Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся тунер ревизия М за ДМ800

Започната от насат, Април 09, 2016, 09:30:03 AM

« назад - напред »

ceco2000

Цитат на: angeljorj;409795Стария ок да кажем е за ремонт а новия защо ли не  тръгва ?Захранване  дъно драивери за новия дефектен маи наистина по добре да намери още един и да тества ако може
На мен лично са ми изпращали дефектен такъв тунер с пробил полевак, но търговеца го замени и всичко си дойде на мястото. Симптомите бяха същите като гореспоменатите, приемника си зарежда но няма никой.

angeljorj

Понеже не каза ревизия на дъното а пишат че тунер с М е бил по добър от оригинала и че става на еди кои си ревизии на дъното ми е чудно този защо не иска.Аз си го мисля като все едно колегата има стар комп гори му лан картата купува нова слага е и не тръгва за да сработи трябват драивери но за сим 1 софтовете са стари и се получава нещо като при моя лаптоп .Искам да му сложа ХП инсталирам го и после няма драивери за видео блуто просто няма . Нов модел нови части  и краи с ХП.Та си мислех че и при него е нещо подобно знам че не същотото но е нещо подобно ако новия тунер е читав
Dreambox 800 PVR

ceco2000

Цитат на: angeljorj;409807Понеже не каза ревизия на дъното а пишат че тунер с М е бил по добър от оригинала и че става на еди кои си ревизии на дъното ми е чудно този защо не иска.Аз си го мисля като все едно колегата има стар комп гори му лан картата купува нова слага е и не тръгва за да сработи трябват драивери но за сим 1 софтовете са стари и се получава нещо като при моя лаптоп .Искам да му сложа ХП инсталирам го и после няма драивери за видео блуто просто няма . Нов модел нови части  и краи с ХП.Та си мислех че и при него е нещо подобно знам че не същотото но е нещо подобно ако новия тунер е читав
За лаптопа неможе да няма пък никакви драйвери съвместими с XP, относно тунера с джемини 5.0, 5.1 гарантирам че ако е редовен си работи а и пли образ също го управлява но там вече пък флашчето е малко с новите обемисти софтуери.

angeljorj

Цитат на: ceco2000;409809За лаптопа неможе да няма пък никакви драйвери съвместими с XP, относно тунера с джемини 5.0, 5.1 гарантирам че ако е редовен си работи а и пли образ също го управлява но там вече пък флашчето е малко с новите обемисти софтуери.

Ми търсих къде ли не даже в официалния саит на Дел си го пише няма.И аз така си мисля даже му писах първо да опита с Джемини па после да го сменя.Колкото до лаптопи и драивери мога да ти посоча точни модели на Сони Ваио .Делл и АСУС дадени ми за ремонт които са с кофти части отвътре и ефекта е оплаквания в нета
Dreambox 800 PVR

satfun

Ако може някои да обясни как се гледа ИПТВ на такъв дрийм. Засега разбрах от вас че може и че много грее но не и как ?  Сложих ССЛ72 по висок не вдева.

дрим

DM800 си грее като калорифер винаги, а с IP телевизията просто няма смисъл, там върви ама не точно!
Приеми го, че просто не става особенно за сим1.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

satfun

Аз съм го приел. Върви ама не точно ... Очаквах конкретен отговор.

дрим

Цитат на: satfun;409842Аз съм го приел. Върви ама не точно ... Очаквах конкретен отговор.

Колега, пиша ти така, защото не си заслужава всичките гимнастики и наливане на пари, за сим карти, при условие, че ще захапе един канал и като превключиш на друг ще чакаш 30 сек буфериране или няма изобщо да го отвори.
Писах ти някъде по-нагоре разбивката и че всяка допълнително дадена стотинка по този приемник е само от сантиментална стойност.
Магарето кон не става ;;650
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

вассил46

Чичо Гоогле не ползва те ли?
Дано това ти помогнер до сега не съм се занимавал с ИПТВ
https://www.youtube.com/watch?v=RWcOorczAR0&ebc=ANyPxKqXpMEN_vOcJtIOXKIMUMBEKI_9Z2vAm7pb4WQrZnhSHB_0BdkcnSaePMyRm8WFA698sSl37-gwQwWlP-KBJ-KamNG7UQ

вассил46

Цитат на: дрим;409839DM800 си грее като калорифер винаги, а с IP телевизията просто няма смисъл, там върви ама не точно!
Приеми го, че просто не става особенно за сим1.

За греенето не съм съгласен.След като бяха за коша и двата бокса знаеш кой ги ремонтира, сега си са нормално работещи без да греят,дори по малко греят от 800se.Ангел ми бе на гости ,може да потвърди.

satfun

Благогаря ти за отговора. Пробвал съм и плугини и нищо. Мисля че ползваме всички гууууугъл, имаме един и същ чичо. Ако може да даде конкретен отговор от тези колеги дето знаят как, нищо че грее или просто и ясно да кажат тези по разбиращите че не става и точка. Благодаря

дрим

Цитат на: вассил46;409851За греенето не съм съгласен.След като бяха за  коша и двата бокса знаеш кой ги ремонтира, сега си са нормално работещи  без да греят,дори по малко греят от 800se.Ангел ми бе на гости ,може да  потвърди.

Ако не е вентилатора, ще свети в червено :)

Цитат на: satfun;409853Благогаря ти за отговора. Пробвал съм и плугини и нищо. Мисля че ползваме всички гууууугъл, имаме един и същ чичо. Ако може да даде конкретен отговор от тези колеги дето знаят как, нищо че грее или просто и ясно да кажат тези по разбиращите че не става и точка. Благодаря

По-ясно не знам как да ти го напиша, ако за теб това е работещо решение, за мен НЕ е, демек не става ;)

satfun

Благодаря. Има ДМ800 които НЕ става.

angeljorj

Ми моя смених му вентилатора и нямам оплакване и за двата които имам като единия не спира почти никога.Видях и на vasill46 как е направен .Оригиналния вентилатор ми работи но не върши никаква работа.Колкото до ИПТВ има много инфо в нета но колегата сам трябва да тества и да види става или не.Даден начин за настроика съм сигурен че при някои имиджи ще работи при други не.Мога да ти кажа че с клонинг с Xbmc Mediaset Mediaportal работи лично тествано от мен.Като с Xbmc имаше клипове некакви телевизии не помня вече а и не са при мен сега та да проверя
Dreambox 800 PVR

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания