Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам iPhone 6S Plus 128GB

Започната от Ooo_Pepi, Септември 15, 2016, 04:54:47 PM

« назад - напред »

TUISTERa

Единствения ми проблем с андроида е нестабилността му, и нямам нещо , което да не съм успял да свърша с айфона, тоест върши ми работа за това за което ми трябва, и не, не е за разговори само ;;650 Имам Moto E, телефон дето трябва да е супер стабилен, рандом ребуут когато му скимне, в общия случай като ми звънне някой, на други андроиди редовния проблем - Андроид ланчер краш, Че даже и като ти звънне андроида и крашва фоун приложението, нито можеш да вдигнеш, нито да видиш кой ти звъни... Нямам нищо лично против андроида, ако не беше толкова скапан можеше и да го харесвам :) Виж, да ми хвалят скапания самсунг със скапаната пластмаса пред айфона обаче, е тва не моа да преживея :19:
Непредубеден човек, хванал самсуняга и айфона в двете ръце никога не би избрал самсунга...

Ooo_Pepi

Абе стига ми го хвалихте тоя т@ш@к бе... докато говориш по телефона ти скубе косми от брадата... за*би.
И трета година го пускат със същия дизайн, е мазохист ли трябва да си, че да продължаваш да го ползваш.
Или ще се бръсна всеки ден а... айде стига, аз в казармата не съм се бръснал всеки ден... да му го тура на тоя дето не е предвидил тоз проблем... защото това е голям проблем.
EDIT: Я гледай колко е стабиУен иОС-а, там приложенията не крашват и не дават грешки.

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

bu12tras

Пепи това е от тапаталка не от ios!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ooo_Pepi

Слави, да ти изброя ли колко приложения крашват и дават грешки, защо със същите приложения нямам проблем на андроида ми?
Какво тогава му е нестабилното на андроида дето вика туистера, тука е същото за мене, не виждам разлика.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Ако не го джейилваш, няма нищо да ти крашва и ще ти бачка еднакво както в денят в който си го купил ;)
Самият джеил при ябълката е направен по много калпав начин и няма как да бъде по друг начин, но имай предвид, че налива един тон л@йна в дивайса и после совите не са това, което са ;)
Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Веско

Никога до сега не ми е крашвало приложение.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Ooo_Pepi

Да бе... вервай си ти...
Нали преди да се появи джейла на Pangu не бях ъпдейтвал дори (с цел ако се появи джейл за по-стара версия, да мога да джейлна), и тогава инстаграма се скъсваше от крашване.
Това беше към края на юли, имам и свидетел, върл защитник на огризката.

дрим

Значи са ги насрали нещата,  на 5s краш не съм видял до ден днешен с последния ъпдейт е и регулярно си се ъпдейтва!
п.п. Но все пак имай предвид, че джейла ти качва още една операционна система, която ти яде ресурс.
Абе циганска работа е!

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

bu12tras

Сашо е много прав за джейла , тотално насира телефона! При мен с последния джей телефона ставаше 3-4 пъти по-бавен!!! Преди 2 часа направих чист рестор и качих на 10, ами ебати самолета е ос-а в момента !!!

Veskop

Слави ,казах ти го още след първата бета на десятката! ;)

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Ooo_Pepi

Е сега като си качил 10-ката, нЕма връщане на 9.3.3 така ли?

Цитат на: bu12tras;427686Сашо е много прав за джейла , тотално насира телефона!

Продава се айфон, на първия по-сериозен купувач, ще му направя стабилна отбивка от цената.

bu12tras

Да няма връщане на 9.3.3 , но по начина по който работи телефона с 10 не ми и трябва да се връщам!

Веско

Снощи и Аз качих 10-та,наистина моя барутник(iPhone 5) стана самолет !
Попроменили са туй онуй.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

TUISTERa

Цитат на: Веско;427719Снощи и Аз качих 10-та,наистина моя барутник(iPhone 5) стана самолет !
Попроменили са туй онуй.

Имаш ли рест фингер то ънлок? При мен я няма опцията

дрим

Цитат на: TUISTERa;427723Имаш ли рест фингер то ънлок? При мен я няма опцията

Виж тук е дадено как да си я активираш на IOS10 ;)
иначе сифон 5 няма сензор за пръста ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания