Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Black Friday - зарибяване

Започната от Didko, Ноември 23, 2017, 07:44:05 AM

« назад - напред »

pe6o1975

Цитат на: Цец0;520421Това, че в момента е така не значи, че постонно е така...
 Или ти гледаш цените само на черен петък? :lol15:

То и на Metro брошурата е Промоционална ;)

Едва ли когато е Не на промоция цената ще бъде по ниска :worry:

Говориме за определена марка капсули , другите са без значение....
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

spaice

Преди малко гледах цена на една микровълнова. В технополис със 10% "намаление" е 143 лв, а в практикер същата без намалението е 134 лв.
А двата магазина мисля, че са на един собственик.;;573

Цец0

Цитат на: pe6o1975;520423То и на Metro брошурата е Промоционална ;)

Едва ли когато е Не на промоция цената ще бъде по ниска :worry:

Говориме за определена марка капсули , другите са без значение....
Пич, ти си като типичния шоп. Ти му показваш жираф, оня вика - епа, такова животно нЕма... Многократно съм бил тормозен вкъщи и съм купувал ТОЧНО ТАЗИ МАРКА И ВИД КАПСУЛИ. И знам колко съм плащал. Като не си наясно защо спориш изобщо? ;;basi А след като мислиш, че е изгодно - купувай. Никой не те спира. Търговците точно на такива клиенти разчитат :)

pe6o1975

Цитат на: Цец0;520425Пич, ти си като типичния шоп. Ти му показваш жираф, оня вика - епа, такова животно нЕма... Многократно съм бил тормозен вкъщи и съм купувал ТОЧНО ТАЗИ МАРКА И ВИД КАПСУЛИ. И знам колко съм плащал. Като не си наясно защо спориш изобщо? ;;basi А след като мислиш, че е изгодно - купувай. Никой не те спира. Търговците точно на такива клиенти разчитат :)

Шоп-Моп,Жираф-Мираф....:)
Пич, Аз ти показвам цени актуални към момента за който говориме...

Може да си плащал 2008 и по 0,15 ст за капсула сега сме края на 2019 и цените са други.

Щом си толкова наясно с цените може да споделиш евентуално кога в Metro Ariel-a ще бъде на по ниска цена

Без да е на Промоция разбира се....!

Айде със здраве !
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

М САТ ВАРНА

Цитат на: Геймър;520417Има само 2 години гаранция, нещо не характерно за Panasonic !

В сайта на Зора видях 39 инчови телевизори Crown за 249 лева с 2 години гаранция !
[/COLOR][/B] ;;510

Само Панасоник и само 43 инча ме вълнува.  
Гаранцията може да стане пет години.  Това също не ме вълнува.
 Но - както и да е.  Виждам че тук е форум за прахове.

дрим

Щом те вълнува само Панасоник и само 43 инча, то вече избора си го направил!

Ако цената те устройва, взимай каквото ти харесва ;)

п.п. При луминисцентките е важно на този, който го гледа да му хареса, защото модел с модел светят различно ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Цец0

Сашо, едно, че очевАдно е направил избора за себе си. А нещо и раздразнителен го дава... Какво очаква след този отговор? Вероятно вкупом няколко човека да кажат колко е хубав този телевизор, за да е спокоен пред паметта си, че с триците, които е приготвил ще хване някое стадо маймуни... :)

Музикантът

Цитат на: М САТ ВАРНА;520428Само Панасоник и само 43 инча ме вълнува.  
Гаранцията може да стане пет години.  Това също не ме вълнува.
 Но - както и да е.  Виждам че тук е форум за прахове.

Само да не забравиш като вземеш това дръво, да покажеш една снимка, за да те похвалим и наградим. ;;573
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

greenhorn

0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

М САТ ВАРНА

Цитат на: дрим;520431Щом те вълнува само Панасоник и само 43 инча, то вече избора си го направил!

Ако цената те устройва, взимай каквото ти харесва ;)

п.п. При луминисцентките е важно на този, който го гледа да му хареса, защото модел с модел светят различно ;)

Трудно харесвам вече.  
Три телевизора  имам  в момента: 40 инча Самсунг - 48 инча Сони 2015г. и 37 инча Тошиба от първите 2009г.
Сменям 40 инчовия Самсунг - който умря втори път след първото съживяване точно след изтичане на гаранцията 3г.

И нищо не ми харесва от трите...но най-отвратен съм от Самсунг.

След като съсипаха Шарп...мисля че само Паносоник останаха свестни.

Та затова се насочих към Панасоник.  
43 инча е мааалко големичък за тясното място и малкото помощение - но така реших.

Та последно реших да гледам довечера споменатия модел Панасоник 43 4K HDR и  Сони 43 XGXX

Дедал

То хубаво Панасоник ама под серии 700 ... не бих бил толкова сигурен, че е Панасоник .

п.п. Имам 3 LCD tv Самсунг като най-старият е над 10 годишен и си бачка без проблеми, а и трите са работили/ят по поне 10 часа дневно ...

митко1979

Аз имам 1 лсд самсунг за 8 години преди месец замина подцветката 60 лева.
1 лед самсунг 3 пъти подцветка първия път 1 месец преди да му изтече гаранцията. И двата са фул ХД. Леда не е на повече от 4 години.

Бобката1

Цитат на: Дедал;520443То хубаво Панасоник ама под серии 700 ... не бих бил толкова сигурен, че е Панасоник .

п.п. Имам 3 LCD tv Самсунг като най-старият е над 10 годишен и си бачка без проблеми, а и трите са работили/ят по поне 10 часа дневно ...
И аз имам Самсунг от 2013г и още работи почти без да спира, но моделите от последните 2години са големи дървета не може да пуснеш един филм от флашка без да трябва да преконвертираш звука, субтитрито, някои филмови кодеци като Divex примерно не четът. ;;573
Панасоника е същата трагедия без DTS за ОС няма смисъл да се говори,;;573

Дедал

Последният дето съм купувал е 2017г. и няма грижи - бачка по-цял ден и чете всичко , което ми е необходимо (от 2018 са без DTS)
Тия архаични "дивихИксове" :) не знам за какъв чеп са ви да ги гледате на 50 и нагоре инча - мъка...;;basi

ОС на Панасоник си е много добре, но си има някои особености и разбира се по-малко приложения - като работа обаче си е бърза, стабилна и безпроблемна. Поддръжката им обаче си е както винаги от едно време - ъпдейт? - ако и когато решим (то и в повечето случаи не са им нужни ъпдейти де ;;573)

Бобката1

На мен Divex не ми трябва, моя Самсунг е от 2013г и все още си имаше всичко, но има хора които гледат в тоя формат и им липсва. А какво ше кажеш за липсата на DTS и задължително поправяне на субтитрите в UTF8 още на компа за да тръгнат на телевизора;;573 . Затва казвам последните две години защото до 2017г. са им читавите модели.

Във Ос на Панасоника кое ви харесва сигурно двете приложения на кръст и липсата и тук на DTS.:lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания