Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

dancho_

Цитат на: Слави2;538705къф е тоз?

На 324 позиция

Цец0

Не, не работи.

oldgraf

Гледам са пуснати 4к канали и на приложението за тв, бяха само за техните боксове досега

oldman

Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

oldgraf

wow!4k
speedfactor4k
pet&pal4k
lovenature4k
Chillayo4k
partys4k

Важното е, че тръгнаха и на неоператорски приемник. Не знам защо още не пускат спортните за  телефони

oldman

Нямам ги нито на Самсунга, нито на телефона.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

Момчил Минков

Приложението пак работи на Андроид 4.4; ;675
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Vboxk

Цитат на: oldgraf;539586wow!4k
speedfactor4k
pet&pal4k
lovenature4k
Chillayo4k
partys4k

Важното е, че тръгнаха и на неоператорски приемник. Не знам защо още не пускат спортните за  телефони
Колега и при мен ги има  и на двата бокса сега  ако пуснат TravelXP 4K ще бъде много добре:s101

d.ivanov

Потвърждавам че се появиха на андроод боксовете,  иначе в телефона ги няма. Явно има значение версията на андроида,  бокса е с андроод тв.

oldgraf

Цитат на: oldman;539589Нямам ги нито на Самсунга, нито на телефона.
На телефон ги няма, то там какво 4к ще е...Между 10 000 и 20+ мбита май се движат
Аз ги погледнах на едното сони, сигурен съм, че и на Firesticka ще ги има

TUISTERa

Цитат на: d.ivanov;539601Потвърждавам че се появиха на андроод боксовете,  иначе в телефона ги няма. Явно има значение версията на андроида,  бокса е с андроод тв.

После ще ги пусна на телевизора да ги видя какво 4к са ;) Уточнение - тв-то е фулхд и няма 4к ;;650

emskia

Някой иска ли да обменим HBOGO за Fusion?

Шейкър

Здравейте,

В момента използвам IPTV на Vivacom и след месец ми изтича договорът ми с тях. Заслужава ли си да мина на Bulsatcom IPTV. Гледам, че имат добри оферти и повече български канали от Вивата. Предлагат оптика оптика до дома на адресът, на който живея.

Какво е вашето мнение?

d.ivanov

Цитат на: Шейкър;541588Здравейте,

В момента използвам IPTV на Vivacom и след месец ми изтича договорът ми с тях. Заслужава ли си да мина на Bulsatcom IPTV. Гледам, че имат добри оферти и повече български канали от Вивата. Предлагат оптика оптика до дома на адресът, на който живея.

Какво е вашето мнение?

Твърдо НЕ, качеството на каналите им е по-зле. За обслужването и фирмената политика няма да говоря . Този месец ми е за послено при тях и вече съм на А1 Xplore

Neo64

Цитат на: d.ivanov;541591Твърдо НЕ, качеството на каналите им е по-зле. За обслужването и фирмената политика няма да говоря . Този месец ми е за послено при тях и вече съм на А1 Xplore

А то щото качеството на Фаления от теб и дзумбата насран Нео Зайо е прекрасно -същия буламач , а фирменото дърво е убаво та дрънка:):)!
Качеството на Булсатком Фюжън е по добро от на Вивата , освен ако не ги сравняваш на някое Велико Търново с дистанционно!:):):)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания