Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

Венцислав Димит

Цитат на: станимиргб;447697На вас работи ли ви фюжъна на андроид, от вчера нещо спя някои знае ли нещо по въпроса
защо не върви, булсат на Коди

от Булсат правят промени,много маймуни се закачат на един клон ,във момента няма работеща добавка за Булсат на Коди

станимиргб

C:\Users\Homes\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.bscfusion\resources\lib
и избирате фаила bsc.py

ама преди това трябва да се направят настройките да се виждат скритите файлове        
намирате тези редове във файла
слага се знака     #       пред тези редове  
така трябва да стане
          #self.__log_out()
          #if r.status_code != requests.codes.ok:
            #self.__log_dat('Error status code: %d' % (r.status_code, ))
            #raise Exception("FetchFail")
после сейф
отвая се с вордпад

ми това е и всичко си бачка за виндовс
за андроид още не съм се мъчил

редспас

Цитат на: станимиргб;448217C:\Users\Homes\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.bscfusion\resources\lib
и избирате фаила bsc.py

ама преди това трябва да се направят настройките да се виждат скритите файлове        
намирате тези редове във файла
слага се знака     #       пред тези редове  
така трябва да стане
          #self.__log_out()
          #if r.status_code != requests.codes.ok:
            #self.__log_dat('Error status code: %d' % (r.status_code, ))
            #raise Exception("FetchFail")
после сейф
отвая се с вордпад

ми това е и всичко си бачка за виндовс
за андроид още не съм се мъчил

И на расбърито стана.

sando80

взех линка от друг форум ,деинсталира се старата добавка  и се инсталира тази https://drive.google.com/file/d/0B8ecE_BzuNegUktYTDRJMGR0Z2M/view?usp=sharing

dyldiq67

С линка към добавката на Sando80 тръгна на КОДИ и на компа и на андроид

редспас

Цитат на: dyldiq67;448253С линка към добавката на Sando80 тръгна на КОДИ и на компа и на андроид

При мен тръгна след редакцията на редовете, но сега гледам, че пак не бачка. С новата добавка гледа ли се?

EVRODANKATA

Цитат на: редспас;448582При мен тръгна след редакцията на редовете, но сега гледам, че пак не бачка. С новата добавка гледа ли се?

Не

Ванси

walk tv на мсат rаботи и то с Хд . Намерете си усер и пасс

мастило

Цитат на: EVRODANKATA;448590Не
Да.....С представката от поста на sando80,

gentu

Цитат на: Ванси;448603walk tv на мсат rаботи и то с Хд . Намерете си усер и пасс
-
ЦитатПриложението е предназначено само и единствено за клиенти на ,,М САТ Кейбъл" ЕАД.
-това не важи ли?:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

респект

От няколко дена от булсат вече имат лимит от колко устройства може да се гледа приложението.  Вече колкото декодера имаш на толкова устройства можеш да гледаш и мобилното приложение.

кокович

Това ограничение не е ли от ноември 2015г ? или чак сега е в сила

ЦитатОт днес условията за ползване на приложението за телевизия на Булсатком, са следните:

Всеки потребител на ТВ услуга има възможност да използва приложението на стационарни и мобилни устройства /компютър, телевизор, таблет, телефон/, а максималният брой на устройствата е равен на броя абонаменти на потребителя /основни и допълнителни, както за сателитно, така и за ip приемане на телевизия/. Приложението може да се използва само на 1 компютър.

За всички инсталирани приложения са достъпни каналите от абонаментния план на основното тв устройство /сателитен приемник или IPTV Фюжън бокс/. Възможно е блокиране на част от каналите, в зависимост от договорените условия със съответния доставчик (доставчиците на съдържанието).

Четвъртък, 26 ноември 2015

респект

Цитат на: кокович;448770Това ограничение не е ли от ноември 2015г ? или чак сега е в сила

До преди 3 4 дена гледах от 4 5 устройства без проблем едновременно. Сега свържа две устройства и на третото дава че е достигнат лимита.

ВКВ

Цитат на: респект;448772До преди 3 4 дена гледах от 4 5 устройства без проблем едновременно. Сега свържа две устройства и на третото дава че е достигнат лимита.

Лимита не ме притеснява,а това::s101

Това с андроид 4.4.2
Някакви идеи?
Благодаря предварително!
П.П. Win 10  с представката от поста на sando80 работи коректно.

sleeper

На андроид зарежда листата ..... ама черен екран . На рекуест скрипта 2.9.1 ли ти е ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания