Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам iPhone 6S Plus 128GB

Започната от Ooo_Pepi, Септември 15, 2016, 04:54:47 PM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Що бе нека става лаф, така ще ми е най-отгоре и шансовете да я видят повече хора са по-големи.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Не бях се сетил ;;650

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Чък Норис

Пепи ама да не питаш после как се оправят темите като станат много големи? ;;573

данаил

Цитат на: manechi;427629Съжалявам, но нещо не си добре ! Аз пък никога няма да взема примерно самсурник ! На жената й писна ! Ios не го давам за скапания андроид, който се заразява и от едно кихане ! Ако ми го дадеш за 500 лева, веднага го вземам, просто да те отърва !
Да , така е, ако наистина го ползваш само за разговори и календар е супер як телефон сифоня.
Vu+Duo,Zehnder-105см, OptiboxDM-3800,Panasonic TX-P50VT20E,Imac 27\' i5 2.8GHz,MacBook Pro 17\'\' i5 2.53GHz,Xiaomi Mi Max 2 , Fusion tv.

Joe

Цитат на: данаил;427646Да , така е, ако наистина го ползваш само за разговори и календар е супер як телефон сифоня.

Хаха, стана ми интересно. За какво се ползва телефона? Аз определено не си го завирам в задника. Определено говоря по него. И да, за календар също го ползвам. Баси даже и Оскама през ифона си управлявам. Па и плекс сървър на ифона имам. Баси 2 милиарда прости хора ползват айфон. Ебаси простия съм, че го ползвам. Имах години наред Андроид. И аз като Пепи 2 месеца си псувах Ифона когато го купих. Сега убийте ме, на Андроид НИКОГА не бих се върнал.

Sent by Tapatalk

Ooo_Pepi

Ами то си е до човек бе @Joe, има неща които много ме дразнят:
За какво трябва да ми пише горе Telenor BG, като че ли не знам кой ми е оператора, еб@си тъпотията и да не мога да го махна.
Трябва да ми е джейлнат за да го махна, окей ама като е джейлбрейкнат други неща не работят.
На сбирката в Пловдив, показах на Слави как натискам търсачката в джиесемарена през сафари, и не баца.
А през опера баца, Слави пробва при него - същата работа.
Махна джейла и сафарито проработи.
Като цъкна у фейса на линк с препратка, сафарито пак мисли два часа.
Е как да задам опера да е браузър по подразбиране?
Е такива нещица дразнат яко, с андроид устройство и руут нямам въобще такива ядове.
Там може нещо да не ти работи в някой ром, но то е защото е порт от различен телефон от твоя, който е и с различен хардуер, е затова... не за друго.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Мелодия по избор на сифоня
Буахахахаха :)
Всичко друго бих преживял :)

Sent from my GT-N7100
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Joe

Според мен е въпрос на навик с коя система ще работи човек. Работил съм и с двете. Дори и в момента личният ми телефон е IOS, служебният Android. В интерес на истината, каквото има Андроид, такова има и IOS. Да IOS е затворена система, но това я прави по-защитена. Е не мога да си кача цяла песен за тон на звънене, но да ме прощавате, ако искам да изслушам някоя песен ще си пусна mp3 плеъра, а няма да чакам някой да ми позвъни. Даже сина ми - на 17г. - върл тийнейджър вече ползва дефолтен тон на звънене на Самсунг, а не mp3-ка.
За мен и двете имат предимства, и двете има недостатъци.
Можем да спорим до безкрай.
Наистина по-добре модераторите да разчистят темата и да оставят само обявата.

Ooo_Pepi

Цитат на: Joe;427658Да IOS е затворена система, но това я прави по-защитена.

Да да... Данчо и кола :)
Затова китайците хакват почти всяка версия на иОС, защото е много сигурна :)

дрим

И на мен не ми трябва цяла песен за рингтон, просто кажи как задаваш кастъм mp3 за звънене без комп с itunce.
Ето това е небивалица за мен, която засяга една елементарна функция ;)

Sent from my GT-N7100

Ooo_Pepi

Сашо, аз мога да ти кажа, но минаваш през 15 манипулации... докато си направиш три рингтона, ще ти се прииска да му го туриш на тоя гей Тим Кук :)

дрим

Знам, това беше роторичен въпрос ;)

Sent from my GT-N7100

Веско

Аз затова съм си качил 4-5 рингтона и ползвам тях.Ползвам iPhone от 2 год. мога да кажа че съм доволен,преди това бях с Андроид. Общо взето си има предимства и недостатъци и двете ОС.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Joe

Може. Buy more tones. Айде няма да подхващаме темата за легално-нелегално... Just buy more tones. That's all

Sent by Tapatalk

дрим

Пичове,  всеки си има вкус, само не ме карайте да си плащам тоновете или да минавам през редица операции, дето на жената на сифоня всеки път чета в нета как се прави, че няма запомняне
И то при условие, че settings-> set as ring tone е при останалите OS
That's all folks ;)

Sent from my GT-N7100

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания