Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VoLTE от Telenor

Започната от Ooo_Pepi, Юни 04, 2018, 08:14:15 AM

« назад - напред »

Veskop

Цитат на: Кондю;499307Е айде ти като пластичен хирург си навътре в нещата с телекомите

Sent from my iPad using Tapatalk

Бе той може и да не е,ама аз съм интегрирал над 500 станции на Теленор и А1,та ми е ясно,кой какво има ! :lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Велков

Да вляза и аз да попитам - разбрах че ако си вкарам картата в одобрено устройство и после я върна в моето, ще тръгне. Въпроса ми е, дали ще се активира трета карта, ако я вкарам в моето устройство, което съм активирал с одобрено устройство?

Момчил Минков

Цитат на: bu12tras;499305Нищо не са имали ти си в някакъв паралелен свят .

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Потвърждавам, че са имали вифи кол-а1. Март месец ходих в Швейцария, и един познат -рабори в Мтел, ми предложи да ми даде акаунта си, да го ползвам в чужбина. Баджанака обаче има много минути към Европата и не съм ползвал вифи кол-а...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

bu12tras

В чужбина мрежата на а1 ли ползва, защо не мислите малко преди да пишете. Лятото в Турция с карта на Виваком в роуминг ползвах volte wificall но в мрежата на turkcell , това значи ли ,че Виваком има тези услуги ?!

Кондю

Цитат на: Момчил Минков;499318Потвърждавам, че са имали вифи кол-а1. Март месец ходих в Швейцария, и един познат -рабори в Мтел, ми предложи да ми даде акаунта си, да го ползвам в чужбина. Баджанака обаче има много минути към Европата и не съм ползвал вифи кол-а...

В България особенно по форумите има хора които знаят и разбират от всичко.
Но нищо на практика.
Нека си живеят в своя виртуален свят

Sent from my 📱using Tapatalk

bu12tras

Добре ,че не гледат вие какво практикувате ,че по-добре да закриват.

Момчил Минков

Цитат на: bu12tras;499320В чужбина мрежата на а1 ли ползва, защо не мислите малко преди да пишете. Лятото в Турция с карта на Виваком в роуминг ползвах volte wificall но в мрежата на turkcell , това значи ли ,че Виваком има тези услуги ?!

Да, може би не помислих, като го написах, и че ВиФиКол-а може да се извършва от съвсем друг оператор... :hammer:
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Ooo_Pepi

Цитат на: bu12tras;499320Лятото в Турция с карта на Виваком в роуминг ползвах volte wificall но в мрежата на turkcell , това значи ли ,че Виваком има тези услуги ?!

Много ясно, че ги имат... ама ги предлагат само в Турция :lol15:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

bu12tras

Ей мирудия :lol15: пак не си разбрал :worry:

ТКЗС

Цитат на: Кондю;499279До колкото знам в България зависи от оператора дали ще ти пусне гювеч или не

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нали било при теленор винаги включено уж . Както и да е, при мен не става с набиране на кодове с единия не става нищо , а с другия ми излиза същото меню , с трите спрeни опции volte / wificall, които като ги включа, след това пак са забранени .

Кондю

Цитат на: ТКЗС;499348Нали било при теленор винаги включено уж . Както и да е, при мен не става с набиране на кодове с единия не става нищо , а с другия ми излиза същото меню , с трите спрeни опции volte / wificall, които като ги включа, след това пак са забранени .

На мене ми даде опция оператор ъпдейт на айфона и след това ми се включи wifi call. Volte ми беше вкючено, НО пак повтарям - с карта на НЕ БЪЛГАРСКИ оператор.

Sent from my 📱using Tapatalk

bu12tras

Операторския ъпдейт е дошъл от твоя оператор не от теленор или който и да е бг оператор. WIFICall ти се е появило защото твоя оператор го подържа ,а не в бг.

roro91

Цитат на: ТКЗС;499348Нали било при теленор винаги включено уж . Както и да е, при мен не става с набиране на кодове с единия не става нищо , а с другия ми излиза същото меню , с трите спрeни опции volte / wificall, които като ги включа, след това пак са забранени .

Кодовете който си набрал опоменати малко по-горе в темата са само за модели на Xiaomi.
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

spaice

Цитат на: spiralkinda;499263С Mi A1 и стоков андроид 9 вече не работи, в miui  форума и други се оплакват. За това пуснах питане тук дали някой не е научил алтернативно активиране на волтето за този модел смартфон.
При мен вчера се появи ъпдейт от 05.02.2019 (на 9-ката). След инсталацията VoLTE си тръгна само. Опцията за включване на VoLTE отново е налична.
Става дума за Xiaomi Mi A1.

spiralkinda

Цитат на: spaice;503390При мен вчера се появи ъпдейт от 05.02.2019 (на 9-ката). След инсталацията VoLTE си тръгна само. Опцията за включване на VoLTE отново е налична.
Става дума за Xiaomi Mi A1.

И при мен тази сутрин тръгна след ъпдейта. ;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания