Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на 4K Телевизор

Започната от васко-, Септември 25, 2017, 12:51:23 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Ако спориш с идиот вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма - Марк Твен.
Наздраве!

Смарт-Д

Цитат на: Цец0;538973Ако спориш с идиот вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма - Марк Твен.
Наздраве!

Значи,цецо аз съм идиот?

Цец0

Близо си. С тези постове ставаш за смях. Колко пъти те банват, колко пъти си правиш нови профили? Вземи се в ръце, докато не е станало късно.

Смарт-Д

Цитат на: Цец0;538975Близо си. С тези постове ставаш за смях. Колко пъти те банват, колко пъти си правиш нови профили? Вземи се в ръце, докато не е станало късно.

Съгласен съм с всичко... ама е кое за смях?

Това ,че аз им пуснах да гледат..неосат.

dzumba

Гадове,а никой не ти благодари!:)

Смарт-Д

Цитат на: dzumba;538978Гадове,а никой не ти благодари!:)

Дзумба ..,да обяснявам ли на бобката ч.... за какво става въпрос?

че пусна шот....на който канал той си поиска.

Абе тука не дават... да пусна  около 50 канала хд.. със съотвеното емс.

Музикантът

Няма ли някой да изпрати в банята този спамерски клоун?
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

dzumba

Цитат на: Смарт-Д;538979да пусна  около 50 канала хд.. със съотвеното емс.
А бе пусни и със съответния смс:)

Смарт-Д

Цитат на: dzumba;538985А бе пусни и със съответния смс:)

АБЕ .. Dzumba...` я пусни ти качество... и бит рейт като ...иптв.. и булсатком... пиле?

Смарт-Д

Цитат на: Музикантът;538984Няма ли някой да изпрати в банята този спамерски клоун?

Клоун....лееееле.   :)

gogo102

Цитат на: Музикантът;538949Аз съм с C9, гледам филми и с DTS.
Без поддръжка на DTS при CX е голям минус.

При мен върви перфектно гладко на телевизора. На всичките други устройства, които имам въобще не е толкова добре.

А на CX,дали ще е по добре?Тъй като процесора нали е от по висок клас.И другото,което ме вълнува дали ще има разлика в качеството от 55 инчовия и от 65 инчовия.Т.е кой е за предпочитане за гледане от около 3 метра.
Receiver-(VU+Uno4K-VTI Image-15.0.2);(VU+Duo4KSE-VTI Image-15.0.2)(Octagon SF8008(Single)-OpenPli 8.3); Антени-(Параклипс 1.80-Invacom(Single);Пасат 2.20-(Black Twin Inverto)(90E-34.5W);Пасат 2.20-(Invavom Single);TV-LG Oled77G51LW & Philips 50PUS6809/12

Музикантът

За такова нещо трябва да сравниш двата телевизора един до друг, да пуснеш някоя игра с конзола, да проследяваш фреймовете в реално време...и ако евентуално видиш някаква разлика.

Нищо друго различно няма да видиш. ;)
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

Смарт-Д

Цитат на: gogo102;538991А на CX,дали ще е по добре?Тъй като процесора нали е от по висок клас.И другото,което ме вълнува дали ще има разлика в качеството от 55 инчовия и от 65 инчовия.Т.е кой е за предпочитане за гледане от около 3 метра.

Слушай  каквото ти казвам аз?!  Ще си купиш по възможност последният олед на сони.  ако нямаш такава възможмост...ще изчакаш.

Светия Дух

Аз чакам 48-инчовия. Така и така няма 4К канали, поне HD-тата да са що-годе добре.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Смарт-Д

Цитат на: Светия Дух;538998Аз чакам 48-инчовия. Така и така няма 4К канали, поне HD-тата да са що-годе добре.

Да пусна ли некой щот...който ти не можеш да отвориш?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания