Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам iPhone 6S Plus 128GB

Започната от Ooo_Pepi, Септември 15, 2016, 04:54:47 PM

« назад - напред »

dzumba

Хахаха,ама не го продавам и не коментирам,защото няма капацитети ,да завържем приказка!;)

дрим

Факт е, всеки "луд" с номера си, а някои с цяла програма ;)

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Neo64

Вескуп,
 виждам ,че нещо си ме цитирал и нема нужда да ползваш Рачков или Пената
 И за Айфон не ми говори що и как , виж за комбайни и трактори там можеш да ме съветваш , имам тука  един Айфон 3S за музея , сещаш ли се от кое лето господне е , ако искаш да ти го мандам ,да си го разглеждаш.
 Та ако речем аз броя 600 евра за Плюса на Пепи , ще си го завирамч в г**а, да ти обадя защо , първо е заключен към оператор и второ Пепи го е регистрирал на  закривамецска@abv.bg
 Сега чу "що " рече разбирачу и отсече :lol15:

Veskop

Не човек а чудо!Компетентен по всички въпроси! ;;516
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

дрим

Neo,
Единствено те бърка,  че е заключен към оператор.
Иначе на телефона се изключва find my iphone от собственика (Пепи)  и си го изтрива от itunce акаунта.
Телефона ти се дава на фабрични настройки ;)

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

gentu

Цитат на: Neo64;427806Та ако речем аз броя 600 евра за Плюса на Пепи ,
-бах мамаму , следя темата с "интерес" и не съм разбрал когеш е паднала цената до 600 евра?!

п.п. - а пък за "оледа на балконя" и "няма капацитети" - не нам с таким пунтам!;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Neo64

Още не е паднала цената, нито ша падне, ако собственика не рече , а за падане на Оледа от балконя на дзумбата, също не виждам падане ,освен ако не го замериш с 5 х500 недоминирани лв:)
 Това ,че е заключен към оператор , мислим , по точно мразим да мислим не е болка за умирачка
 То в БГ то , хакер след хакер ,шейх след шейх
 И впрочем , ако Айфона е платен в кеш , не виждам идеята да е заключен , но разни хора , разни идеали е рекъл Калеко Алеко

дрим

Ако ще давам 1400лв., няма да се занимавам с гевей, турбо и тем подобни сим простотии.
Дори не знам за актуалните бейзбанди какво е модерно, отдавна излезнах от бизнеса ;)

Sent from my GT-N7100

Neo64

Ами  и аз като теб но иначе ако ставаше за ползуване , щеше нещо да го мисля, за наследника , че се пули на 5S -а

Ooo_Pepi

Заключен е защото ти го дават субсидиран и е с абонаментен план.
Ако си го купиш без абонаментен план, цената е 2 хилки точно и не е заключен.
Ако искаш по-евтин, подписваш договор и ти го дават по-евтино, но в този случай е заключен.
Като ти изтече договора се отключва безплатно и става в рамките на 1 ден.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

bu12tras

72 часа

Sent from my iPhone using Tapatalk

TUISTERa

Питал съм наскоро, ако си платиш таксите до края на договора ти го отключват :)
Нео , това с мейла на цска ти го е казал някакъв дето е виждал само крадени айфони. Айфона се добавя към мейла при първо въвеждане, по същия начин можеш и да го откачиш от там, не е толкова страшно колкото са ти го обяснили арабите по твоя край ;;650

Как не разбрахте бе, всички които обичат иос го обичат заради простотията му и лесното ползване, който иска ръчка да си вземе андроид... НО , да не забравяме , че освен андроид и иос, други системи на юникс/линукс няма, а уж е толкова лесно да се направи :hammer:

Искам обаче, да видя , как Пепи ще си смени надписа Теленор без комп с андроида, как ще руутне без комп и как ще се обяснява после за гаранцията с нашите малоумници... За всеки влак си има пътници, тука всичките сме в един и същи влак, само че в различни вагони ;;650

Цец0

В Мтел има вариант при който плащаш 150 кинта и ти отключват апарата веднага, без значение дали е субсидиран в брой или на изплащане. И това касае всички телефони с продажна цена над 500лв. А на цена под 500лв на устройството отключването е 20 кинта. При Теленор тази възможност има ли я?

Цитат на: TUISTERa;427829Питал съм наскоро, ако си платиш таксите до края на договора ти го отключват :)
А ако е кеш на субсидирана цена? :)

Ooo_Pepi

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

TUISTERa

Цитат на: Цец0;427830В Мтел има вариант при който плащаш 150 кинта и ти отключват апарата веднага, без значение дали е субсидиран в брой или на изплащане. И това касае всички телефони с продажна цена над 500лв. А на цена под 500лв на устройството отключването е 20 кинта. При Теленор тази възможност има ли я?

А ако е кеш на субсидирана цена? :)
Кеш меш, договора до края !!! - говоря за теленор, понеже позната замина за щатите и се оказа със заключен 6с и търсихме всякакъв вариант да го отключим легално

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания