Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

Маверик_79

Цитат на: Цец0;537221Преди малко работеше. Но виждам, че в момента ми изписва съобщение, че няма връзка с интернет :) Тези дни толкова ъпдейта направиха на това приложение, колкото не са правили половин година назад. Оправят нещо, ос*рат друго. ;;basi;;basi;;basi

Честно казано вече толкова ми писна от тях че мисля да ги разкарам. Плащам им 4 приемника въпреки че се гледат само 2 и винаги съм плащал пълен пакет е без Диема екстра и Макс но там няма да пълна гушата на Домуса а онзи ден в офиса ми викат за Премиум +  трябвало съм да сключа 18 месечен договор.
Май ще разваляме 13 годишна връзка с тях и на напоследък постоянно имат проблеми.:s104:s104:s104
Xtrend ЕТ6000,Triax TD 110 - 75E/30W, LNB -Inverto Red Extend Single Long- Neck, Circular Black Pro, H-H MOTOR Powersat DG380 S , 80 см DIGI Satellite,

Nicks1

Плащай през сайта. Мисля че беше 1.99.

редспас

На mi box 3 списъкът с каналите е с по-голям размер от другия бокс /TX9S/. Може ли и на него да са в същия размер или така ще кара?

Бобката1

Цитат на: Маверик_79;537222Честно казано вече толкова ми писна от тях че мисля да ги разкарам. Плащам им 4 приемника въпреки че се гледат само 2 и винаги съм плащал пълен пакет е без Диема екстра и Макс но там няма да пълна гушата на Домуса а онзи ден в офиса ми викат за Премиум +  трябвало съм да сключа 18 месечен договор.
Май ще разваляме 13 годишна връзка с тях и на напоследък постоянно имат проблеми.:s104:s104:s104
Докато беше само сателитната телевизия ок, но Фюжана е пълна пародия.:)

Маверик_79

Цитат на: Бобката1;537247Докато беше само сателитната телевизия ок, но Фюжана е пълна пародия.:)

Вместо да се съсредоточат само върху сателитната телевизия и сега да са номер едно  със собствен сателит те типично по Български взеха много неща под една мишница
то не бе телефония то не бе интернет  и накрая в батака.
Xtrend ЕТ6000,Triax TD 110 - 75E/30W, LNB -Inverto Red Extend Single Long- Neck, Circular Black Pro, H-H MOTOR Powersat DG380 S , 80 см DIGI Satellite,

kkrkk

Тъкмо мислех да кажа, че андроидното им приложение е две класи над сателитната им телевизия като качество и те му еба*а майката баш нас*** мача.:s104

Странното е, че и Виваком Го ми дава някаква грешка, че не може да се свърже със сървъра.

За сметка на това Мовистар работи без грешка, а качеството е кристално.

111111

Цитат на: kkrkk;537327Тъкмо мислех да кажа, че андроидното им приложение е две класи над сателитната им телевизия като качество и те му еба*а майката баш нас*** мача.:s104

Странното е, че и Виваком Го ми дава някаква грешка, че не може да се свърже със сървъра.

За сметка на това Мовистар работи без грешка, а качеството е кристално.

Ако не си в мрежата на оператора на ИПТВ,
е съвсем peдно да получиш бан на услугата от интернет доставчика ти.
Печелят на чужд гръб а трафика не е без пари.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

kkrkk

Оправи се.
Не е от провайдера, досега не съм имал проблем с него.
А и приложението на Булсат съм го ползвал на всякакви ИСП-та, без проблем.
Може да е имало някакъв глич в матрицата, но всички български ИПТВ ги нямаше.

Веско

Здравейте,
Приложението за Андроид върви ли при Вас, при мен нещо или се е бъгнало или има друг проблем. Дава ми грешка.

П. П Явно нещо интернет доставчика ми филтрира сървърите на Булсатком. През мобилните данни тръгна веднага.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Иван1958

Цитат на: Веско;538335Здравейте,
Приложението за Андроид върви ли при Вас, при мен нещо или се е бъгнало или има друг проблем. Дава ми грешка.

П. П Явно нещо интернет доставчика ми филтрира сървърите на Булсатком. През мобилните данни тръгна веднага.

При мен работи нормално.

sa6o91

Здравейте,

само при мен ли има проблем и при логване в мобилното приложение Bulsatcom tv, както и на сайта ме пуска само с имейл без парола?

The Joker

Здравей,
при мен няма проблеми с логването. И в сайта и на мобилното приложение си иска майл и парола и работят коректно.

sa6o91

Проблем с логването няма и без да напишеш парола или ако напишеш грешна парола, поне при мен. Не знам кога от булсатком ще се усетят и ще го оправят.

dancho_

При вас работи ли канал ТелеКафе?

Слави2

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания