Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Black Friday - зарибяване

Започната от Didko, Ноември 23, 2017, 07:44:05 AM

« назад - напред »

М САТ ВАРНА

Нищо не ми хареса -  масово турско и китайско под 900 лв за 43 '' 4K UHD HDR Panasonic - SONY - SAMSUNG.

Ще гледам утре LG  IPS с активен HDR10 - каквото и да значи това....
от Словакия сглобка.

Бобката1

Цитат на: greenhorn;520495Samsung се върнаха в играта с модела Q900R... определено е по-добрия в сравнение със Sony OLED /която матрица е все пак LG/. Преди време се бях засилил за 65AF9. Мой познат си го взе и след 1 година употреба, мога да кажа, че OLED не е моята технология /прегаря, по-кратък живот, неудобна стойка и цена доста надценена/. Единственото предимство на Sony е андроида /който се оказа, че работи на предела на хардуерните възможности/. В Самсунг все още могат да се получат "благинките"...

Самсунг се преоборудват и преминават на Олед производство. Защо ли ?
Отговарям ти набързо LCD технологията си заминава и до няколко години ще остане в най евтините модели. :lol15:

Светия Дух

Само дето на Самсунг няма да е обикновен олед, а олед с квантуумни точки.
Също така няма да имат проблем с прогарянето като обикновения олед. :worry:
OLED технологията си заминава и до няколко години ще остане в най евтините модели. :lol15:
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Бобката1

Te и сега Nano Cel, Triluminos са "необикновена" технология като Qled но е малко известно заради необкновенно яростната реклама на Самсунг ;;573

А колкото до това че Самсунг пак си правят една невероятна реклама предварително че ще бъдат пионери пак с квантовите точки и при Олед е отново доста смешно защото дотогава на всички марки както сега ще бъдат Оледите с квантови точки :lol15:

Както са казали старите хора винаги ше има шарани :worry:

dzumba

Цитат на: Бобката1;520513Самсунг се преоборудват и преминават на Олед производство. Защо ли ?
Ами четат ми постовете тук!:gigi0000:Само че доста са закаснеле!

Бобката1

Цитат на: dzumba;520520Ами четат ми постовете тук!:gigi0000:Само че доста са закаснеле!
С чужда пита помен правиш :lol15:

dzumba

Като гледам твойта пита,ми иде, не помен,ами задушница да ти спретна!:worry:
Цитат на: Бобката1;520449И аз имам Самсунг от 2013г и още работи почти....

sonaki

Тази година от черния петък си купих:

от eMAG:
- Слушалки Sony WHCH500B.CE7, Безжични, BT за телевизора, някой като спи да мога да си гледам спокойно без да се напрягам на намаления звук.

- Един винтоверт на ток за домашно ползване - Heinner VMGF001

- Прах за пране Persil Lavender 10 кг

-------
Вчера от Румъния от Media Galaxy щипнах едни HyperX Cloud Flight безжични слушалки за компютър намалени на 45% за 145лв. Проверявах ги в България почти по всички магазини вървят по 260лв, а в технополиса ми ги намалят от 299 на 269 : https://www.technopolis.bg/bg/Slushalki/Slushalki-HYPER-X-HX-HSCF-BK-EM-CLOUD-FLIGHT/p/522908
LG UHD 43UN81003LB - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 43UQ80003LB - TVIP S-Box v.605
LG UHD 49UK6470PLC - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 55NANO753PA - TVIP S-Box v.605

Бобката1

Цитат на: dzumba;520522Като гледам твойта пита,ми иде, не помен,ами задушница да ти спретна!:worry:
Дзумбалино не са ли те учили като малък да гледаш в твойта паница или те царете на тъпаците не могат да го разберат това.:worry:

dodo_pv

Цитат на: greenhorn;520495Samsung се върнаха в играта с модела Q900R... определено е по-добрия в сравнение със Sony OLED /която матрица е все пак LG/. Преди време се бях засилил за 65AF9. Мой познат си го взе и след 1 година употреба, мога да кажа, че OLED не е моята технология /прегаря, по-кратък живот, неудобна стойка и цена доста надценена/. Единственото предимство на Sony е андроида /който се оказа, че работи на предела на хардуерните възможности/. В Самсунг все още могат да се получат "благинките"...
Четох, че моделът е даунгрейд на по-стария, заради по-светлия черен цвят. Зоните на затъмнение на панела били по-малко, щото някой тъпак решил, че процесорът щял да го компенсира. Но при тестовете не се получило точно така. Може и да е фейк резултата, може и да не е.

dzumba

Цитат на: Бобката1;520524Дзумбалино не са ли те учили като малък
Беше то,сега аз обучавам малките посерковци, като теб,да има приемственост!:k010(1):

Бобката1

Цитат на: dzumba;520527Беше то,сега аз обучавам малките посерковци, като теб,да има приемственост!:k010(1):
Личи си че си забравяш хаповете :worry:

dzumba

Абе и ти си се забравил и захласнал по няква цепеница от 2013,та не е лошо да ти дам мойта рецепта,та да се ъпгрейднеш овреме!

Бобката1

Давай като ти искат ;;573 Иначе ептен ти личи :worry:

Светия Дух

Цитат на: dodo_pv;520526Четох, че моделът е даунгрейд на по-стария, заради по-светлия черен цвят. Зоните на затъмнение на панела били по-малко, щото някой тъпак решил, че процесорът щял да го компенсира. Но при тестовете не се получило точно така. Може и да е фейк резултата, може и да не е.
Не е фейк резултата. Като цяло тазгодишните QLED са две крачки назад и три настрани спрямо миналогодишните модели. Който има миналогодишен модел като мен, може да види очевадната разлика. Лошото е, че вече само мостри са останали от миналата година.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания