Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VoLTE от Telenor

Започната от Ooo_Pepi, Юни 04, 2018, 08:14:15 AM

« назад - напред »

spaice

Вярно, че Пепи беше с J7. Там няма да стане с тази комбинация.

skysat

Цитат на: Чък Норис;496771"Вълшебната" комбинация е само за Шаоми телефони, то няма нищо вълшебно де, хората са го направили супер опростено, кодът всъщност е *#*#VOLTE#*#*, но написан с цифри.
Жоро на Mi5 нещо не става,активираха ми го,сложих картата на телефона на жена ми,там си изписа VoLTE,върнах го на моя нo иконката отново липсва,какво друго може да направя по въпроса:s101
Забравих да пиша че ъпдейтнах и ром-а до MIUI 10 - 8.11.22 за всеки случай

Чък Норис

И в андроид форума пише, че не става с ми5, нещо му липсва.

uplevel

И аз ще ползвам тази тема да опиша моя опит.
Карта на Виваком в P10 Lite,  има в менюто VoLTE, не се появява иконката в статус бара.
На жена ми карта на Теленор тръгва от раз, без проблеми се появява иконката.
Нейната карта я активирах в S7.
Моята карта е слагана в S8 и P20, с смс на 1701 дава, че е активирана .
После в моя P10 не работи VoLTE то, а същата карта в S9 веднага излиза и в менюто Волте и в статус бара е активно.
Та така явно както всички казват при Теленор е въведено без рестрикции, а при Виваком има и още нещо...
Не че е зор, само споделям :)
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

spiralkinda

От вчера съм с Pie на Xiaomi Mi A1, но ми изчезна волтето. Цъкам както преди на *#*#4636#*#* за да активирам отметката, но уви. Не се получава. :( Някакви идеи?

Чък Норис

spiralkinda

Цитат на: Чък Норис;499201Набери *#*#86583#*#*
В Pie са деактивирали тази комбинация, явно ъпдейт ще се чака. :e085:

ГДС11

като го набереш отново,се активира

spiralkinda

Цитат на: ГДС11;499257като го набереш отново,се активира
Xiaomi Mi A1 с oreo този код работеше, с pie вече не.

ГДС11

при мен работи с МИ8 и андроид 9

spiralkinda

С Mi A1 и стоков андроид 9 вече не работи, в miui  форума и други се оплакват. За това пуснах питане тук дали някой не е научил алтернативно активиране на волтето за този модел смартфон.

mddmdd

От къде да видя кой телефони се поддържат? Имам huawey p6 2018 и samsung g3 на жената и ако го поддържат как да го активирам?

Кондю

Цитат на: mddmdd;499270От къде да видя кой телефони се поддържат? Имам huawey p6 2018 и samsung g3 на жената и ако го поддържат как да го активирам?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Voice_over_LTE

Sent from my iPhone using Tapatalk

ТКЗС

Цитат на: Кондю;499276https://en.m.wikipedia.org/wiki/Voice_over_LTE
Интересно . Моят телефон фигурира в списъка (Xperia Z5) . Oпитах с набиране на кода от постовете по-нагоре , но нищо не се случва . По-точно при набиране на целия код изчезват набраните символи и полето остава празно и нищо повече не се случва.

Кондю

Цитат на: ТКЗС;499278Интересно . Моят телефон фигурира в списъка (Xperia Z5) . Oпитах с набиране на кода от постовете по-нагоре , но нищо не се случва . По-точно при набиране на целия код изчезват набраните символи и полето остава празно и нищо повече не се случва.

До колкото знам в България зависи от оператора дали ще ти пусне гювеч или не

Sent from my iPhone using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания