Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на 4K Телевизор

Започната от васко-, Септември 25, 2017, 12:51:23 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Цец0

@Joro711, интересно, че този модел по спецификации навсякъде го пишат, че е с 16 гиги вътрешна памет :s101

TUISTERa

Толкоз де , ама 8 са достъпни до потребителя

Joro711

Цитат на: TUISTERa;533069Толкоз де , ама 8 са достъпни до потребителя
Не, общо са 8 и са достъпни 5 и нещо...
Явно и аз някъде съм видял, че е с 16, поръчах го и като го включих, разбрах, че не е точно така.

Цец0

Цитат на: TUISTERa;533069Толкоз де , ама 8 са достъпни до потребителя
Ако бяха 16 достъпни за потребителя щеше да са поне 11-12, че може да са и повече... Бах тоя къстъмизиран Андроид, който ще заеме 8 гиги ;;573

TUISTERa

Тц, 8 са достъпни, 8 са резервирани за системата. Ако беше както казваш ти, нямаше да има 8 достъпни , ами 5-6...
За да се ъпдейтне, сонито ми няма нужда от свободно място, ъпдейт файла е около гигабайт, след като го разархивира във вътрешната памет предполагам става 2, тоест към 3 гб му е ъпдейта, така че сметката си излиза ...
Едит: Пропуснал съм на колегата поста че са му достъпни 5-6 :) Аз разбира се говоря за моя телевизор :) И една забележка, ако ще купувате телевизор с андроид , само сони, иначе по-добре инвестирайте в картина и бокс. Сонито ми е модел 2015, излезе с андроид 5, пуснаха му ъпдейт до 6, 7, сега вече и 8. Производител на телевизори с 5 години софтуерна поддръжка... И с всеки ъпдейт телевизора става по-добър!

Joro711

Е как така "За да се ъпдейтне, сонито ми няма нужда от свободно място"?
И какво точно повече предлага едно Сони?

TUISTERa

Точно това което съм написал, и което не вярващо казва Цецо, 16 гб е паметта на сонито, от тях 8 са за системата ,без значение, че тя е 3-4 гб само, останалото място до 8 е резервирано за ъпдейти. Потребителската е още 8гб. Ти ако трябва да ъпдейтнеш телевизора, къде ще го свалиш тоя гигабайтов ъпдейт? И къде ще го разархивира телевизора? При положение, че си сложил едно коди и още две три програми ? И мисля, че точно съм ти написал какво повече предлага едно сони, 5 години софтуерна поддръжка на телевизора, ще си говорим с тебе какво значи това след 3 години с филипса :)

Joro711

Онзи ден пристигна обновление и се инсталира съвсем нормално. Нямам представа по какъв начин са организирани нещата, но явно и тези 8 гигабайта са достатъчни.

ЗЗлатев

Здравейте, колебая се между два модела LG - OLED55C9 и OLED55CX. Във веригите ми казаха, че няма много голяма разлика, основно в процесора, която се усеща при в гейминга. Няма да има гейминг, така че не е толкова важно.
Все пак, ако някой се включи и сподели мнения и препоръки, ще ми помогне в избора. Благодаря ;;650

Смарт-Д

Цитат на: ЗЗлатев;538438Здравейте, колебая се между два модела LG - OLED55C9 и OLED55CX. Във веригите ми казаха, че няма много голяма разлика, основно в процесора, която се усеща при в гейминга. Няма да има гейминг, така че не е толкова важно.
Все пак, ако някой се включи и сподели мнения и препоръки, ще ми помогне в избора. Благодаря ;;650

https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/63417-lg-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-2020-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-6.html
LG CX OLED (2020) vs LG C9 (2019) - LG sticks with a winning formula

Изгледай видеото и отдолу под него е пояснено.Върни се напред ,назад в страниците.. има още информация.

Разгледай и чуждите форуми. Има линкове в страницата.

gogo102

Цитат на: ЗЗлатев;538438Здравейте, колебая се между два модела LG - OLED55C9 и OLED55CX. Във веригите ми казаха, че няма много голяма разлика, основно в процесора, която се усеща при в гейминга. Няма да има гейминг, така че не е толкова важно.

Аз бих си взел CX,тъй като процесора е по висок клас и би трябвало да се справя по добре и при бързите движения на кадрите.Има тестове за това.Например Японката на въже.Пускате теста на двата и гледаш,на кой по малко се замазват раетата от блузката й.А също и при люлеенето на люлката,на кой движението е по гладко,т.е да не насича.И след това,да не забравиш да споделиш.И на мен скоро ми предстои подобен избор.Пишеш в Ютуб -  Японка на веревка.
Успех!
Receiver-(VU+Uno4K-VTI Image-15.0.2);(VU+Duo4KSE-VTI Image-15.0.2)(Octagon SF8008(Single)-OpenPli 8.3); Антени-(Параклипс 1.80-Invacom(Single);Пасат 2.20-(Black Twin Inverto)(90E-34.5W);Пасат 2.20-(Invavom Single);TV-LG Oled77G51LW & Philips 50PUS6809/12

ХоХо

Бих взел C9. CX няма разкодиране на DTS...

ЗЗлатев

Благодаря за включването ;;650

Ще разгледам няколко клипа в Youtube и ще помисля още. Аз се бях спрял на C9, защото е хвален не от малко хора, включително и тук. Сега обаче, след като видях по-новия модел се започнах да се замислям.
Сега чета, че CX не поддържа DTS.

Радо1948

Да от 2020г моделите на LG не подържат DTS.
Това значи, че голяма част от филмите в нета ще са без звук.
Аз лично бих взел C9

ЗЗлатев

Цитат на: Радо1948;538453Да от 2020г моделите на LG не подържат DTS.
Това значи, че голяма част от филмите в нета ще са без звук.
Аз лично бих взел C9
Това плюс факта, че 2020 не поддържа HBO GO, сериозно накланя везните в полза на C9. Така или иначе се бях спрял на него, просто исках да видя няколко мнения.

Ще се залага на Netflix, HBO GO и Apple главно, но не искам да изключвам опцията с пиратски филми.

Още веднъж благодаря ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания