Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MOBILTEL

Започната от bu12tras, Април 24, 2016, 02:42:01 PM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Ако не е станала грешка, просто нямам думи.
Тия гигабайти трябва да се избият от някъде :) хахаха.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Veskop

Пепи,дреме им гъза за тия мегабайти,гигабайти!Те набиха ебахти цифрата за ъпгрейд на мрежата с Nokia последно поколение,за ребрандиране и всякакви простотии.....Тръгнали някой да "лъжат" с 10гиги!Смешно е!До 2020,трябва да се ъпгрейднат 1800 базови станции,като се правят по 2 пъти!Сега махаме системни модули ,които сме сложили декеври 2017,за да се сменят с новия AirScale ,който е 5G Ready ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

bu12tras

Значи да минаваме на А1 😁

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Veskop

Не знам ,какво да те посъветвам!На Теленор пък,слагаме 900 и 2600мхз за ЛТЕ....

Ooo_Pepi

Веско, не знам колко пари са набили, но в Бояна на 4G не може да вдигне повече от 10Mbps.
На същото място Виваком е 20Mbps, Теленор 70Mbps.
И от години Мобилтел е зле.
Над 10 години всички бяха зле, и когато Теленор купиха Глобул, наляха едни пари, сложиха по улиците едни антени и ние видяхме огромна промяна.
Знаеш Теленор от колко години е в България, другите оператори за тия години нищо не направиха по въпроса.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Veskop

Това,че ти не знаеш,не е меродавно!Просто другите не тръбяха,че Гришо им "оправя" мрежата! ;)Работим и за 3те оператора,така че съм наясно къде какво се случва! ;;650

Глаголица

Споко, и ние потребителите сме наясно какво се случва.

Veskop

вЕрно е,забравих,че г-н Балкански е компетентен по всички въпроси! ;;675

bu12tras

Абе важното е ,че се стараят да правят нещо. От цялата работа печелят потребителите. Прави ми впечатление ,че от трите оператора А1 има най-голямо портфолио като услуги. днес ги обикалях и трите само в А1 ми предложиха адекватно решение без да се опитват просто да ми продадат нещо.

Ooo_Pepi

То за да даунлоуднеш нещо трябва много да си компетентен и да видиш скоростта.
Стига глупости, реалния тест е да дръпна голям файл от където и да е (примерно от Гугъл плей), и да видя каква ми е скоростта.
Или пък един ром от андроид-файл-хост и ще ти кажа при кой оператор 4G-то какво е.

Веско

МенТел имат най-добрия сайт и мобилно приложение.
Най-голям избор и комбинация на услуги.Иначе мрежата им към момента е гола вода!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

bu12tras

Ще видим днес взех от тях netbox Huawei с едномесечен тест период , защото в тъпия слънчев бряг няма свестен нет доставчик и нета който предлагат от А1 през коаксиал е с 3мбита ъплоуд което ми е крайно недостатъчно за гледане на 12хд камери. Ще тестваме и ако не сме доволни го връщам без пазарлъци. С мобилен телефон пробвахме 40-50 мбита е средната скорост за ъплоуд в сградата. Дадоха ми новия модел рутер който е с антени и се надявам че и LTE сигнала ще е по-добър.

Забележката ми към тях е да си оправят качеството на IPTV брутално зле е .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Глаголица

Цитат на: Veskop;484890вЕрно е,забравих,че г-н Балкански е компетентен по всички въпроси! ;;675
а случайно да искаш да ми кажеш и коя бира да пия, защото сам не мога да си съставя мнение?!! аре у лево, кат немаш какво да кажеш по-добре не го казвай.

Цитат на: Veskop;484882Пепи,дреме им гъза за тия мегабайти,гигабайти!Те  набиха ебахти цифрата за ъпгрейд на мрежата с Nokia последно  поколение,за ребрандиране и всякакви простотии.....Тръгнали някой да  "лъжат" с 10гиги!Смешно е!До 2020,трябва да се ъпгрейднат 1800 базови  станции,като се правят по 2 пъти!Сега махаме системни модули ,които сме  сложили декеври 2017,за да се сменят с новия AirScale ,който е 5G Ready ;)
лъжат в кавички, щото не лъжат ли? на баща ми повече от две години  му вземаха такса за два номера за детайлна справка след отказ от  хартиена фактура и съответно детайлна справка, ако не му бех проверил в  сайта им фактурите още да продължават да я вземат.

върнаха пари,  но само за едната карта, за която са вземали и само за шест месеца  назад. при запитване защо само за едната карта отговорът беше ,,защото е  указан само единият номер"?!?!?! добре, подаваме втора молба, отговорът?  отказ. добре, сигнал до КЗП и тогава върнаха пари и за другата, а на  всичко отгоре за същата втора карта бяха продължили да начисляват  таксата 2-3 месеца след подаването на първата жалба.

Цитат на: bu12tras;484892само в А1 ми предложиха адекватно решение без да се опитват просто да ми продадат нещо.
при едно от ходенията ми в техен офис бях свидетел как влязоха две  възрастни жени, едната да си плати, а другата просто беше с нея и стоеше  до врата, като хиени ѝ се нахвърлиха да ѝ предлагат договори.

баща  ми всеки път като ходи да си плаща  сметката се чудят с какви ли не  допълнителни договори да го обвържат при три номера и телевизия.

бил съм клиент на Мтел, Боб, Вива и Гло и просто от ментаците по-издрайфани нема.

Veskop

Прочети пак това,което си цитирал,само го замени с Бай Ганьо!Даже не си г-н Балкански!:lol15:
ПС.Гледам,че си добавил разни "размишления",които нямат нищо общо с темата!Тук говорим за технически характеристики на мрежата,а не за нелоялно отношения на местния представител на оператора в село Сусурлево!

Глаголица

Размишленията са по повод на твоите размишления дали лъжат или не. И не става въпрос за ,,местния представител на оператора в село Сусурлево", когато отказът ти го подписва Деси Димитрова - мениджър ,,Жалби", ,,Обслужване на клиенти".

В същност, ако си беше направил труда да прочетеш какво съм написал в две изречения щеше да ти е ясно, че по целата верига има нещо сбъркано, ама чукча не читател, важното е да изтропаш поредното кухо мнение така за пълнеж.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания