Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам iPhone 6S Plus 128GB

Започната от Ooo_Pepi, Септември 15, 2016, 04:54:47 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Аз ще ти го обЕсня по друг начин :worry:
Примерно за Мак ОС - Взимаш готово линукс ядро, готова графична среда(КДЕ), правиш няколко допълнителни шарении, затваряш целия код, правиш голяма реклама и продаваш.
Горе-долу е същото и с иОС.
Това с големите инвестиции за разработки си ги разправяйте м/у облъчените в съответните форуми. Всичко е маркетинг и реклама.

Ooo_Pepi

Чък Норис не спори с Музикантът, той наистина е зомбиран, последното андроид устройство което е притежавал е от времето на баба ми.
А това шефа да ти даде за настройка S7-цата на Самсунг е далеч от наблюдение.
Това което направих аз е наблюдение, да го ползвам два месеца и половина всеки ден, всеки час, и то преди да излезе 7-цата.
Демек съм бил макар и за кратко, с последния топ модел на Епъл.
Да, искам да си махам в статусбара надписите на оператора, грозно ми стои.
Искам да имам лампичка която да ти мига, когато имаш съобщение или обаждане, а не всеки път да натискаш бутон за да видиш имаш ли пропуснато нещо.
Толкова недомислици има в тези устройства, че нямам думи да ги изкажа.
А удобствата са незначителни.
Да имаш смартфон и да не можеш да го персонализираш е т@ш@к работа.
За мен айфона си е ПЪЛЕН Т@Ш@К.
Искам иконките да са ми толкова малки, нямам проблем със зрението, искам отдолу да имам 7 иконки, зелената иконка на слушалката ме дразни, искам да сложа синя, но само нея да сменя... как?
Няма как... имааа, с Note 7.

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Музикантът

Цитат на: Ooo_Pepi;427746Няма как... имааа, с Note 7.

Взимай, само да не забравиш да си купиш и един пожарогасител. ;;602
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

Ooo_Pepi

Споко, тия бройки дето гърмят са прибрани вече в пожарогасителните складове на Самсунг :) хахаха
Сега ще докарат нови дето не гърмят.
EDIT:
Да споделя отново, че с този айфон в София, повече от 35Mbps на download в speedtest с 4G-то на Теленор НЕ мога да вдигна.
На същия адрес пак с 4G-то на Теленор, но със Самсунг Note 3 постигах ето такива скорости, почти всеки път:
Нещо да кажеш в защита на сифоня?
Звънял съм на 123 и онзи ми вика, абе и 35 мегабита не е лоша скорост :)

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Темата си стана като:
Левски-Литекс
Ботев Пд-Локо Пд
и т.н. ;;516;;516;;516;;516;;516
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bu12tras

Ползването на android "флагман", е като да чукаш дебела и потна леличка - има от всичко по много (рам-гъз / цици-cpu ядра / памет-косми), ама изживяването не е същото...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чък Норис

Що бе, леличката ако се раздава като за последно, вместо да седи като дърво... предпочитам МИЛФ-а ;;602

Питагор

@Ooo_Pepi е решил да редува ios и Android  . Догодина може да се появи тема : Продавам Samsung Galaxy Note 7 . :)
Дано поне с колите и телевизорите няма такава драма .  ;)

Ooo_Pepi

Ооо не, Note 7 вземе ли се, се стои на него докато не спре да работи.
Такава драма Питагор имам само с жените... руса с големи цици, или черна с тЕсна Бутка :)
EDIT:
Дедал, той не е за обикновенни хора, аз даже ще им кажа, че ще се пре*бат ако някой прояви желание за покупка.
Айфона е за зомбираните, които смятат, че това е най-великата ОС и друго за тях не съществува.

Дедал

:) С тая "реклама" дето прави на въйфоня май скоро няма да го продаде ;) ;;650

Ooo_Pepi

Цитат на: bu12tras;427758Ползването на android "флагман", е като да чукаш дебела и потна леличка - има от всичко по много (рам-гъз / цици-cpu ядра / памет-косми), ама изживяването не е същото...

Слави ти не се обаждай, че спадаш към групичката на нахапаните все още :)
А за тях гледай какво се говори :)

bu12tras

Пепи като стане halfprice 6s+ го взимам ;-)

bu12tras

dzumba

Eбати темата стана,давате луди пари за глупости,вместо да си купите по 3 приемника  и да се кефите!
За инфо,аз съм си изключил интернета от телефона и се чувствам прекрасно!Даже зрението ми почна да се оправя,а до 10 години, дано съм жив да видя,всички ще сте окьоравели и изпържени!;;602

дрим

Айде, айде, не знам на кой му седи оледа на една година на балкона в кашон, само защото излезна същият ама 4к :) :) :)

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания