Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

taewu

аз видях само 1 кой други ?:s101
азиатец и половина

Ванси

2 музикални  Гледам сега са 3 общо, а сякаш бяха 4 предната седмица.

Робертван

Naij doibra muzic programe ot Bulgarij e MM

taewu

аз намерих само тази Fasion 4K кой са другите?
азиатец и половина

Ванси

partys 4k позиция 539 ,fasion 4k , chillayo 4k позиция 535 wow 4k -позиция 216 ( спортен)

d.ivanov

Преди 2-3 седмици имаше 5 канала , сега поне на приемника ги няма, възможно е на андроид приложението да излизат но изчезнаха от тяхните приемници. То без друго нямаше картина. Иначе на Сони с андроид си вървяха през приложението

staruser

Здравейте. Защо на Samsung 4k Смарт тв го няма приложението на Булсат?

Аз си взех тв за да гледам през телевизора, ала няма начин. А иначе през лаптопа си ми върви.

taewu

обърни се към самсунг:s101
азиатец и половина

Дедал

Че Самсунг какво общо имат с разработчиците на приложението?
Тия "професионалисти" от Буля трябва да си го ъпдейтнат за ползване при версии от 3 нагоре на Tizen.

staruser

Дано да го пуснат и за последните версии на Tizen, че да си гледаме и на телевизора.

дзън94

Здравейте!
При опит за пускане на фюжън тв на андроид устройства (смартфон и тв бокс) след като цъкна "вход" ми изписва Грешни параметри и не тръгва

taewu

провери си емаил и парола
азиатец и половина

панорамна

Здравейте, колеги. Трябва ми актуален m3u лист с каналите на фюжъна. Инсталирах си приложението на коди, но файла с каналите е стар - излизат 63 канала и не тръгват.

kitaec

Цитат на: панорамна;517876Здравейте, колеги. Трябва ми актуален m3u лист с каналите на фюжъна. Инсталирах си приложението на коди, но файла с каналите е стар - излизат 63 канала и не тръгват.
С каналите на фюжъна няма как да стане през KODI, все пак фюжъна се доплаща като супер екстра, докато приложението е без допълнително заплащане.
Пробвай с някои от другите начини като например временните (и безплатни) iptv листи определено ще има повече канали при това с по-висока разолюция от тази на приложението.
С цървули по дивия запад :)
 С питане и до Цариград се стига;;675
Само времето ще покаже къде е истината :s101

мастило

Попаднаха ми няколко Fusion -а на була които не са платени.
Могат ли да се ползват  без да са платени за нещо?:s101.....или да подпирам саксиите ;;650;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания