Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся тунер ревизия М за ДМ800

Започната от насат, Април 09, 2016, 09:30:03 AM

« назад - напред »

насат

Купувам горепосоченият тунер на изгодна цена,при условие че е здрав....:s101.:s101.:s101

satfun

И аз купих от него но нещо не сработва. Сложих го. Разпозна го но не хваща нито един канал. Инсталирах на ново имиджа и пак нищо.Бокса е стар с ое1.6  Някаква идея ?

munchi

При мен само го смених със стария тунер и всичко тръгна.Dreamboxa ми е китайски сим 2.01 с енигма съм.

satfun

Дали това че моя сим е 1 пречи ?  Ако някой знае как точно да ъпна до ферари да даде линк. Благодаря

Кайен

По-скоро е важно дъното каква ревизия е. С rev. J работи. За другите не знам.

satfun

След като опитах да мине на ферари вече dream multimedia ERROR за старо желязо

angeljorj

Не си първия ако ще го го даваш за желязо даи ми го правя си колекция от Dreambox фен съм им .Без маитап ако не може да го оправиш пиши на лични
Dreambox 800 PVR

satfun

Ако реша да го хвърлям ще ти пиша. Засега в шкафа може да ми потрябва а пък има място

angeljorj

Цитат на: satfun;409596Ако реша да го хвърлям ще ти пиша. Засега в шкафа може да ми потрябва а пък има място
А стария тунер пазиш ли го и какъв дефект има та го сменяш ?
Dreambox 800 PVR

satfun

Да пазя го. Както си работеше в един момент изгубил обхват. Това е. А всичко друго си работеше нормално. Ефирните през юсб. Проблема е че е от най старите та дори и иптв неще

angeljorj

Цитат на: satfun;409654Да пазя го. Както си работеше в един момент изгубил обхват. Това е. А всичко друго си работеше нормално. Ефирните през юсб. Проблема е че е от най старите та дори и иптв неще

За иптв си има решение нищо че е стар.Идеята ми беше да сложиш обратно стария тунер и да се опиташ да му сложиш софта дето си е бил ако помниш с какъв е бил.Това че тунера не бачка е по малкия проблем нищо не ти пречи да опиташ слагаш си ССЛ после и софт бих ти препоръчал Джемини за опита.И тук идва момента с ъпгреида на картата дето си правил има си начин да се оправи .Поне опитаи да видим дали ще можеш да качиш софт
Dreambox 800 PVR

satfun

Туко що върнах през серииние порт бота и софта  и какво от това колега като тунера не работи. Погледнах за юсб решение за сателитния тунер но са много скъпи.

angeljorj

Цитат на: satfun;409696Туко що върнах през серииние порт бота и софта  и какво от това колега като тунера не работи. Погледнах за юсб решение за сателитния тунер но са много скъпи.

Пак е нещо значи не е за желязо сега ти трябва тунер за твоя бокс.Може от форума да видиш вт.употреба да си поръчаш друг от Китаи при условие че тук 100 лв ти е цял вт.употреба няма смисъл.Значи не погледнах даже този дето не става каква ревизия е може ли да кажеш дъното каква ревизия е и новия тунер
Dreambox 800 PVR

satfun

REV M BSBE2-801A DVB-S2 - новия
REV К BSBE2-401A DVB-S2 - стария
А дъното като го отворя.
Интересува ме какъв начин има да се гледа иптв на този бокс

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания