Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

EVRODANKATA

]

Добавката в fusion я промени на РС

индикатор

Благодаря.Всички канали без 18+

ВКВ

Цитат на: индикатор;432722Благодаря.Всички канали без 18+
Diema 1/2  тоже,но не е болка за умиралка.....да се надяваме че това е решението .

Дензел

Була успяха ли само с техни боксове да се гледа или...? Извинявайте че не ми стана ясно :s101 Да знам дали да го мъча моето боксче
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

ИлиянБГ

Успяха  да  затворят профилите  със добавянето на още 2 параметъра  в API-то

ВЛАДО

Новата поправена и работеща добавка!
https://my.pcloud.com/publink/show?code=Q4HotalK
OS ID трябва да е на Samsung!
MAX800HD<>75sm OFFSET<>STRONG SRT DM2100<>SAMSUNG P2770HD

abvg

Цитат на: ВЛАДО;432791Новата поправена и работеща добавка!
https://my.pcloud.com/publink/show?code=Q4HotalK
OS ID трябва да е на Samsung!

Аз имам един въпрос. Може ли някой да даде линк към последната версия на коди, която работи на ХП, че тези последните не стават на ХП, и да попитам с това коди повече ли твта има от това приложение в сайта на Була?

abvg

Извинете , че пиша следващ пост, но сега намерих XBMC Kodi за моя уиндоус, но като инсталирам този плугин Фюжън и ми изписва, че липсват компоненти, някой ако знае моля да каже защо така се получава.

kristov

на първо време пробвай последния нетфрамеворк 3.52 май бе за Хр. и по всяка вероятност ще ти трябва XBMC, KODI може и да не работи на Win7 (не съм пробвал)

abvg

Цитат на: kristov;432831на първо време пробвай последния нетфрамеворк 3.52 май бе за Хр. и по всяка вероятност ще ти трябва XBMC, KODI може и да не работи на Win7 (не съм пробвал)

Аз съм инсталирал XBMC за ХП и програмата ми тръгва, но нещо немога да вкарам файла за Фюжъна и ми изписва че Липсват Компоненти и Fusion TV ми го изписва като повреден в хранилището и неможе да се инсталира.

ИлиянБГ

на xp  няма да я пуснеш

abvg

Цитат на: ИлиянБГ;432835на xp  няма да я пуснеш

Да, и аз взех да се отказвам, просто нестава, но ще си гледам засега от сайта на Була, защото не смятам да слагам по нов Уиндоус да не говорим пък за Линукс. Все пак ако някой гледа Фюжъна на ХП да каже как го е подкарал.

Не че кой знае колко гледам тези телевизии де ;)

ИлиянБГ

Не може да го  пуснеш защото добавката ползва определени версии  на плъгини,които са  зависими от версията  на Коди.Дори ръчно да преправиш зависимостите  на добавката пак няма да запали. От 18 месеца съм на линукс  Минт  и да ти кажа  за това време съм  пускал Win има няма 10 пъти  колкото да се обнови.

veskodivia

колеги какъв е пътя м3u на коди стигнах до тук.гледах в нета но намерих само за уиндоус и мак,а за андроид нито ред.т.е интересува ме пътя при андроида какъв е.Благодаря.
skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

ИлиянБГ

Гледал си само с едното колега :)

Примерни локации на Коди при различните платформи:
Android- Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/
iOS -/private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/userdata/
Linux – ~/.kodi/userdata/
Mac /Users//Library/Application Support/Kodi/userdata/
OpenELEC /storage/.kodi/userdata/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания