Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

Devnull

А кое му е трудното да изтрие оригиналната папка и да копира другата дадена по-горе в пост 429 та го обърквате още повече?:lol15:

ILIA

kodi/plugin.program.bscfusion.andro-master.zip
/kodi/repo.bg.plugins.zip/  /kodi/script.module.requests-9.9.9.zip                    слагаи

kaizera82

Отказвам се, не става и не става това е!! Ебахти и уиндоус 8цата гадна.
Благодаря Ви за помоща.

ILIA

коя версия на кодито си
ако си с 17 нагоре трудно но стажа

kaizera82

аас

И при мен не става. 10 пъти деинсталирам кодито и почвам всички стъпки отначало и неиска. За*бах го и това нямам нерви.

skyboy

Цитат на: kaizera82;451728v15.2

Аз съм с 16.1 незнам дали има значение,но все още ако не си решил проблема пробвай с 16.1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kaizera82

Цитат на: аас;451730И при мен не става. 10 пъти деинсталирам кодито и почвам всички стъпки отначало и неиска. За*бах го и това нямам нерви.
До последно нямах проблеми с уиндоус 10 докато бях, но се скапа харда, след сервизното обслужване са ми сложили някакъв странен windows , и дотам. Имам друг лаптоп със 7 ца там грижи няма, на таблета също.

kaizera82

Цитат на: skyboy;451731Аз съм с 16.1 незнам дали има значение,но все още ако не си решил проблема пробвай с 16.1.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ще я пробвам, но първо трябва малко да ми премине яда, че ми идва да го затворя наобратно.

Devnull

Цитат на: kaizera82;451733Имам друг лаптоп със 7 ца там грижи няма, на таблета също.
Що не го казваш по-рано?
От C:\Users\юзера\AppData\Roaming\ копни цялата папка Kodi и я замести там където не тръгва.
И инсталирай Kodi 16.1 преди това.

kaizera82

Цитат на: Devnull;451748Що не го казваш по-рано?
От C:\Users\юзера\AppData\Roaming\ копни цялата папка Kodi и я замести там където не тръгва.
И инсталирай Kodi 16.1 преди това.

След като го направих, спря да ми излиза менюто телевизия в лентата. Иначе всичко друго е ок. В меню/ система/ телевизия/ основни/ всичко свети в синьо. Чудна работа

Devnull

Не знам мързи ли те да мислиш.
Иди в PVR клиентите, укажи наново пътя до m3u-то.
Ще ти поиска рестарт. И трябва да тръгне.

desinger

Здравейте, ако си платя за Fusion пакета ще мога ли да гледам всичките програми на KODI или ще ми трябва и иптв приемника ?

skyboy

Цитат на: desinger;452087Здравейте, ако си платя за Fusion пакета ще мога ли да гледам всичките програми на KODI или ще ми трябва и иптв приемника ?
Да ще можеш.

насат

При Вас как е? На моят телевизор пиш е "НЯМА СИГНАЛ":lol15::lol15::lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания