на: gentu;515051-не съм още , правих проби с налични у-ва , но нещо не ми хареса работата.Сега мисля дали да взема две такива MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 да видя как ще се държат , но немога да намеря някакви отзиви за тях за сега де!
Не е възможно да нямаш стар рутер TP-Link,който да не го ползваш!

Сложи му алтернативен софт и си го кофигни като клиент WIFI с клониран МАС! Тези екстендери не е ясно дали могат да клонират МАС!
 Ще дадеш едни пари за устройство,което няма да ти върши работа!Не е възможно да си мислиш,че екстендера е без МАС ;;573
 Някой от даващите ти съвет за Powerline,да проверят какъв МАС е свързан с рутера и дали може да се смени с този на бокса!
 Защото е много лесно да се дава некоректен съвет как да се похарчат чужди пари,безмислено:lol15:
  Powerline може да се ползва,единствено и само ако бокса не е заключен към оператора по МАС!

P.S. TL-WR841ND са на цена от 20 лв. в ОЛХ и са 300Mbps,при всяко положение след префлашване са по-добри от всякакви екстендери и Powerline!

Ако не можеш да се справиш сам,наоколо имаш достатъчно специалисти,които за една почерпка ще ти помогнат ;;650

gentu

Правих проба с WR841N/AP и WR710/client и постановката си работи.(въпреки че 710 е 150-ка)При това положение не ми харесват две неща:
1.-при мен ми е много пренаселено на 2.4 и се получават сривове понякога.(слагам твърдо на по свободен канал , но идиотите са на автоматично и след някое време налазват и там)
2.-така направена постановката на едното място (от където искам да прехвърлям) се насъбират три рутера+STB+TV и не ми изглежда много гот така.(на единя рутер работят 5 и 2.4 , на другия 2.4 , третия е с изключено радио)
Сега за Powerline не е много ясно как ще стоят нещата , но има хора дето са направили постановката и работи.(но явно зависи от ел. инсталацията и какви консуматори има включени в близост)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания