Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Black Friday - зарибяване

Започната от Didko, Ноември 23, 2017, 07:44:05 AM

« назад - напред »

дрим

Не мога да си представя, че в 21 век, в ерата на супер-дупер  технологиите, все още има хора, които разкарват флашки до телевизора и форматират субтитри :)
Хора, използвайте plex, VLC, IPTV или dlna ако щете!  

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Бобката1

По-безпроблемно гледане на 4к HDR филми от флашка или диск няма. Иначе на Андроида по SMB спокойно вкъщи си гледаме филми по няколко гигабайта.

дрим

Не го приемай лично, но щом си останал с това впечатление, то не си попаднал на телевизор ;)

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Бобката1

Сподели твоя начин

Пари за рутери не съм влагал поллзвам операторския а и не смятам да влагам.

дрим

Споделил съм го две мнения по-нагоре, не смятам да разваднявам темата повече!

Бобката1

Пари за рутер не съм влагал поллзвам операторския а и не смятам да влагам.

дрим

И малко по темата:
Равносметката от днешния набеден черен петък на ЕМАГ за мен е:
- обувки -38%
- зеге зелена серия на Бош -38%
- мобилен телефон -20%
- ssd 240GB - не пише от колко е намален, ама за 50 и малко пари ми се стори добре за приемника да си държа пиконите :)
- някакви USB3 флашки за разнообразие.

Добре, че имах и работа през деня, че кой знае какви още измислени глупости щях да напоръчвам :)

п.п. Съсипаха я тази държава :)

spiralkinda

Слабо се представих тази година на петъка. Аз нищо не си купих, а жената си взе някаква тенджера де си я беше харесала от доста време. :) Якото е, че още в осем и половина тази сутрин я изритаха от леглото да си я взима. :)

батвидинио

Тези петъци в бг са си измама.
Преди месец си купих перфоратор от емаг за 75 лв.
Сега на петъка е с цена 89 и разбира се с проценти намаление.

дрим

Така е, затова аз си следя артикулите, които ме интересуват от няколко месеца.
Например Sony 65AF8, лятото падна до 3500 с опция 0% лихва на изплащане, после уж му се изчерпа наличността и хоп вчера, на черния петък намален на 4599.
Вярно, че лятото беше стока предлагана от ЕМАГ, а вчера беше от друга фирма, на въпреки всичко е смешно да бъде почти на цената на таз-годишния 65AG8 (около 300лв разлика)

Светия Дух

Цитат на: spiralkinda;520468Аз нищо не си купих, а жената си взе някаква тенджера де си я беше харесала от доста време.
А я съм направил така, че за жената всеки ден да е черен откакто е с мен, затова петъка мина като един обикновен ден.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Хоризонт

И аз да се похваля, тъкмо се бях засилил от една нашенска голяма фотофирма да си купувам триосна стабилизираща система-гимбал  за фото и видео и понеже имаха също черен петък та джаджата бе намалена със повече 100 лева и аха да я поръчам и  я гледам в емага с още 120 лева надолу и веднага я поръчах. Пак от там също и  Range Extender Wireless TP-LINK TL-WA850RE за 22 лева и часовник Casio за подводен спорт. Сега да видим кога ще ми ги изпратят.
;;650
;;513

Светия Дух

Черният петък - международен празник на бедните. :)
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

greenhorn

Цитат на: дрим;520478Така е, затова аз си следя артикулите, които ме интересуват от няколко месеца.
Например Sony 65AF8, лятото падна до 3500 с опция 0% лихва на изплащане, после уж му се изчерпа наличността и хоп вчера, на черния петък намален на 4599.
Вярно, че лятото беше стока предлагана от ЕМАГ, а вчера беше от друга фирма, на въпреки всичко е смешно да бъде почти на цената на таз-годишния 65AG8 (около 300лв разлика)

Samsung се върнаха в играта с модела Q900R... определено е по-добрия в сравнение със Sony OLED /която матрица е все пак LG/. Преди време се бях засилил за 65AF9. Мой познат си го взе и след 1 година употреба, мога да кажа, че OLED не е моята технология /прегаря, по-кратък живот, неудобна стойка и цена доста надценена/. Единственото предимство на Sony е андроида /който се оказа, че работи на предела на хардуерните възможности/. В Самсунг все още могат да се получат "благинките"...
0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

дрим

Е af9 е огромна фоторамка със стойка за картина. Той не е предвиден за монтаж на стана, направо е извращение според мен, затова af8 го дебнех, но ще се разходя да видя гнусмаса ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания