Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MOBILTEL

Започната от bu12tras, Април 24, 2016, 02:42:01 PM

« назад - напред »

Veskop

Такава информация не се дава,но е последен модел ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

taewu

на мен 4 Г то на ВИВАШИТ ми е от 1 до 2 черти  

ментела сега а1  постояно сигнала ту стане фулл ту падне  така ми е от като станаха а1  , за була преди имах сигнал сега не идва само макса имам ...софия цар симеон
азиатец и половина

njor

Минахме от теленор на ментел и такова скубането на косите падна че ви е бедна представата. И не говорим само за нет, един свестен разговот не може да се проведе. Най близката клетка е на няма 500 метра а ме връзва на клетка над 3 км. И това положение е масово в тяхната мрежа.

Стократно съжалихме че решихме да спестим половината пари за мобилна услуга.:hammer:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Чък Норис

Цитат на: Veskop;485005...Обикновено,чертичката е само една!
:lol15: Една чертичка, но LTE, не H+ или H на 900 МХз, където клетката не се знае къде е, в същото време е толкова натоварена, че по-добре да ти изпише, че нямаш сигнал, да не се дразниш поне и да ти бута батерията :lol15:

аспух

Цитат на: Veskop;485014Такава информация не се дава,но е последен модел ;)

Ок, благодаря все пак за инфото.

Така и така съм те хванал с въпроси. Можеш ли да кажеш какъв bandwidth ползва Мтел на 900MHz, 1800MHz и друг честотен диапазон, ако имат? Помня преди много години, примерно 5 или 6, че Виваком имаха презентация, че покриват честотни диапазони от 1800MHz ако не се лъжа и печелят по-голяма честотна лента от честотите, които са за umbrella разпределението им, които случайно се припокривали за разлика от другите оператори, та и оттам печелили повече честотна лента?

Чък Норис

А1 имат най-широка лента на 1800, но не я използват.

uplevel

Уникалната фирма A1  пак е топ със своята прословута система.
В деня, в който изтече срока на 10 те гигабайта подарък , свършиха и мегабайтите в нормалния абонамент.
При условие, че приоритетно се ползва подаръка мегабайти.

Подаръка се ползва от 24 ти май до 23ти юни.
Сметката ми се занулява на 15 или 16 ти юни.
В минутата на смс а нямам вече мегабайти по плана :) и скоростта я няма.
Обадих се на *88:
Ами господине може и за един час да ги изхабите...
Ще предам на техническия отдел ...
А гледам, че и мегабайтите в приложението и минутите не са занулени от новия период( 16 юни).
Нямам думи просто!
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

mistor

Имам чувството  , че имат две системи - истинска и тази която гледат клиентите им . Втората е разбира се супер объркана , постоянно с грешки и пропуски , направо създадена за да не разбере никой какво точно се случва .

uplevel

Хаха втори месец мегабайтите им свършват преди да съм ги използвал.
Един ден преди засичането съм на самолетен режим.
От днес пак са изхабени .Да видим какво ще измислят сега.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Ooo_Pepi

Човече ти си мазохист, махай се от тези.
Просто изчакай да ти изтече договоря и чао, пък ако си го сключил скоро, три месеца неустойка и пак чао.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Цец0

А ако е на служебен номер ти ли ще платиш неустойката на няколко хиляди карти? :lol15:

Ooo_Pepi

Ако е с няколко хиляди карти, главата ми не го побира как се еб@ват тия с корпоративен клиент...
Каквато и да е причината, тези неща са недопустими... още повече, че ти им звъниш и им казваш къде им е грешката.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Веско

Същите боклуци си останаха!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Златанов

Митак, не си единствено. Покрай мен приятели се оплакват от същото, а от *88 им говорят небивалици. Двама са с фирмени карти, третият е с план за ФЛ. И двете фирми и другият тип чакат срока на договора и потеглят към Теленор.

аас

Те пък щото Теленор и Виваком са нещо повече. Същите боклуци са и те просто под друго име. Трябва да гледаш цената дали те устройва, без значение е как ще се казва оператора.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания